Gość: Mseocki IP: 80.51.205.* 15.04.05, 09:01 Czekam na opinie :) Wiem że to nie jest super kierunek na super uczelni ale chciałbym dowiedzieć się czegoś na temat wlaśnie studiowania prawa w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ???? Re: Uniwersytet Szczeciński - Prawo IP: 80.51.205.* 16.04.05, 16:24 ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Uniwersytet Szczeciński - Prawo IP: *.icpnet.pl 23.04.05, 18:41 studiowałam tam 3 semestry, a potem wyjechałam do Poznania. nie spodziewaj się rewelacji,bo niewielu profesorów dobrze wspominam. zresztą, część kadry przyjeżdża raz na dwa tygonie z Poznania i prowadzi wyklady (tak,tak, na dziennych) co do prowadzących ćwiczenia powiem tylko,że to zupełna loteria,możesz trafić na świetnego sędziego z wydziału karnego u którego są naprawde ciekawe zajęcia i możesz trafić na marnego doktoranta u którego prowadzenie ćwiczeń z pr.administracyjnego polega na dyktowaniu podręcznika(przysięgam,słowo w słowo) Nie chce Cię zrażać,ale chyba ja częściej miałam pecha do prowadzących niż szczęście.I do tego odnoszę wrażenie,że wszyscy tam jacyś sfrustrowani i zrezygnowani.Nie licz nigdy na pomoc kobiet w dziekanacie,traktują studentów jak zło konieczne. Ale za to polecam UAM(pzn) i system punktowy,czyli sesja ciągła,większa swoboda w układaniu sobie planu zajęć i nauki.No i prawdziwa,studencka atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś