paulocoelho 20.04.05, 15:44 piszecie dużo o studiowaniu , ale studia to też "życie studenckie" , macie na nie czas ?? jak ono wygląda?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tawananna Re: co z życiem studenckim?? 20.04.05, 22:13 "Życie studenckie" to wypadkowa wybranych przez nas kierunków i naszych osobowości czy upodobań co do spędzania wolnego czasu... Moje życie studenckie... działanie w organizacjach studenckich + koła naukowe. Jeśli zaś rozumiesz przez "życie studenckie" czas absolutnie wolny, to chyba typowo: filmy, spotkania ze znajomymi, teatr od czasu do czasu, wyjazdy. W tym roku mam na to mniej czasu niż w ubiegłym z powodu drugiego kierunku, na który się zdecydowałam. Coś jeszcze chcesz wiedzieć? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulocoelho Re: co z życiem studenckim?? 21.04.05, 18:52 właściwie w tym poście tyle , ale są jeszcze 2 niżej :) pozatym ogólnie zastanawiam się jak bardzo czasochłonne jest studiowanie na Mish'u w porównaniu do zwykłych kierunków P.S dzięki za odpowiedź jak znajdziesz chwilę to napisz jeszcze gdzie studiujesz, jak sie przygotowywałaś do egzaminów na studia i czy ciężko było się dostać Odpowiedz Link Zgłoś