Dodaj do ulubionych

stosunki miedzynarodowe warto?

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.07.02, 23:58
zaoczne
Obserwuj wątek
    • Gość: absolw Re: stosunki miedzynarodowe warto? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 00:21
      uff, ..to taki dziwny kierunek, a rynek pracy tak w tej chwili wygląda, że
      wszędzie tylko znajomości i znajomości..
      W zasadzie to dochodzę do wniosku, że najlepiej to zrobić jakiegokolwiek
      magistra, a potem w zależności od pracy zawsze można się dokształcać...na koszt
      pracodawcy.

pytanie: ale jest to ekonomia, politologia, czy co tam jeszcze??
      • Gość: Asia Re: stosunki miedzynarodowe warto? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 03.07.02, 12:07
        Gość portalu: absolw napisał(a):

> uff, ..to taki dziwny kierunek, a rynek pracy tak w tej chwili wygląda, że
        > wszędzie tylko znajomości i znajomości..
        > W zasadzie to dochodzę do wniosku, że najlepiej to zrobić jakiegokolwiek
        > magistra, a potem w zależności od pracy zawsze można się dokształcać...na koszt
        >
        > pracodawcy.
        >
        > pytanie: ale jest to ekonomia, politologia, czy co tam jeszcze??

europeistyka albo handel międzynarodowy-sama jeszcze nie wiem,może doradzisz?
        może ktoś napisze coś o tych studiach?

• Gość: absol Re: stosunki miedzynarodowe warto? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 03.07.02, 15:13
          Myślę, że atrkcyjność obydwu kierunków jest porównywalna. Wybież więc to co Cię
          bardziej interesuje. Wskazówka: Europeistyka to francaise, a h.z. to raczej
          deutsch
          • Gość: stu. Re: stosunki miedzynarodowe warto? IP: *.funky-nation.ht.pl 03.07.02, 15:33
            Jestem wlasnie po pierwszysm roku stosunkow miedzynarodowych - zaocznych ;)
            Musze przyznac, ze nie jest zle, chociaz sa to trudne studia.
            Przedmiot "taryfikacja celna" nie jest zbyt przyjemny na zaocznych ze wzgledu
            na ilosc godzin w semestrze - stanowczo za malo! Ogolnie kierunek polecam!
            Stu.
            • Gość: Asia Re: Do "Stu" IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.07.02, 16:30
              Do "Stu"-mogę wiedzieć gdzie studiujesz?jaka specjalizacja(podejrzewam handel)?
              może napiszesz coś więcej?
              lowanka@poczta.onet.pl
    • Gość: Mojrzesz Re: stosunki miedzynarodowe warto? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 19:33
      A może ktoś by coś napisał o stos. na uniwerku we Wrosławiu?-dziennych---
      przepraszam że tak się w wątek wpieprzam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka