Gość: Asia IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.07.02, 23:58 zaoczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: absolw Re: stosunki miedzynarodowe warto? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 00:21 uff, ..to taki dziwny kierunek, a rynek pracy tak w tej chwili wygląda, że wszędzie tylko znajomości i znajomości.. W zasadzie to dochodzę do wniosku, że najlepiej to zrobić jakiegokolwiek magistra, a potem w zależności od pracy zawsze można się dokształcać...na koszt pracodawcy. pytanie: ale jest to ekonomia, politologia, czy co tam jeszcze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: stosunki miedzynarodowe warto? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 03.07.02, 12:07 Gość portalu: absolw napisał(a): > uff, ..to taki dziwny kierunek, a rynek pracy tak w tej chwili wygląda, że > wszędzie tylko znajomości i znajomości.. > W zasadzie to dochodzę do wniosku, że najlepiej to zrobić jakiegokolwiek > magistra, a potem w zależności od pracy zawsze można się dokształcać...na koszt > > pracodawcy. > > pytanie: ale jest to ekonomia, politologia, czy co tam jeszcze?? europeistyka albo handel międzynarodowy-sama jeszcze nie wiem,może doradzisz? może ktoś napisze coś o tych studiach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absol Re: stosunki miedzynarodowe warto? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 03.07.02, 15:13 Myślę, że atrkcyjność obydwu kierunków jest porównywalna. Wybież więc to co Cię bardziej interesuje. Wskazówka: Europeistyka to francaise, a h.z. to raczej deutsch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stu. Re: stosunki miedzynarodowe warto? IP: *.funky-nation.ht.pl 03.07.02, 15:33 Jestem wlasnie po pierwszysm roku stosunkow miedzynarodowych - zaocznych ;) Musze przyznac, ze nie jest zle, chociaz sa to trudne studia. Przedmiot "taryfikacja celna" nie jest zbyt przyjemny na zaocznych ze wzgledu na ilosc godzin w semestrze - stanowczo za malo! Ogolnie kierunek polecam! Stu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Do "Stu" IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.07.02, 16:30 Do "Stu"-mogę wiedzieć gdzie studiujesz?jaka specjalizacja(podejrzewam handel)? może napiszesz coś więcej? lowanka@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mojrzesz Re: stosunki miedzynarodowe warto? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 19:33 A może ktoś by coś napisał o stos. na uniwerku we Wrosławiu?-dziennych--- przepraszam że tak się w wątek wpieprzam Odpowiedz Link Zgłoś