Gość: Arvild IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 13.05.05, 23:09 Czy ktoś mógłby powiedzieć coś bliższego na temat kierunku `stosunki międzynarodowe` (szczególnie uwględniając uczelnie we Wrocławiu i Toruniu)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilianna Re: Stosunki 14.05.05, 11:11 No ja mogę Ci powiedzieć coś bliższego o Wrocławiu. A co chcesz wiedzieć? Od tego roku nie ma wstępnych, tylko konkurs świadectw, ale trzeba się przygotować na sporą konkurencję (co roku jest koło 20 osób na miejsce). Studia są bardzo fajne i przyjemne. Ciekawe zajęcia, dobra kadra. W Instytucie dużo się dzieje. Działają koła naukowe, jest mnóstwo konferencji, spotkań z gośćmi (amabasadorzy, politycy itp.) Jak chcesz dużo wynieść z tych studiów to masz ogromne możliwości, a jak chcesz przeleserować to też się da :) jak masz jakieś bardziej szczegółowe pytania to pisz tutaj albo na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Stosunki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 23:55 pewnie piszesz o uniwerku, ale sm sa tez przeciez na ae. Tam chyba byly 3 os. na miejsce. Wg mnie sa to nudne studia, ale w sumie nie zamienilabym ich na nic innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mizgi Re: Stosunki IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 21.05.05, 09:37 a wg wynikow z egzaminu ile trzeba było wtedy miec pkt, żeby się dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Stosunki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 10:02 na stosunki trzeba bylo miec 135 punktow na 200, mi niestety nie udalo sie zdobyc takiego wyniku-mialam marne 98pkt. Z odwolania przerzuciliby mnie na IE (ale ze wzgl. na fizyke i chemie dla mnie ten wydzial odpada). Przerzucaja takze do Walbrzycha (na sm) Odpowiedz Link Zgłoś