Dodaj do ulubionych

Program w TV Zone Club

03.11.08, 21:12
Pomyslalam ze moze Wam pomoze ogladanie cyklicznego programu o kontakcie ze
zmarłymi przez pewna Lise.. Leci w Zone Club w kazdy poniedzialek o 21. Jest
wlasnie przerwa na reklamy. Program moze troche amerykanski, ale ja wierze ze
prawdziwy jest. Ludzie reaguja tak naturalnie a Lisa opowiada o takich
szczegolach dotyczacych zmarlych, ze moze znajdziecie sile w tym programie.Ja
ogladam ostatnio co tydzien i jest mi latwiej.. Pozdrawiam Was cieplo.
Obserwuj wątek
    • digirec Re: Program w TV Zone Club 04.11.08, 08:29
      egzorcyzmy.katolik.pl//index.php?option=com_content&task=view&id=660&Itemid=187
      nim zaczniesz sie tym zchwycac zobacz te filmiki
      P.S Widziałam dziewczyne opentana,,,nie zycze tego nikomu,,strach ktory udziela
      sie jesr parlizujacy...a jak pomyslam ze ta dziewczynka jest w wieku mojego
      syna to az ciarki mnie preszły.
      • elwirak7 Re: Program w TV Zone Club 04.11.08, 08:52
        Direct wiem tez troche o opetaniach i jak najbardziej nie polecam nikomu
        niepotrzebnych kontaktow z druga strona. Program o ktorym pisze nie ma straszyc,
        a dawac nadzieje, dlatego o nim napisalam.Nie wiem czy go ogladalas. Mysle ze
        nie, dlatego tak zareagowalas. Lisa o ktorej pisze pomaga osobom pograzonym w
        bolu ktory dobrze znamy uwierzyc ze ich bliscy sa obok, przekazuje im wazne
        informacje. Tak jak napisalam program jest troche zbyt amerykanski i zrobiony
        dla ogladalnosci, schematyczny itd, ale nie wydaje mi sie byc nieprawdziwy
        kontakt tej Lisy ze zmarlymi. Jest to ciepla osoba, ktora wydaje sie miec przede
        wszystkim chec pomocy. Zreszta opinie pozostawiam Wam..
        • elwirak7 Re: Program w TV Zone Club 04.11.08, 08:58
          Direct, filmikow ktore pokazalas nie chce ogladac, wlasnie dlatego by nie
          pojawil sie we mnie strach i bym nie przyciagnela myslami takich wydarzen. To
          przez co przechodze, spowodowalo ze sprobowalam zrozumiec na swoj sposob pojecia
          nieba, Boga, piekla, szatana. Wierze dzis w milosc.. Pozdrawiam Cie cieplo.
      • trelka10 Re: Program w TV Zone Club 04.11.08, 08:54
        ja się tym mnie zachwycam, wręcz przeciwnie. czy wszystko jest na sprzedaż aby
        wyniki oglądalności szły w górę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka