Gość: MalaM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 21:13 ...ale jutro mam rozmowe kwalifikacyjna i umieram ze strachu. Moze jakis ostatnie porady itp? wrrrrrr :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk Re: Nie chce Wam zasmiecac forum, ale............ 29.05.05, 21:24 jaka uczelnia? jaki kierunek? bo może nie masz się czego obawiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalaM Re: Nie chce Wam zasmiecac forum, ale............ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 22:34 jk- juz mi pare razy odpowiadales na tym forum. WSMSGiP Gdynia, kierunek stosunki miedzynarodowe, specjalizacja chinoznawstwo :), ale coz...wyniki i tak dopiero w lipcu jak przelicza procenty ze swiadectwa maturalnego i oceny ze swiadectwa ukonczenia liceum...i w dodatku rozmowa rowniez po angielsku... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Nie chce Wam zasmiecac forum, ale............ 29.05.05, 23:37 a, to ty :) jakoś nie mam pamięci do niezalogowanych nickow ;) życzę powodzenia, na pewno pójdzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Nie chce Wam zasmiecac forum, ale............ 30.05.05, 22:45 już chyba po :) jak ci poszło? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalaM Re: Nie chce Wam zasmiecac forum, ale............ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 18:34 witaj jk! to byl koszmar... pytanie- omow konflikt etniczny w chinach...i to jeszcze po angielksu.......jendym slowem- koszmar, a ponad to ogromy stres, gdy wyszlam z tej sali to mialam kompletna pustke w glowie, nic nie pamietalam...ale coz, na szczescie juz po wszytkim. musze jeszcze tylko poczekac na pismo z odpowidzia...ale od dzisiaj zaczelam wakacje :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Nie chce Wam zasmiecac forum, ale............ IP: *.tkchopin.pl 19.07.05, 16:06 Hehe, pytania to oni mają niezłe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaM Re: Nie chce Wam zasmiecac forum, ale............ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 20:33 widze, ze tez to przerobilas/es :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś