Dodaj do ulubionych

Uniwersytet Łódzki

IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 05.06.05, 00:18
Cześc! Czy ktos z Was myśli o studiach na UŁ? Czy uwazacie, że jest to dobra
uczelnia? Czy warto tam studiować?

pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: fifi Re: Uniwersytet Łódzki IP: w3cache.* / *.2-0.pl 06.06.05, 14:15
      Polecam filozofię. Innych kierunków nie znam. Generalnie podejrzewam, że uł
      jest niedoceniany w rankinkach, bo jest w cieniu Warszawy.
    • Gość: wojtek Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 19:42
      UŁ jest w porządku, ale co cię szczególnie interesuje?
      • Gość: max Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 06.06.05, 19:57
        zastanawiam sie nad stos. międzynarodowymi, ekonomia i finansami i bankowością
        • Gość: wojtek Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:47
          Spokojnie mogę polecić wszystkie te kierunki. Tylko musisz się zastanowić, co
          najchętniej byś po studiach robił.
          • Gość: max Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 06.06.05, 23:19
            najbardzioej chciałbym na ekonomie lub finanse i bankowość... wiesz mnoże od ilu
            pkt przyjmowali w zeszłym roku?
            • Gość: wojtek Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:30
              Nie wiem, skończyłem EkSoc trzy lata temu, a w tym roku zmieniają się chyba
              zasady rekrutacji?
              • Gość: na chwilke Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:24
                UŁ jest super.Wyremontowane akademiki,utrzymanie dużo tańsze niż w warszawie,a
                przede wszystkim klimat w Łodzi jest SUPER.Uczelnia i wykładowcy to według mnie
                polska czołówka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka