Gość: on19 IP: 82.160.57.* 14.06.05, 11:17 jak myslicie po ktorym z tych kierunkow za 5 lat nie bedzie wiekszych problemow z nalezienem pracy (kierunki z AGh) - budownicto - inzynieria srodowiska - wydzial paliw i energii - technologia chemiczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: wybor kierunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 16:33 To ostatnie raczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gohanka Re: wybor kierunku IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.06.05, 19:58 myślę, że ostatni z tych kierunków jest najbardziej 'przyszłościowy', ale to wcale nie oznacza, że będzie wystarczająca ilość miejsc pracy w tym zawodzie. z budownictwem natomiast zawsze możesz się bardziej zakręcić, masz chyba większe pole do popisu - nawet w gre wchodzi otwieranie coś własnego. o inżynierii środowiska wiem niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingrid Re: wybor kierunku IP: *.180.169.196.fdl.wi.charter.com 15.06.05, 06:36 Budownictwo-najbardziej perspektywiczne jesli rynek nieruchomosci w Polsce w koncu ruszy (a powinien po wejsciu do UE). Technologia chemiczna na paliwach i energii- dosc waska specjalizacja, w Polsce chyba tylko rafinerie czy dystrybutorzy paliw pozostaja jako potencjalni pracodawcy, ale jak sie nauczysz angielskiego i bedziesz dobry, to masz duze szanse na zalapanie sie na cos bardzo dobrego za granica. Inzynieria srodowiska-tragedia i nie sadze zeby sie cos zmienilo, odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba19 Re: wybor kierunku IP: 82.160.57.* 21.06.05, 15:50 ????????? macie jakies propozycje wiem z e musze sam wybrac ale moze jakeis sugestie? Odpowiedz Link Zgłoś