Dodaj do ulubionych

CEW z biologii!

25.06.05, 17:49
Jak mysliscie co bedzie? Ja nie widzialam zadnego testu z ubielglych lat z
biologii na uw :-/
Obserwuj wątek
    • Gość: mała Re: CEW z biologii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 20:13
      Wątpie ze będą takie jak z lat ubiegłych...bo te CEW mają być niby porównywalne
      z lat ubiegłych,a co do pedagogiki to liczą się punkty z 3 przedmiotów ale na
      ile możliwych?Moze wiesz?A bilogie zdajesz tak jak ja na rozszerz?Chodziłaś na
      kursy?Reszte napisałam Ci na wątku CEW z polskiego pozdrawiam
      • tuin84 Re: CEW z biologii! 25.06.05, 22:47
        Nie chodzilam na kury, zdaje poziom rozszerzony bo innego sie nie oplaca ;)
        Na ile punktow? Z moich ustalen wynika, ze na 600 mozliwych, bo sa 3 przedmioty a z
        kazdego z nich mozna dostac max 200. Boje sie co wymysla na biologii, mam nadzieje, ze
        bedzie dobrze. W ktorej sali zdajesz? Bo ja w 9B zdaje sie :)
        • Gość: mała Re: CEW z biologii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:19
          No szkoda,bo ja w sali w 13B,a zdajesz moze na APS?Bo ja tak i z tego co widze
          to tam chyba mam większe szanse niz na Uniwersytet,no ale zobaczymy!Powodzenia!
          I daj znać o wynikach!pa pa
          • Gość: JakWam PoszedłCEW Re: CEW z biologii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 12:58
            Co sądzicie o egzaminie?Jak Wam poszedł?Wpisujcie swoje opinie!
            • tuin84 Re: CEW z biologii! 27.06.05, 13:04
              Szczerze mowiac bylam lekko zaskoczona tym co zobaczylam, czesc podstawowa i
              rozszerzone prawie w ogole sie nie roznily miedzy soba no i CEW byl zdecydowanie
              trudniejszy od nowej matury

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka