Gość: ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 00:19 Muszę napisać odwołanie w sprawie nieprzyjęcia mnie na studia, wiecie gdzie można znaleźć wzór takiego dokumentu. Jak to napisać, czekam na linki, bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasna_79 Re: odwołanie na studia - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 01:49 Nie mam linków. Ja bym napisała coś takiego: miejscowość, data..... imię i nazwisko adres zameldowania adres do koresponedncji tel. kontaktowy inne dane identyfikujące - którymi posługiwałaś się w czasie egzaminu Do: Komisja Rekrutacyjna ... ... jeśli wiesz, kto jest Przewodniczącym lub Pełnomocnikiem Dziekana/Rektora ds rekrutacji, pisz personalne - to dużo bardziej skuteczne wtedy: Szanowny Pan Jan Kowalski Pełnomocnik Dziekana Wydziału cybernetyki ds. rekrutacji Uniwerytet jakiśtam adres dotyczy: egzamin wstępny z dnia .... - odwołanie ODWOŁANIE OD DECYZJI W SPRAWIE PRZYJĘCIA NA STUDIA Niniejszym składam odwołanie od decyzji z dnia .... w sprawie odmowy przyjęcia mnie na studia, wydanej przez .... oraz wnoszę o uchylenie powyższej decyzji oraz wydanie decyzji pozytywnej w sprawie przyjęcia mnie na studia. UZASADNIENIE W dniu egzaminu wstepnego okazało się, że grupa, która pisała test po mojej grupie, otrzymała wczesniej zestaw pytań.... Podaj tyle dowodów, ile masz - bo do każdego muszą się ustsunkować. W związku z powyższym moje odwołanie jest uzasadnione. załączniki 1. 2. podpis => zadzwoń dzo dziekanatu i dowiedz się, kto jest organem odwoławczym - to ważne => pisz logicznie, zwracaj uwagę na błędy - pismo ma być czyste i poważne => nie zapomnij się podpisać i podać adresu do korespondencji => dowiedz się w dziekanacie, gdzie takie pisma się składa, pójdź tam z kopią Twojego pisma i niech Ci na kopii poświadczą datę i fakt złożenia pisma => załącz wszelkie dowody na poparcie swoich argumentów powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
paula53 Re: odwołanie na studia - pomocy 29.06.05, 08:54 W ubiegłym roku na forum powjawiło się całe mnóstwo wątków o odwołaniach - poszukaj może znajdziesz coś co ci pomoże;) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś