IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 18:43
jakie wrażenia po teście? chyba nie będzie wyników typu:98,99...czy 100
procent
Obserwuj wątek
    • Gość: mihau Re: WNE-tEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 19:17
      test sie znaczaco roznil od tych z poprzednich lat. dla mnie na niekorzysc:/
      wczesniejsze konczylem pol godziny przed czasem z wynikiem ok. 85%, a teraz...
      • Gość: gosciu Re: WNE-tEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 19:40
        Test byl nie tyle trudniejszy niz w zeszlych latach, co odpowiedzi jeszcze
        bardziej niejednoznaczne.
        Znowu siedzialem i myslalem: to dobre, to dobre, i to tez ;)

Powiedzcie mi, czy w dwoch pytaniach o dobro publiczne gdzie do wyboru byl
        disneyland, teatr itd obie odpowiedzi brzmiały "radio".
        • Gość: mihau Re: WNE-tEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 19:46
          ja zaznaczylem radio, ale przeciez to tez mozna ograniczyc np. przez kodowanie
          sygnalu;) prawie do wszystkich pytan mozna bylo sie przyczepic;) byl na pewno
          troche inny - znacznie wiecej zadan na liczenie pie..)
          • Gość: gosciu Re: WNE-tEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 22:59
            Wlasnie radio, ale przeciez w obu pytaniach nie moglo byc tej samej odpowiedzi,
            no chyba ze to byl taki wlasnie haczyk: ty myslisz ze nie moze byc dwa razy
            radio, bo ta odpowiedz zbyt nachalnie sie nasuwa i to sa pytania podchwytliwe.
            A oni przewidzieli, ze tak pomyslisz i specjalnie zrobili dwa radia!
            No i taki to byl test :)

A najsmieszniejsze byly te kolejki do damsko-meskiej ubikacji, bo hlopcy
            wstydzili sie korzystac z pisuarow :P
            • Gość: mihau Re: WNE-tEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 23:10
              gdy przeczytalem drugie pytanie z radiem, to sie tez chwile nad tym
              zastanawialem, ale w koncu jednak w obydwoch radio zaznaczylem:)
              parter na trzecim pietrze tez niczego sobie:D
              • rosquito Re: WNE-tEST 09.07.05, 00:14
                A jak z tym rządem zaznaczyliście? Jest to dobrem czy nie? :P
                • Gość: gosciu Re: WNE-tEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 14:39
                  "Inna odpowiedz" ;)
    • Gość: Heh... Re: WNE-tEST IP: *.jjs.pl 09.07.05, 00:26
      Ja też mam co najmniej mieszane odczucia pa tym teściku.... A myślałam, że
      będzie tak pięknie... a tu wlepili jakieś durne liczenie i nie wiadomo jak to
      zrobić... A wmawiałam sobie, że nie będę strzelać... coś mi nie wyszło :)))
      • Gość: Karolciaa Re: WNE-tEST IP: *.cable.wsm.wielun.pl 09.07.05, 21:10
        Chyba rzadko które osoba wychodząc z sali była zadowolona z tego testu. Dla
        mnie nie był łatwy i przyznam szczerze że kilka odpowiedzi strzelałam ;)
        Organizacyjnie byli nie przygotowani (parter okazła się być na III piętrze).
        Poza tym weszłam na tą wielką salę jako pierwsza i musiałam trochę poczekać
        (jakieś 1,5 godzinki) aż reszta wejdzie. Nio ale ten czas zleciał mi na
        rozmowach z sąsiadką :) A co do testu, myślę co ma być to będzie...
        • rosquito Re: WNE-tEST 10.07.05, 01:50
          > A co do testu, myślę co ma być to będzie...

A ja myślę, że kto ma się dostać, temu ołówkiem przeprawią i się dostanie, skoro miejsca obstawione to co się martwić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka