Gość: aaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 18:43 jakie wrażenia po teście? chyba nie będzie wyników typu:98,99...czy 100 procent Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mihau Re: WNE-tEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 19:17 test sie znaczaco roznil od tych z poprzednich lat. dla mnie na niekorzysc:/ wczesniejsze konczylem pol godziny przed czasem z wynikiem ok. 85%, a teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: WNE-tEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 19:40 Test byl nie tyle trudniejszy niz w zeszlych latach, co odpowiedzi jeszcze bardziej niejednoznaczne. Znowu siedzialem i myslalem: to dobre, to dobre, i to tez ;) Powiedzcie mi, czy w dwoch pytaniach o dobro publiczne gdzie do wyboru byl disneyland, teatr itd obie odpowiedzi brzmiały "radio". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: WNE-tEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 19:46 ja zaznaczylem radio, ale przeciez to tez mozna ograniczyc np. przez kodowanie sygnalu;) prawie do wszystkich pytan mozna bylo sie przyczepic;) byl na pewno troche inny - znacznie wiecej zadan na liczenie pie..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: WNE-tEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 22:59 Wlasnie radio, ale przeciez w obu pytaniach nie moglo byc tej samej odpowiedzi, no chyba ze to byl taki wlasnie haczyk: ty myslisz ze nie moze byc dwa razy radio, bo ta odpowiedz zbyt nachalnie sie nasuwa i to sa pytania podchwytliwe. A oni przewidzieli, ze tak pomyslisz i specjalnie zrobili dwa radia! No i taki to byl test :) A najsmieszniejsze byly te kolejki do damsko-meskiej ubikacji, bo hlopcy wstydzili sie korzystac z pisuarow :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: WNE-tEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 23:10 gdy przeczytalem drugie pytanie z radiem, to sie tez chwile nad tym zastanawialem, ale w koncu jednak w obydwoch radio zaznaczylem:) parter na trzecim pietrze tez niczego sobie:D Odpowiedz Link Zgłoś
rosquito Re: WNE-tEST 09.07.05, 00:14 A jak z tym rządem zaznaczyliście? Jest to dobrem czy nie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: WNE-tEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 14:39 "Inna odpowiedz" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heh... Re: WNE-tEST IP: *.jjs.pl 09.07.05, 00:26 Ja też mam co najmniej mieszane odczucia pa tym teściku.... A myślałam, że będzie tak pięknie... a tu wlepili jakieś durne liczenie i nie wiadomo jak to zrobić... A wmawiałam sobie, że nie będę strzelać... coś mi nie wyszło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaa Re: WNE-tEST IP: *.cable.wsm.wielun.pl 09.07.05, 21:10 Chyba rzadko które osoba wychodząc z sali była zadowolona z tego testu. Dla mnie nie był łatwy i przyznam szczerze że kilka odpowiedzi strzelałam ;) Organizacyjnie byli nie przygotowani (parter okazła się być na III piętrze). Poza tym weszłam na tą wielką salę jako pierwsza i musiałam trochę poczekać (jakieś 1,5 godzinki) aż reszta wejdzie. Nio ale ten czas zleciał mi na rozmowach z sąsiadką :) A co do testu, myślę co ma być to będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
rosquito Re: WNE-tEST 10.07.05, 01:50 > A co do testu, myślę co ma być to będzie... A ja myślę, że kto ma się dostać, temu ołówkiem przeprawią i się dostanie, skoro miejsca obstawione to co się martwić. Odpowiedz Link Zgłoś