Gość: mich IP: *.wmc.net.pl 11.07.05, 08:19 już napisana lakoniczna formułka Przyjety/nieprzyjety i co z tego??? jak prawie wszyscy zdawali na kilka uczelni lub kierunkow??!! Przydaloby sie chociaz info o numerze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renatagradek Re: WYNIKI NA UWM OLSZTYN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:33 Jestem tego samego zdania, nie zostałam tam przyjęta, a zdawałam na prawo. A Ty na co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: WYNIKI NA UWM OLSZTYN IP: *.wmc.net.pl 14.07.05, 12:46 tez na prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: WYNIKI NA UWM OLSZTYN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:47 ja tez zdawałam na 2 kierunki do Olsztyna i nie przyjeli mnie...brakowało 1 pkt ...no ale można sie odwołać...ale watpie w ten sposób...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: WYNIKI NA UWM OLSZTYN IP: *.wmc.net.pl 14.07.05, 15:53 ehh... zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: WYNIKI NA UWM OLSZTYN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:21 odwoluj sie , warto sprobowac - czasem przyjmuja!!powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś