juscik86 15.07.05, 18:09 wybiera sie ktos?? moze wiecie cos wiecej na ten temat??tzn w jakich godzinach odbywaja sie zajecia, jakie sa zasady rekrutacji i czy pozniej moge sie przepisac na dzienne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ark Re: PSYCHOLOGIA WIECZOROWO NA UŚ!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.07.05, 18:56 Też zdawałwem na psychę na UŚ, ale u mnie w grę wchodza tylko dzienne, ale kurde nie zmieściłem sie w czasie i ostatnie zadanie wyszło ze strzałow, więc chyba szanse mam niewielkie. No, ale poczekajmy na wyniki. A na wieczorowe to chyba dostają się te osoby, które są następne po osobach przyjętych na dzienne. Jeśli chodzi o godziny zajęć to nie wiem jak to jest na UŚ-u, ale mam koleżanke na UMCS, na wieczorowych i ma zajęcia często już o 10-11 godz., co dziwne jest bo wieczorowe z reguły są popołudnaimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laverna Re: PSYCHOLOGIA WIECZOROWO NA UŚ!! IP: *.sanetja.pl 15.07.05, 19:44 Wieczorowe rozpoczyjanja sie czesto tak jak poweidzial przedmówca a nawet i wczesneij. Psychologia to kierunek który pochłania dużo godzin wiec przy okazji zajecia sa tez do późna. Wieczorowo- płatnie, a nazwa ze niby sugerująca czas dla pracujących i uczących sie - bywa mylna. Nie polecam Uś jezeli chodzi o psychologie, jezeli chcesz to robic z pasjąi zainteresowaniem podążając za nowościami i lokując sie w nowosci (np otwarta współpraca z różnymi specjalistami i.t.d) to niestety ale nie warto i polecam UJ, Kul , Poznan a potem Warszawe. Informacje które tutaj pisze na prawde nie sa wyssane z palca gdyz znam to srodowisko, sama jestem tez sie troche tym zajmuje. Znam grono osób które po osiągnieciu mgr psychologii załują ze własnie na uś i takie które z tamtąd sie przeniosły. Druga strona medalu- lepsze to niz nic i wpychaj sie do współpracy gdzie tylko sie da nawet na wieczorowych. Odpowiedz Link Zgłoś
juscik86 Re: PSYCHOLOGIA WIECZOROWO NA UŚ!! 15.07.05, 23:17 kurcze to jak biora tych z poczatku listy, to nie mam juz szans nawet na wieczorowe:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata86 Re: PSYCHOLOGIA WIECZOROWO NA UŚ!! IP: *.pikonet.pl / 82.160.33.* 15.07.05, 23:21 ale nie kazdego stac na wieczorowe!! wiec masz szanse:) glowa do gory:p a ile kosztuje semestr? Odpowiedz Link Zgłoś
juscik86 Re: PSYCHOLOGIA WIECZOROWO NA UŚ!! 15.07.05, 23:36 2200 jak sie nie myle. Dzieki za pocieszenie, mam nadzieje, ze sie dostane:) Odpowiedz Link Zgłoś