Dodaj do ulubionych

Listy przyjętych na UŁ

IP: *.tomaszow.mm.pl 17.07.05, 10:29
Ma ktoś może wiarygodne informacje o terminie ogłoszenia list przyjetych na
UŁ??? Chodzi mi oczywiście o kierunki bez egzaminu, tylko z konkursm swiadect.
Słyszałem że maja być 18 lipca, ale nie jest to pewne!
Obserwuj wątek
    • Gość: gienio Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.astral.lodz.pl 17.07.05, 10:46
      no ja tez tak slyshalem :D
    • Gość: nnnnnnn Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.tomaszow.mm.pl 17.07.05, 12:42
      Jak już beda wywieszone wyniki na uniwerku to dajcie znac na forum! Nie chce
      sobie bez potrzeby wycieczki do Łodzi robic!
      • Gość: ja:) Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 14:41
        Hej,z tego co wiem wyniki maja byc najwczesniej 20lipca,tak przeczytalam w
        lokalnej gazecie.
        • Gość: *paula* Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.tomaszow.mm.pl 17.07.05, 20:43
          20? chyba sie załame!!! Mam juz serdecznie dosc czekania!!! :(((
    • Gość: agata Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 16:23
      aczy ktoś wie, gdzie będą te listy wywieszone? w/na budynku retoratu na
      narutowicza czy na wydziałach?
      • Gość: *paula* Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.tomaszow.mm.pl 17.07.05, 22:29
        Wyniki będą na pewno na wydziałach. Moga też byc na tablicach przy rektoracie.
        Moga ale nie musza i nie wszystkie kierunki.
        • Gość: pk Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.tomaszow.mm.pl 18.07.05, 07:24
          Miejmy nadzieję, że to już dziś!!!
          Brrrryyy....
          • Gość: kasia 19 Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:22
            nadzieja matką głupich :D. a tak serio to już nie mogę wytrzymać. całe wakacje
            mi popsuli
            • isabar Re: Listy przyjętych na UŁ 18.07.05, 12:19
              Zazwyczaj były wywieszone u nas na Smugowej.
              Pzdr.
              • Gość: a Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:14
                są już???
    • Gość: ja;) Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:26
      ludzie co z tymi wynikami..kiedy beda???
      • Gość: *paula* Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.tomaszow.mm.pl 18.07.05, 17:14
        Dzwoniłam na uniwerek. Wyniki w necie beda 20. Na niekture kierunki juz znaja
        listy przyjetych. Jest np. na geografie. I ja na niej jestem :)))))
        • Gość: spekulant Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.netburg.pl 18.07.05, 17:38
          Gdzie mozna sie dowiedziec co do wynikow rekrutacji na geografie?
        • Gość: spekulant Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.netburg.pl 18.07.05, 17:39
          mozna wiedziec ile mialas %?? :-)
          • Gość: ja do *paula* Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:49
            hej ja tez skladalam na gegre,skad wiesz ze sa wyniki???na necie nic nie ma.....
        • Gość: spekulant Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.netburg.pl 18.07.05, 17:53
          no i pod jaki numer dzwonic, jest ich wiele ;)
          • Gość: do spekulant Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:55
            hej jak myslsiz dostaniesz sie/??
            • Gość: spekulant Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.netburg.pl 18.07.05, 17:59
              zalezy jaki bedzie prog punktowy, czy przyjma (tak jak na WPiA) wiecej osob i
              ile odplynie na turystyke (wiadomo ze 40 pojdzie tam ;) ) lub na inne kierunki,
              ale jestem dobrej mysli, po tym jak zawalilem sprawe nieskladajac papierow na
              administracje gdzie bym sie dostal, musi byc tylko lepiej ;)
        • Gość: *paula* Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.tomaszow.mm.pl 18.07.05, 18:17
          Dzwoniłam do działu rekrutacji pod nr 635 40 86. Spytałam o wyniki na wydz ek-
          soc i nauk geo. powiedziała że ma tylko na geografie. Niestety nie wiem jaki
          był próg od ktorego przyjmowali. Ja miałam 150p. jestem stara maturzystką
          • Gość: spekulant Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.netburg.pl 18.07.05, 18:21
            Dzieki, sprobuje jutro sie dodzwonic, dzisiaj pewnie nikogo juz nie ma.
          • Gość: do paula Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:38
            Masz moze gg chcialam o cos zapytac...
            • Gość: *paula*` Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.tomaszow.mm.pl 18.07.05, 18:44
              3547333
          • Gość: nnnnnnn Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.tomaszow.mm.pl 18.07.05, 21:31
            Ma ktoś jakies inne informacje o wynikach? Może był ktos na uniwerku i widział
            czy sa juz jakies listy wywieszone?????
            • Gość: *paula*` Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.tomaszow.mm.pl 19.07.05, 17:24
              Kto jeszcze na geografie się dostał??? Wiecie może jaki był próg?
              Jutro wyniki z turystyki i rekreacji.... brrryyy
    • Gość: ojojoj Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.netburg.pl 19.07.05, 17:54
      Na gegre trzeba bylo miec 127,5 pkt (85%) :/ Podobno ogrom ludzi ze stara matura
      (z 6) sie dostal. Chcialbym spotkac tego kto wymyslil iz pod uwage brana bedzie
      tylko gegre podstawowa...
      • Gość: *paula* Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.tomaszow.mm.pl 19.07.05, 18:23
        Ja ze stara maturą się dostałam (6) Troche to nie sprawiedliwe że starzy
        maturzysci z piątkami nie mieli szans. U nas na maturze geografia wcale nie
        była taka prosta. Szóstek wcale nie było wiele. A żeby dostać 5 trzeba było
        mieć 90%. Ale w tym roku nic nie było sprawiedliwe....
        Ja się ciesze,że mi się udało!
    • Gość: *paula* Był ktoś na uniwerku? IP: *.tomaszow.mm.pl 19.07.05, 18:39
      Na tablicach ogłoszeniowych są wywieszone listy przyjętych???
      Jesli tak, to czy tylko to co w necie, czy może coś jeszcze?
      • Gość: Gioconda Re: Był ktoś na uniwerku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 23:06
        jeśli mówisz o rektoracie, to ja właśnie stamtąd wróciłam, jest tylko lista
        przyjętych na administrację, nic więcej
    • martini.wnm Re: Listy przyjętych na UŁ 19.07.05, 22:58
      ma być jutro!
      • Gość: Iria Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.177.* 20.07.05, 01:24
        wyniki są na głównej stronie UŁ [www.uni.lodz.pl], małymi literkami, ale jest
        napisane 'Listy osób zakwalifikowanych do przyjęcia na UŁ' pod 'rekrutacja' tam
        się beda pojawiały również kolejne listy. I nawet jestem na geografii :D !!
        miło było sie dowiedzieć...
        Poza tym listy były tez w Dzienniku Łódzkim z 19.07 [tylko walnęli tam błąd, bo
        napisali, że to lista zakwalifikowanych do II etapu - troche miałam stracha] :)
        Teraz sobie już spokojnie czekam na wyniki TiR-u, ale chyba jednak wolę
        geografie, super jest potem specjalizacja z gospodarki przestrzennej :) Jest
        ktoś kto się też dostał na gegre i na pewno tam idzie? Chetnie pogadam,
        pozdrawiam, pomyślnych rekrutacji wszystkim!
        Kaśka
    • marzena_86zdw Re: Listy przyjętych na UŁ 22.07.05, 10:46
      ile można czekać na wyniki w necie??????????????
      • Gość: kasia 19 Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:03
        jeśli złoże na dany kierunek świadectwo bo sie dostałam to czy moge złożyć
        odwołanie na inny kierunek na uniwerku???
        • Gość: gienio Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.astral.lodz.pl 22.07.05, 13:41
          tez mam ten problem :D bylem dzis na Ek-Socu i facetka powiedziala ze skoro
          brakuje mi tylko 10 pkt i niewieli osob z lisyt niepshyjetych ma wiecej ode
          mnie to mma zlozyc odwolanie bo mam duze shanse ... :P
          • Gość: Karolciaaa Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 22.07.05, 14:56
            A ja właśnie się dowiedziałam, ze dostałam sie też na informatykę (Wydział
            Matematyki). I nie wiem co teraz wybrać - informatykę (Wydział Matematyki) czy
            informatykę i ekonometrię (Wydział Ekonom.-Socjol.). Może Wy mi coś
            podpowiecie??? Proszę....
            • Gość: Aneczka Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.retsat1.com.pl 22.07.05, 15:13
              A czy kotś wie od ilu pkt przykmowali na stosunki miedzynarodowe na WSMiP??
              • Gość: misza Re: próg na gosp.przestrzenną?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:24
                ktos sie orientuje jaki byl mniej wiecej?Albo osoby które sie dostaly niech
                napiszą ile maja pktów:)
              • Gość: mila Re: Listy przyjętych na UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:05
                też bym chciała wiedzieć, zdawałam egzamin ale nie znam jego wyniku; ale jestem
                na liście!!!
                • Gość: misza Re: do mili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:54
                  na co zdawalas ten egzamin?bo raczej nie na gosp.przestrzenną:)
                  • Gość: mila Re: do mili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:00
                    na stosunki międzynarodowe WSMiP.
                    • Gość: Ania Re: do mili IP: *.retsat1.com.pl 23.07.05, 23:04
                      na stosunki podobno od 235 pkt
                      • Gość: KASIA 19 Re: FORMULARZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 07:58
                        MAM PYTANKO. BO W INTERNECIE PISZE ZE TRZEBA DOWIEŹĆ ŚWIADECTWO, FOTOGRAFIE
                        ITD. A TAKŻE JAKIŚ FORMULARZ. CO TO JEST??? CZY PRZYSYŁAJĄ MI GO WRAZ Z LISTEM
                        CZY MAM GO SOBIE WYDRUKOWAĆ JAKOŚ Z NETA???
    • Gość: ewka do kasia19 IP: *.dolsat.pl 25.07.05, 13:59
      chodzi ci o studia dzienne czy zaoczne??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka