Gość: asilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:19 j.w Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: MEDYCZNE STUDIUM ZAWODOWE LUBLIN-IDZIE KTOŚ?? IP: *.devs.futuro.pl 26.07.05, 21:20 ja bym poszla, tzn wybieram sie na studium farmaceutyczne, ale jestem do konca przekonana, a powiedz mi ile kosztuje ile trwa i co wiesz na ten temat. dzieki za informacje z góry:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: MEDYCZNE STUDIUM ZAWODOWE LUBLIN-IDZIE KTOŚ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:25 Nio ja też na farmacje na studium in Lublin:)Trwa 2 lata płaci sie podobno 125 zł za semestr!Na poczatku nie byłam za bardzo do niego przekonana bo nie chciałam marnowac tych 2 lat!Ale od ludzi tam uczęszczających słyszałam że jest to dobra sprawa w przypadku gdy nie dostaniesz sie na studia!Podobno studium załatwia elegancko praktyki co rzadko zdarza sie na uczelniach państwowych które mają mase studentów!Ale wiadomo że po studium gorzej o prace:/Jeśli z AM przysla mi ze nie przyjma mnie z odwolania to ide do studium napewno na rok a w sesji wiosennej poprawiam maturke i na AM Lublin startuje once again:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: MEDYCZNE STUDIUM ZAWODOWE LUBLIN-IDZIE KTOŚ?? IP: *.devs.futuro.pl 27.07.05, 15:24 no wlasnie ja jestem w identycznej sytuacji.I chyba tez pojde na to studium bo to fajna sprawa. u mnie, to znaczy w Kielcach, kosztuje 300zl za miesiac. a masz moze stronke internetowa tego studium z Lublina? bo ja slyszalam ze to Kielc ma wlasnie filie w Lublinie. moze napisz mi swoje gg to kiedys pogadamy, bo widze ze mamy ten sam proble i ta sama sytuacje...Pozdrawiam. Moje gg to 1250665 Odpowiedz Link Zgłoś