Dodaj do ulubionych

Problem!!! Pomocy!!!

IP: *.mtm-info.pl 27.07.05, 19:28
No więc mój problem wygląda tak: oglądam Felicity na 2 ibardzo mi sie podoba
ten serial. Ale wyjeżdżam we wt. do Irlandii i nie będę mogła zobaczyć jak
się skończy. Z kim zostanie Felicity, z Benem czy Noelem. Jeśli ktoś oglądał
ten serial to prosze o odpisanie.

Pisze tutaj bo to forum o studiach, a akcja Felicity tam się właśnie
dzieje... A forum serialowego nie znalazłam. Oprócz forum wielbicieli M jak
miłość. Ale tam nikt nie potrafił udzielić mi odpowiedzi. CZekam na odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: lolanna Re: Problem!!! Pomocy!!! IP: *.mtm-info.pl 27.07.05, 19:37
      Dobra, widze, że wszyscy ignorują mó problem. Jest mi z tego powodu bardzo
      przykro :( Jeśli jakiś wyścig szczurów jest dla was ważniejszy czy jakieś
      akademiki w łodzi to ja już nie wiem co mam myśleć. Jest mi naprawde bardzo
      bardzo przykro :*(
      • Gość: tazza Re: Problem!!! Pomocy!!! IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 27.07.05, 19:39
        wpisz na google hasło felicity serial znajdz strone poswieconą temo serialowi i
        przeczytaj opisy poszczegolnych odcinkow a sie dowiesz :] popularne serialne
        maja swoje strony
    • Gość: Beza Re: Problem!!! Pomocy!!! IP: *.mtm-info.pl 27.07.05, 19:42
      Hej Lolanno, ja ci współczuje. Chciałabym ci pomóc, ale niestety nie oglądałam
      tego serialu. Ale rozumnie cię- naprawde, bo sama mialam podobny problem-
      musiałam iść do szpitala do sasiadki zanieść jej jedzenie, podczas gdy leciał
      ostatni odcinek Palomy. Ale udało mi sie rozwiazac ten problem. Wiesz jak?
      Kolezanka mi nagrala. Sa jeszcze na tym swiecie pozadni ludzie. Nilam sie
      lolanno- jestem z toba :P A moze tobie tez ktos nagra, co??
    • Gość: lolanna Re: Problem!!! Pomocy!!! IP: *.mtm-info.pl 27.07.05, 19:47
      Tazza, dzięki, ale nie ma streszczonych tych odcinków. :(:(:(:(
      Nawet nie wiesz jak sie ciesze.
      Beza, z twojej rady nie moge skożystać- nie mam videa, ale i tak dzieki:*
    • Gość: Richelieu* Re: Problem!!! Pomocy!!! IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 27.07.05, 20:22
      podobnie jak Beza jestem z Tobą. Też lubię seriale, miałam ten sam problem z
      Esmeraldą, kiedy nie było wiadomo, czy wyjdzie za Jose Curę czy za Leonsia, a
      miał być to ostatni odcinek i ja miałam egzamin wstępny do szkoły i nie miał mi
      kto tego nagrać ani obejrzeć. No i cóż można było zrobić, nie iść na egzzamin.
      Może i Ty przełożysz parę dni tej wyjazd, wyjazd nie zając nie ucieknie, a taka
      niepewność do końca życia jak się ichnia znajomość skończyła będzie nie do
      zniesienia. Uwierz mi
      • Gość: małgosia Re: Problem!!! Pomocy!!! IP: *.mtm-info.pl 27.07.05, 22:11
        hej, bo Esmeralda to wyszła za Jose Armanda, oczywiście, nie Cure. Zapomniała
        ci się chyba troche ta telenowela. :P Wybaczamy. A tco do Felicity, nie
        oglądałam, tak więc, "kombinuj dziewczyno" :D
    • Gość: Lolanna Re: Problem!!! Pomocy!!! IP: *.mtm-info.pl 27.07.05, 22:22
      Kurde, chciałam już przełożyć, ale nie moge o tak długi okres. Odcinków tej
      serii jest 22 a dziś dopiero 6 był:(
      Naprawde nikt nie wie jak to się skończy??
      • Gość: lolanna Re: Problem!!! Pomocy!!! IP: *.mtm-info.pl 27.07.05, 22:24
        To było w związku z pomysłe Richelieu*
    • Gość: oes Re: Problem!!! Pomocy!!!-streszczenia odcinków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 19:07
      jeśli wejdziesz na stronę www.felicitypage.com/home.htlm znajdziesz
      streszczenia odcinków i nie tylko.
    • maturzystka-86 Re: Problem!!! Pomocy!!! 28.07.05, 19:47
      Hej tak sie składa ze też oglądam Felicity :] Nie wiem jak sie skończy ale
      jeśli chcesz mogę po obejrzeniu napisac to tutaj na forum. Myślę że w Irlandii
      znajdziesz chwilę by skorzystać z neta i zajrzec na forum. No chyba ze wolisz
      na maila to daj znak. Na chwile obecną nic nie wiem. (Chociaz myśle że zostanie
      z Benem - tak wnioskuję z dzisiejszego odcinak :D) Pozdrawiam :*
      • Gość: lolanna Re: Problem!!! Pomocy!!! IP: *.mtm-info.pl 29.07.05, 10:04
        Dzięki :D To napisz na forum. We wtorek wyjęzdzam, to jakbyś mogła... Będę
        zobowiązana, dzięki
        • Gość: seula Re: Problem!!! Pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:07
          Ależ wy macie problemy!
    • Gość: kfiatek Re: Problem!!! Pomocy!!! IP: 62.121.136.* 29.07.05, 14:47
      Laska sobie z Was robi jaja, a Wy się jej dajecie podpuszczać.
    • Gość: lolanna Re: Problem!!! Pomocy!!! IP: *.mtm-info.pl 29.07.05, 22:07
      Bynajmniej jaj sobie nie robie!
      • Gość: Natalia Re: Problem!!! Pomocy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 23:58
        ojeku jak mi Ciebie zal gąsko..... jak Ty biedna jestes nie bedziesz widziaal
        ostatniego odcinka ohhh. Nie wiedzialas na jakim Ty swiecie zyjesz.
    • Gość: m. Re: Problem!!! Pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 00:07
      loooooooooooooool
      • rysiul007 Re: Problem!!! Pomocy!!! 30.07.05, 13:33
        milo bylo poczytac troche chumoru nie zaszkodzi ;] Felicita
    • Gość: :] >>>DO LOLANNY <<<< IP: *.dolsat.pl 22.08.05, 17:31
      hEJ ! OBIECAŁM ŻE NAPISZE CI JAK SKOŃCZYŁ SIE FILM "FELICITY" nO WIEC Felicity
      wybrała w końcu Bena.! Żałuj że nie oglądałas do końca bo działo sie tyle....
      Zdradzali sie nawzajem, Ben miał dziecko z inną i takie tam. Ale w końcu
      pogodzili sie, Ben sie oświadczył Felicity i postanowili ze beda razem. Noel
      też poznał fajna dziewczynę i sie z nią ożenił. Ogólnie szkoda że filmik sie
      skończył...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka