socjalliberal 15.09.08, 20:38 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,5698167,J_Kaczynski__euro_w_2011_r____w_najwyzszym_stopniu.html Oj by Kaczorynka straciła sporo dochodów, jakby kantory straciły obroty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frank_drebin Oj widac, zes ty malolat. Jakby miala isc z torba- 15.09.08, 22:16 mi (zakladajac, ze ma jakies tajemnicze ja wiem "udzialy" ? w kantorach) juz by dawno poszla. Ilosc kantorow i ich obroty (jakos calosc obrotow kantorow) w porownaniu chociazby do czasow sprzed 10-15 lat zmiejszyly sie lekko liczac kilkukrotnie. Z kantorow ostaly sie te w najlepszych punktach handlowych a i te kiedys byly tylko kantorami a teraz masz tam kantor, punkt skupu zlota i jeszcze cos na dodatek zeby wyjsc na swoje. Ba nawet widzialem jeden gdzie ogloszenia do gazet przyjmowano przy okazji. socjalliberal napisał: > gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,5698167,J_Kaczynski__euro_w_2011_r____w_najwyzszym_stopniu.html > Oj by Kaczorynka straciła sporo dochodów, jakby kantory straciły obroty... Odpowiedz Link Zgłoś