Gość: jopek IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 29.07.05, 21:01 Czy ktoś z was dostał już list z AE o tym, że się dostał? Ja czekam i czekam na list i nic :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: List z AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 22:38 Jeszcze nie, don't worry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: List z AE Kraków IP: *.szczucin.sdi.tpnet.pl 29.07.05, 23:10 Ja też jeszcze nie:( ale jestem pewna ze w poniedzialek dostaniemy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryma Re: List z AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 09:44 Podobno wysłali w poniedziałek,wczoraj sie pytałam na uczelni.Ale też nie dostałam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
86madziarka Re: List z AE Kraków 30.07.05, 10:59 ja dostałam, tyle, że z wiadomością, że sie nie dostałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: List z AE Kraków IP: *.compower.pl 30.07.05, 12:11 A czy list jest polecony? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radar Re: List z AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 14:06 tak, polecony, ja dostałem we środę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Do radara IP: *.compower.pl 30.07.05, 17:28 Jesli dostales juz list to mam pytanie: Czy sa w nim jakies daty ograniczajace? ... Mam na mysli to ze wyjezdzam i pojawie sie dopiero w II polowie sierpnia dlatego pytam czy pisza cos o tym ze np. do jakiegos dnia trzeba dostarczyc jeszcze jakies dokumnety? Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: Do radara 30.07.05, 17:42 No własnie... czy coś trzeba zalatwić przed październikiem? Bo ja wyjeżdzam za kilka dni i wracam pod koniec września :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Do radara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 22:26 Chyba trzeba będzie badania sobie zrobić,i tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Do radara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 15:09 ja dostalam dzis list i skierowanie na badania, tylko nei wiem jakie to badania mam sobie zrobic:/ moze ktos z WAs wie?? albo lekarz bedzie wiedzial?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frygija Re: Do radara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:14 Lo matko to tera sie badac kaza zanim sie w progi ae wejdzie?! Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Do radara 01.08.05, 16:19 Wlasnie listonosz mi przyniosl :) A z tymi badaniami to fajnie,hehe :) Reszty nie czytalam bo mi sie nie chcialo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co i jak Re: Do radara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:35 po 15 września w informacji dla studentó na stronie AE będą informacje na temat terminu odbioru indeksów, wpłaty wpisowego (50zl) rozpoczęcia zajęć i takich tam. narazie trzeba tylko zrobić te badania ale teżnie trzeba mieć tego przed październikiem więc lajt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Do radara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:36 co i jak - to pisałem ja hehe Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Do radara 01.08.05, 16:56 Kto się dostał na Finanse i bankowość? Jaka tam była dolna granica punktów, a na Ekonomię? Z ciekawości pytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: List z AE Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 15:11 JA DOSTAŁEM MIALEM CI PRZEKAZAC ZE CIE NIE PRZYJELI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: List z AE Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:32 jakiś Ty dowciapny... Odpowiedz Link Zgłoś