Dodaj do ulubionych

Ekonomia - UG czy KUL

IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 09.08.05, 09:58
Dostałem sie na ekonomię na UG i KULu - obie uczelnie są daleko, obie mnie
interesują i naprawde - nie mam pojęcia którą wybrać...
Jak myślicie, która ma większy prestiż, uznanie u pracodawców itp?
Obserwuj wątek
    • leslie1986 Re: Ekonomia - UG czy KUL 09.08.05, 11:30
      ja mam ten sam problem tylko ze z filologia angielska :P w rankingu zycia
      warszawy UG z ekonomia jest w pierwszej piatce, o wiele bardziej prestizowe niz
      KUL, wiec chyba powinienes wybrac UG
      • Gość: defe Re: Ekonomia - UG czy KUL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 12:42
        UG bo morze , sopot :)i fajna atmosfera latem.
        • Gość: gosiak Re: Ekonomia - UG czy KUL IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 09.08.05, 12:53
          tez dostałam sie na ekonomie na UG. a mieszkam niedaleko Lublina i z całą
          pewnością mogę powiedzieć ze w Trójmieście macie większe perspektywy (praktyki,
          praca itd.).a poza tym nad morzem jest ciekawiej ;p;p
          • Gość: bule Re: Ekonomia - UG czy KUL IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 09.08.05, 12:56
            ...i chyba zostane na UG. Wydział Ekonomiczny UG to dawniej Wyższa Szkoła
            Ekonomicza, później stała się wydziałem UG. Dlatego też musi być dobra kadra i
            dobry poziom kształcenia.

pozdrp. :)
            • Gość: gosiak Re: Ekonomia - UG czy KUL IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 09.08.05, 14:51
              i bardzo dobry wybór :).
              pozdrowionka.
              • Gość: bule Re: Ekonomia - UG czy KUL IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 09.08.05, 22:17
                Decyzja pojęta - UG! :D
                • leslie1986 Re: Ekonomia - UG czy KUL 10.08.05, 08:50
                  ja tez wybralam UG, ale okazalo sie ze wczoraj na KULU zniknely wyniki wiec
                  jeszcze nic z Lubliniem nie wiadomo :P poza tym slyszalam ze w Sopocie lepsze
                  imprezy :P
                  • Gość: gosiak Re: Ekonomia - UG czy KUL IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 10.08.05, 10:21
                    pewnie ze lepsze imprezki;p. a gdzie bedziecie mieszkac?? akademik czy stancja??
                    pozdrawiam
                    • Gość: bule Re: Ekonomia - UG czy KUL IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 10.08.05, 11:38
                      Już na kontach KULu są wyniki - tak jak mówiłem dostałem się na ekonomię.
                      W Sopocie chcę wynająć stancje, może też na wszelki wydpaek spr złożyć podanie o
                      akademik.
    • Gość: marika Re: Ekonomia - UG czy KUL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 17:44
      oczywiscie że UG
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka