Dodaj do ulubionych

STOSUNKI CZY GERMANISTYKA?????POMÓŻCIE PROSZE!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:34
mam dylemat, nie wiem czy wybrac germanistyke czy stosunki międzynarodowe na
wydziale ekonomiczno - socjologicznym. zależy mi na waszej opini. czy warto
wybrać germanistyke a potem jako drugi fakultet zrobić na 3 roku stosunki
międzynarodowe, nie wiem za bardzo. jeśli możecie to wyraźcie swoją opinię,
choć wyboru i tak bede musiała dokonać sama
Obserwuj wątek
    • Gość: piter Re: STOSUNKI CZY GERMANISTYKA?????POMÓŻCIE PROSZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:37
      czeste stosunki na germanistyce:)
      • Gość: :) Re: STOSUNKI CZY GERMANISTYKA?????POMÓŻCIE PROSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:42
        Ale dowcipny jesteś:P Myślę,że lepiej germanistykę a stosunki później. Ja bym
        tak zrobiła. Pozdro
    • Gość: vgkhj Re: STOSUNKI CZY GERMANISTYKA?????POMÓŻCIE PROSZE IP: *.pai.net.pl 16.08.05, 17:42
      zawsze mozesz zaczac jeden a za rok lub dwa nastepny kierunek :)chociaz
      stosunki wydaja mi sie ciekawsze , pozdro
      • Gość: gosc Re: STOSUNKI CZY GERMANISTYKA?????POMÓŻCIE PROSZE IP: 85.219.136.* 16.08.05, 18:00
        a gdzie sie dostslas na germ ??
        • Gość: kasia 19 Re: STOSUNKI CZY GERMANISTYKA?????POMÓŻCIE PROSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:02
          na UŁ
    • Gość: gosc Re: STOSUNKI CZY GERMANISTYKA?????POMÓŻCIE PROSZE IP: 85.219.136.* 16.08.05, 18:04
      aha...no o tej uczelni nic nie wiem ale sposrod tych 2 kierunkow wybralabym
      germanistyke,deutsch ist super ! :)
      • Gość: kasia 19 Re: STOSUNKI CZY GERMANISTYKA?????POMÓŻCIE PROSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:08
        dzieki wam wszystkim. ktos jeszcze chec dodać swoą opinię??? wiecie pytam sie
        też bo nie wiem czy po germanistyce łatwo można znaleźć prace, jak są tu jacyś
        studenci to piszcie, pozdrawiam:-)
        • malenkajalenka Re: STOSUNKI CZY GERMANISTYKA?????POMÓŻCIE PROSZE 16.08.05, 20:26
          Myślę, że łatwiej jest po germanistyce, niż po stosunkach. Ja na pewno
          wybralabym germanistyke, a na 3 roku zaczelabym stosunki.
          • Gość: Shanti Re: STOSUNKI CZY GERMANISTYKA?????POMÓŻCIE PROSZE IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 16.08.05, 21:25
            Na pewno po germanistyce latwiej o prace, choc czlowiek uzdolniony i po
            stosunkach sobie poradzi. Jesli jedne i drugie studia trwaja tyle samo to chyba
            lepiej zacznij od germanistyki. Ja jestem na 3 roku sm i na drugim angola, ale
            sm 5 letnie, a filologia 3 letnia.
            • Gość: buuuka Re: STOSUNKI CZY GERMANISTYKA?????POMÓŻCIE PROSZE IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 17.08.05, 10:43
              Nom - po germanistyce łatwiej będzie Ci znaleźć pracę ale jeśli nie czujesz do
              tego powołania to idź na stosunki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka