Dodaj do ulubionych

Medycyna + .........

IP: *.katowicka.bytom.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 16:57
Mam takie pytanie czy znacie może osoby które studiuja dziennie medycynę + dodatkowy kierunek (np. biotechnologię, biologie oczywiście dziennie)czy to w ogole jest możliwe czy starczy czasu na nauke udział w zajęciach a w szczegolności na napisanie pracy licencjackiej na tym drugim kierunku ???? bardzo mi na tym zależy pozdrawiam :):):)
Obserwuj wątek
    • Gość: sens Re: Medycyna + ......... IP: *.zeork.com.pl 17.08.05, 17:00
      Znam takie osoby, z tym że kolejność była odwrotna: najpierw biotechnologia a
      potem medycyna. Tak, jest to możliwe ale dopiero po 3 lub 4 roku!
      • Gość: monk Re: Medycyna + ......... IP: *.katowicka.bytom.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 17:13
        dokladnie o taka kolejnośc mi chodiło jestem co prawda dopiero na drugim roku biotechnologii no i chciałem spróbowaćpo pirwsze nic nie trace, po drugie bez sensu byłoby zrezygnować z biotechnologii na półmetku, po trzecie to sa pokrewne kierunki :) tylko nie wiem jak to z organizacja czasu jest czy na licencjacie nie ma zbyt wielu zajęć no i czy nie będzie za ciężko no ale z tym to najmniejszy problem pozdrawiam :)
        • Gość: asiek Re: Medycyna + ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:23
          Ja znam dziewczynę która najpierw poszła na biotechnologie na AR Lublin i
          właśnie skończyła 1 rok na tym kierunku i dodatkowo dostała sie jeszcze na
          stomatologie na AM!Będzie ciągnęła 2 kierunki w trybie dziennym!Ale powiem tak!
          Ona ma naprawdę łeb do nauki!!!!!
    • Gość: p@sztet Re: Medycyna + ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 01:48
      tylko po co CI po medycynie coś jeszcze??? chyba nie będziesz dorabiać po
      godzinach;)
    • Gość: Aga Re: Medycyna + ......... IP: 194.146.128.* 18.08.05, 15:16
      Słyszałam o dwóch osobach, studiujących medycynę "plus coś" - raz socjologię,
      raz polonistykę. Skoro dawały radę łączyć tak odległe kierunki, z
      biotechnologią też się uda;)
      A po co - np. po to, by sobie horyzonty rozszerzyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka