Gość: ala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 01:17 Proszę podzielcie się wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: romek Re: Kto studiuje w Nysie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:58 a co to za szkola? jakas nowa? czego tam ucza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa-bi Re: Kto studiuje w Nysie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 10:59 1/2 mojej byłej klasy tam idzie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TyrTyr Kto studiuje w Nysie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 16:08 Ktoś tam studiuje? Przeglądałem strone tej uczelni ( pwsz.nysa.pl) Ma dośc ciekawą oferte. Uczelnia działa od paru lat zapewne z tąd taka mała ilość studentów. Wybrałbym tą uczelnie w ostateczności, choć nie wtydaje mi się by była tam zbyt fachowa kadra wykładowców. Czy mają tam Akademik? Z Krakowa do Nyst to daleko, ale czego sie nie zrobi by studiowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa-bi Re: Kto studiuje w Nysie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 18:15 Moi znajomi tam idą bo albo się nigdzie nie dostali, albo nie stać ich, żeby się utrzymać w takim mieście jak Opole lub Wrocław (dojazdy wychodzą o wiele taniej). Z tego co wiem po tej szkole ma się tylko licencjat i chyba jest to filia uniwersytetu wrocławskiego. Odpowiedz Link Zgłoś