Gość: ktos IP: 80.51.226.* 25.08.05, 16:53 CZY KTOS MOZE MI POWIEDZIEC JAK WYGLADAJA TAKIE AKADEMIKI? cZY TRZEBA PISAC PODANIE JAK DO ZWYKLEGO? jAKIE SĄ CENY, STANDARD? TRUDNO O MIEJSCE W TAKIM AKADEMIKU? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m.s. Re: PRYWATNE AKADEMIKI, LUBLIN,UMCS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 17:16 nie wiem jak w lublinie, ale powiem ci, jak jest w krakowie. ja wlasnie taki zalatwialam. idziesz do takiego akademika, wplacasz za pierwszy miesiac, podpisujesz sie i jestes:-) nic prostszego, a i ceny podobne, co w zwyklym akademiku. ja place 300 zl. z reguly takie akademiki maja lazienke w pokoju, standard pokoi jest dobry, chociaz jesli szukasz luksusow, to raczej nie tam:P jezeli masz telefon do takiego akademika, to wystarczy zadzwonic, zarezerwowac sobie miejsce telefonicznie i zapytac sie o wszystko pana z portierni:) o miejsce chyba nietrudno, bo ludzie za ta cene wola z reguly wynajac mieszkanie. miesc oczywiscie nie jest duzo, u mnie ok. 200, z tym ze czesc tych miejsc juz zaklepali sobie studenci z lat ubieglych. a tak wogole, to jesli to jest prywatny akademik, to i ludzie z personelu sa milsi:P w koncu placisz;-)no i warunki chyba lepsze:) Odpowiedz Link Zgłoś