lidkamarta 29.08.05, 13:05 Na wiekszości uczelni odwołania zostały juz rozpatrzone,a nawet zdarzyli przeprowadzic drugi nabór..Tylko na UAMie czeka się tak długo...Kiedy beda wyniki?!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :/ Re: Odwołania UAM... IP: *.icpnet.pl 29.08.05, 15:31 www.amu.edu.pl/index.php?linkid=1287 A na jaki kierunek skladalas odwolanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carisma154 Re: Odwołania UAM... IP: *.acn.waw.pl 29.08.05, 15:34 no własnie!! ja składałam odwołanie na filologię rosyjska- dostałam 19pkt na 20 możliwych i mnie nie przyjeli... Wszystko przez tą reformę, moja wina że starą maturę zdawałam,... :/ Ale jak z takim wynikiem sie nie dostałam, to w cuda juz nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I'ska Re: Odwołania UAM... IP: 193.0.117.* 29.08.05, 16:07 Dzwoniłam dziś do Działu Nauczania UAM - odwołania są już rozpatrzone, teraz czekają tylko na podpis rektora... O wynikach rozpatrzeń będzie link na www.amu.edu.pl w lewym górnym rogu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Odwołania UAM... IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.05, 16:11 Ana jaki kierunek składałas odwołaniei ilepkt Ci brakowało?Cieszę się, że będą w końcu wyniki...wreszcie się wszystko rozstrzygnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: Odwołania UAM... IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 29.08.05, 17:02 ale kiedy wreszcie będziemy wiedzieć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Odwołania UAM... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 19:36 Ja składałam odwołanie na germanistyke i czekam...miejmy nadzieje,ze do piątku bedzie coś wiadomo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Odwołania UAM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 20:37 mam pytanko czy jak bym do nich teraz zadzwonniła to by mi powiedzieli na jakiej zasadzie ropatrywali odwolania?/od ilu brakujących punktow na liscie rezerwowej przyjmowali?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patunia_pati =) Re: Odwołania UAM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:02 witam =)) jesli ktos bedzie mial jakies info to bardzo prosze o kontakt..moje gg 7090378 btw. moje odwolanie --->> kierunek administracja pozdrawiam oczekujacych =)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Odwołania UAM... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 14:52 Myslicie,ze jest szansa,zeby podali wyniki 1 września???? Odpowiedz Link Zgłoś