Dodaj do ulubionych

Studenci UŁ poznajcie się ;)

01.09.05, 20:44
Cze, wybieram sie na informatyke i ekonometrie w tym roku na UŁ ale nikogo kto
sie tam wybiera nie znam, jestem z Krosna [to w podkarpaciu tak dla jasnosci]
i nikt stad niestety do Lodzi nie zalecial. I jest troche nieciekawie bo
samemu na studia 350km od domu to jednak hmm ciekawe jest ;) a wiec mialbym
propozycje zebysmy sie poznali jakos, chodz mi tu w szczegolnosci o osoby
ktore zaczynaja studiowac w Lodzi w tym roku. Witajcie ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: 212.191.172.* 01.09.05, 22:03
      Fajny pomysł :)

Nie obraziłabym się gdyby ktoś się przyznał, że zaczyna studia na socjologii w
      tym roku ;)

Pozdrawiam :)
      • Gość: gienio Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.astral.lodz.pl 02.09.05, 09:01
        WELCOME to EuDeZeT !!! :D witam ludzi z wydzialu ekonomiczno-socjologicznego :D
        tez jestesm na ekonometrii:D i jestem ze tak powiem miejscowy ;p
        • g0mpk4 Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) 02.09.05, 11:26
          No to jestes w troszke lepszej sytuacji niz ja ;) powodzenia
        • Gość: natalf Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 11:28
          witam, pedagogika rewalidacyjna :D ps- kolego z krosna skladales podanie o
          akademik? wlasnie sobie uswiadomilam, ze nie mam pojecia kiedy i w jaki sposob
          beda ogloszone "wyniki" :) a na odp na maila trudno sie doczekac;) pozdrawiam :D
          • Gość: JA Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: 80.51.227.* 02.09.05, 12:17
            ekonometria, pedagogika....:( a może ktoś się wybiera na chemię ? :P pozdrawiam
          • Gość: Karolciaaa Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.cable.wsm.wielun.pl 02.09.05, 12:33
            Też będę na informatyce i ekonometrii a jestem z Wielunia (100 km od Łodzi)

natalf - do 15 września mają przysłać pismo na adres domowy co do decyzji o
            przyznaniu miejsca w akademiku
            • Gość: qbass39p007 Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:28
              informatyka w zarzadzaniu ;]

ludnki do jakiego domu studenta skladaliscie podania ja do 2 jak cos to piszcie do mnie

1661062 poznamy sie :D

pisma o przynaniu akademikow maja byc miedzy 18 a 21 pierwszy raz slysze taka date jak 15, bylem i sie pytalem , 16-17 maja wysylac powiadomienai z DSBS oprocz tego bedzie wywieszona lista w dziale

ale nie ma co sie martwic miejsc jest duzo ludzi jednak mniej :)

pozdrawiam
              • Gość: natalf Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 15:57
                dzieki karolcia.... czyli mamy 2 terminy..znajac szybkosc lodzi to pewnie ten
                kolo 21 jest p[rawdziwy:D eh...miejsc duzo ludzi malo... ja mam zalediwe 30 km
                do lodzi, ale trudny dojazd i dlatego zlzoylam podanie o akademik... i o ile wy
                macie pewnosc, ze dosatniecie o tyle ja ciagle sie boje, ze jednak nie. w koncu
                godzinna jazda busem jest meczaca. przerabial to dojezdzajac do LO, bo nie
                poszlam do tego w moim miasteczku, tylko gdzie indziej :/ z tymze tam byla 2
                razy krotsza droga hehe;) btw-ja tez do 2 :) cholercia, jak sadzice, mam
                szanse na to mieszkanko czy nie??
                • Gość: gienio Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.astral.lodz.pl 02.09.05, 16:05
                  na 100% dostaniesz miejsc w akademikach jest wiecej niz chetnych a studentom
                  zalezy na tym by czynsz zostal na tym samym poziomie :D moja siora tez sie bala
                  ze nie dostanie ale dostala (jest na PŁ):D
                  • Gość: natalf Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 20:39
                    oj gienio gienio:) ja generalnie ejstem optymistka ale ostanio w siebie
                    zwatpilam :P ( nie udalo sie dostac na psychologie :P ). a moge spytac skad
                    jest twoja siostra? bardzo mi zalezy na tym akadmeiku... przez to ze chodzilam
                    do LO w innym miescie nie mam nawet z kim wynajca mieszkania bo znajomi maja
                    rzut kamieniem do lodzi :/ no nic;) pozdrawiamk wszystkich cieplutko:)
                    trzymajcie sie;) a gienieo jak sie nie m,yle to kolega, ktory dostakl sie na
                    informatyke i ekonometrie z odwolania tak? pozdrawiam :)
                    • Gość: Kaśka Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.daminet.pl 15.09.05, 11:36
                      Witam, ja wybieram się na prawo na UŁ. Już są decyzje dotyczące akademików-
                      wydaje mi się że przyznali wszystkim, ja dostałam II. Jeśli ktoś też tam idzie
                      niech się odezwie!! Czy ktoś w ogóle studiuje jeszcze prawo??:P GG 5384060
                      • andziulla1 Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) 15.09.05, 11:39
                        A przysłali ci list czy sama zadzwonilaś??? Bo ja nadal czekam a dodzwonić sie
                        nie moge:(
                        • Gość: Kaśka Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.daminet.pl 15.09.05, 11:53
                          Dzwoniłam sama, ale mówili mi, że wysłali juz zawiadomienia. Najpóźniej do
                          jutra powinny przyjść. Jestem pewna, że Ci przyznali, mają nadwyżke
                          akademików:P pozdrawiam
                          • andziulla1 Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) 15.09.05, 11:59
                            To czekam z niecierpliwością:) Pozdrawiam!!!
    • Gość: malva Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 16:21
      My się w sumie znamy, ale dla przypomnienie będę studiować anglistykę, a jestem
      spod Żywca.
      • Gość: Ania Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.wreczyca.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 18:16
        Hej. Ja jestem z Czestochowy i bede studiowała Ekonomie wieczorowo:))jak Ktos
        tez jest na tym kierunku to piszcie 2641266
        • Gość: p Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:39
          witam :) bede studiowala anglistyke ;)
          • Gość: malva Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 11:40
            o jak miło, wreszcie jeszcze jakaś jedna duszyczka z anglistyki :-).
    • martini.wnm Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) 03.09.05, 01:20
      Hej:) Zaczynam stosunki międzynarodowe na Ek-socu. Jestem z Łodzi więc ktoś z
      przyjezdnych ma jakieś pytanka to piszcie śmiało na maila gazetowego. Postaram
      się pomóc:)
      • Gość: gienio Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.astral.lodz.pl 03.09.05, 08:37
        widze ze reprezentacja naszego wydzialu jest najliczniejsza :D
        • g0mpk4 Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) 03.09.05, 10:50
          W koncu nasz wydzial najwiekszy [tak przynajmniej wyzcytalem na stronce ;) ] a
          ja o akademik nie skladalem podania i stancja pewnie bezdie . W soomie troche
          zaluje, ale skoro gienio mowisz ze jest wiecej miejsc niz chetnych to zawsze
          mozna przedzwonic ;) A skoro juz jestesmy przy akademikach to do ktorego mi sie
          oplacaloby ubiegac sie o miejsce zeby nie bylo 2 godz od wydzialu ;)
          • Gość: Karolciaaa Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.cable.wsm.wielun.pl 03.09.05, 11:23
            Obojętnie który, bo z Lumumbowa jest jakieś 30 min drogi pieszo do wydziało eko-
            soc ;)
            • Gość: gienio Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.astral.lodz.pl 03.09.05, 11:31
              no pod warunkiem ze ci sie chce tyle zapierdzielac z buta :D
          • Gość: gienio Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.astral.lodz.pl 03.09.05, 11:33
            i tu widzisz robisz blad bo w akademiku mieshka sie zajebiscie,sa imprezy,
            poznajesh nowych ludzi (fajne laski,zajebiste laski,nieprzecietnie zajebiste
            laski :D) a to przeciez chodzi nie ?;p
            • g0mpk4 Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) 03.09.05, 19:48
              Hyh to sie jeszcze okaze co do tych akademikow, na razie trzeba przedzwonic i
              sie dopytac, a dzwonic to do sekretariaru [dzialu nauczania czy jak to sie
              nazywa] czy jest jakis numer bezposrednio do domow studenckich, gdzie w ogole to
              zalatwic jesli sie nie skladalo podania o przyznanie akademika ??
    • Gość: kasiek Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:41
      hej, ja wybieram sie na zarzadzanie i marketing, moze ktos tez jeszcze? a jestem
      z takiej malej miejscowosci pod lodzia (okolo godziny bujania sie w
      tramwajach)pozdrawiam :)
      • Gość: qbass39p007 Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 17:09
        no wreszcie ktoz z mojego wydzialu ;]

a do akademika sie wybierasz?

wpadnij dio mnie na gg 1661062
      • Gość: natalf do kasiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 19:52
        a z jakiej miejscowosci jestes? bo oide mnie w sumie tez okolo h bujania sie
        trampkiem, tyle ze najpierw musiaabym dojsc na przystanek bo przyszlo mi
        mieszkac na obrzezach malego miasteczka pod lodzia;) plusy-cisza, spokoj a
        minusy- daleko do przystankow:)
        • Gość: kasiek Re: do kasiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 19:07
          moja (bardzo mala) miejscowosc znajduje sie miedzy lodzia a pabianicami. tez
          wybierasz sie na zim? pozdrawiam:)
    • andziulla1 Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) 03.09.05, 19:48
      A może ktoś na ochrone srodowiska się wybiera???? :) Na razie jestem samotna na
      tym polu! Pozdrawiam!!!
      • Gość: gienio Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.astral.lodz.pl 03.09.05, 20:47
        mam 2 znajomych na ochronie :D moja siora tez to konczyla ;p (takie fazy tam
        odchodza ze glowa boli ;p) ale chwali sobie ten kierunek;p
        • andziulla1 Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) 03.09.05, 22:58
          Już mi raźniej!!! :D dziękx

ps. ja też do II akademika :D
    • Gość: pyza Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 12:14
      też Eko-Soc, też IiE. a Karolcię i Gienia można powiedzieć nawet rrochę znam :)
      hugs&kisses
    • Gość: tng Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: 80.48.146.* 14.09.05, 12:24
      Witam wszystkich. To ja trochę inny front - matematyka, nie wiem czemu aż tak
      mnie poniosło - jakieś 400 kilos od domu rodzinnego ;)
      Co do akadema to też jakoś wyjątkowo wybrałem... nr V. Czyżbym był tam sam
      wśród weteranów?
      Pozdrawiam.
    • Gość: kaska Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.mtm-info.pl 14.09.05, 19:27
      cześć wszystkim, wybieram się na fil. ros.

gg6922662- piszcie, pogadamy:)
      • Gość: Iria Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.177.* 15.09.05, 00:16
        hej hej, geografia, gg:3075221
        • meth00d Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) 21.09.05, 14:48
          elo, I rok prawo,DS II, gg: 1043277 :)
    • Gość: polly Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 01:06
      Hej hej :)
      tu filologia angielska ;)
      do Lodzi mam 200 km ;P i znajomych w tych rejonach - brak ;(
      gg 3134795 ;] pozdr.
    • Gość: mtbk Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.09.05, 15:06
      witam. juz niedlugo:D ja jestem z elblaga, prawo i II DS
    • marzena_86zdw Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) 25.09.05, 20:43
      ja dostałam się na zarządzanie i marketing:)

mój nr gg 2284480 :)
    • Gość: Anka Re: Studenci UŁ poznajcie się ;) IP: *.bpl.vectranet.pl / *.bpl.vectranet.pl 25.09.05, 22:08
      Hej! Jestem z finansów i bankowości. Pozdrawiam serdecznie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka