Dodaj do ulubionych

Już są wyniki odwołń na UAM

IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.05, 21:38
W necie sa wyniki wpisujcie na jakie kierunki sie dostaliscie i ile punktow
brakowało????
Obserwuj wątek
    • Gość: AAAA Re: Już są wyniki odwołń na UAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:40
      wcale nie ma!
      • Gość: BBBB Re: Już są wyniki odwołń na UAM IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.05, 21:48
        Są, www.odwola.e.amu.edu.pl
        wpisujesz pesel i masz odpowiedź
        • Gość: PUBLIC_ENEMY MASZ NASRANEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:50
          CHYBA OCIPIALES/LAS!!! odpowiedz brzmi: odwolanie nie jest jeszcze rozpatrzone.
          WEZ NIE WQRWIAJ LUDZI, CO?!
      • Gość: abi Re: Już są wyniki odwołń na UAM IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.05, 21:50
        Wejdz na strone amu.edu.pl i dalej rekrutacja dalej studia dalej odwolania i
        tam jest strona bo inaczej sa klopoty aby wejsc.
    • Gość: AAAA Re: Już są wyniki odwołń na UAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:53
      wchodze wlasnie tam i jest napisane ze nie jest jeszcze rozpatrzone:|
      ile mozna czekac...??
      • Gość: gosc Re: Już są wyniki odwołń na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:59
        Kandydat ubiegał się o przyjęcie na:

Wydział Prawa i Administracji
        Studia dzienne magisterskie 5-letnie
        Kierunek prawo

Kandydat został przyjęty na studia:

Wydział Prawa i Administracji
        Studia dzienne magisterskie 5-letnie
        Kierunek prawo

to znaczy ze mnie przyjeli?????????????????????????????????????????????
        • Gość: glut no raczej;D gratulejszyn!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:01
        • Gość: student Re: Już są wyniki odwołń na UAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:02
          Nie, to znaczy, że odrzucili odwołanie.
        • Gość: pff Re: Już są wyniki odwołń na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:08
          ile ci pkt zabraklo??
    • Gość: Aga Re: do gosc IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 22:16
      A na jaka litere zaczyna sie twoje nazwisko?? bo cos mi sie wydaje ze to moze
      byc alfabetycznie... ale moge sie mylic. z gory dzieki
      • Gość: uyfeyu4bvduyfg Re: do gosc IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 02.09.05, 22:30
        No napisz ile Ci brakowało...ja tez mam że jeszcze nie rozpatrzone...;((( Chyba
        nie zasne
        • Gość: mm Re: do gosc IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.05, 22:32
          a na jaki kierunek składałes???
          • Gość: hduywetrgf736 Re: do gosc IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 02.09.05, 22:40
            na biologie...
    • Gość: pff Re: Już są wyniki odwołń na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:34
      no ladnie.... Gosc Gosc nas wszystkich zestresowal na amen i sobie poszedl... a
      my dalej umieramy... eeeh. ide spac.
      • Gość: gosc Re: Już są wyniki odwołń na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 23:14
        jestem, brakolo mi troszki wiecej niz te 2-3 pkt ale ja jestem po starej maturze a nas w tym roku na UAM zdawalo malutko a poza tym to bylo moje drugie podejscie a to tez sie chyba liczy :) powodzenia wszystkim!! cuda sie zdarzaja a ja juz jedna noga na WPiA UŚ byłem ;p pozdro for all
        • Gość: Aga Re: do gosc IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 23:22
          ale myslisz ze oni to robia wydzialami czy alfabetycznie czy jak?? ja juz sama
          nie wiem :(
          • Gość: gosc Re: do gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 23:23
            nie mam pojecia ale skoro mnie przyjeli w co kompletnie nie wierzylem to znaczy ze cuda sie zdazaja :D głowa do góry, bedzie dobrze ;p to masz jeszcze informacje ze odwolanie jest nierozpatrzone?? pozdrawiam
            • Gość: Aga Re: do gosc IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 23:26
              podaj mi proszę swoje gg to pogadamy bo na forum to trochę czasochłonne..
              pozdrawiam ;)
              • Gość: gosc Re: do gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 23:27
                5803063 - siedze teraz na niewidocznym wiec pisz smialo :) pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka