Gość: BBBB IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.05, 21:38 W necie sa wyniki wpisujcie na jakie kierunki sie dostaliscie i ile punktow brakowało???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AAAA Re: Już są wyniki odwołń na UAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:40 wcale nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBBB Re: Już są wyniki odwołń na UAM IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.05, 21:48 Są, www.odwola.e.amu.edu.pl wpisujesz pesel i masz odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PUBLIC_ENEMY MASZ NASRANEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:50 CHYBA OCIPIALES/LAS!!! odpowiedz brzmi: odwolanie nie jest jeszcze rozpatrzone. WEZ NIE WQRWIAJ LUDZI, CO?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abi Re: Już są wyniki odwołń na UAM IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.05, 21:50 Wejdz na strone amu.edu.pl i dalej rekrutacja dalej studia dalej odwolania i tam jest strona bo inaczej sa klopoty aby wejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAA Re: Już są wyniki odwołń na UAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:53 wchodze wlasnie tam i jest napisane ze nie jest jeszcze rozpatrzone:| ile mozna czekac...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Już są wyniki odwołń na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:59 Kandydat ubiegał się o przyjęcie na: Wydział Prawa i Administracji Studia dzienne magisterskie 5-letnie Kierunek prawo Kandydat został przyjęty na studia: Wydział Prawa i Administracji Studia dzienne magisterskie 5-letnie Kierunek prawo to znaczy ze mnie przyjeli????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glut no raczej;D gratulejszyn!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Już są wyniki odwołń na UAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:02 Nie, to znaczy, że odrzucili odwołanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: Już są wyniki odwołń na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:08 ile ci pkt zabraklo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: do gosc IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 22:16 A na jaka litere zaczyna sie twoje nazwisko?? bo cos mi sie wydaje ze to moze byc alfabetycznie... ale moge sie mylic. z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uyfeyu4bvduyfg Re: do gosc IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 02.09.05, 22:30 No napisz ile Ci brakowało...ja tez mam że jeszcze nie rozpatrzone...;((( Chyba nie zasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: do gosc IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.05, 22:32 a na jaki kierunek składałes??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hduywetrgf736 Re: do gosc IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 02.09.05, 22:40 na biologie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: Już są wyniki odwołń na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:34 no ladnie.... Gosc Gosc nas wszystkich zestresowal na amen i sobie poszedl... a my dalej umieramy... eeeh. ide spac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Już są wyniki odwołń na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 23:14 jestem, brakolo mi troszki wiecej niz te 2-3 pkt ale ja jestem po starej maturze a nas w tym roku na UAM zdawalo malutko a poza tym to bylo moje drugie podejscie a to tez sie chyba liczy :) powodzenia wszystkim!! cuda sie zdarzaja a ja juz jedna noga na WPiA UŚ byłem ;p pozdro for all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: do gosc IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 23:22 ale myslisz ze oni to robia wydzialami czy alfabetycznie czy jak?? ja juz sama nie wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 23:23 nie mam pojecia ale skoro mnie przyjeli w co kompletnie nie wierzylem to znaczy ze cuda sie zdazaja :D głowa do góry, bedzie dobrze ;p to masz jeszcze informacje ze odwolanie jest nierozpatrzone?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: do gosc IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 23:26 podaj mi proszę swoje gg to pogadamy bo na forum to trochę czasochłonne.. pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 23:27 5803063 - siedze teraz na niewidocznym wiec pisz smialo :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś