Dodaj do ulubionych

AE - RACHUNKOWOŚĆ

03.09.05, 11:39
no cóż, rozpoczął się wrzesień a maturzyści wpadają pomału w panikę ponieważ
trzeba wybrać wstępnie kierunki na które chcieliby się w przyszłym roku
dostać... Tak mam też ja, więc bardzo was proszę o odpowiedź. Czy trudno było
się dostać na ae w Krakowie na rachunkowość? Ile potrzeba było punktów i ile
osób na jedno miejsce?
Obserwuj wątek
    • kimnia Re: AE - RACHUNKOWOŚĆ 03.09.05, 13:21
      Też się zastanawiam nad AE i myślę o rachunkowośći właśnie, tylko że ja nie chcę
      zdawać na maturze matmy, tylko później pisać egzamin wstępny. A dostać się w tym
      roku było trudno nowomaturzystą, bo wielu staromaturzystów składało wyniki ze
      swojej starej matury, gdzie większość miała 6 z matmy i to im od razu dawało
      maks... Jak będzie w tym roku to się okaże, ale chyba podobnie... No ale głowa
      do góry :)
    • g0mpk4 Re: AE - RACHUNKOWOŚĆ 03.09.05, 20:12
      hmm nie pamietam szczerze ile to bylo ale min ilosc punktow aby sie dostac na
      jakikolwiek kierunek dzienny to 64 pkt, ja mialem 62 pkt [ wyniki z matmy podst.
      84% rozsz 28% ang podst. 100% rozsz. 82%, liczyli wynik z matmy podstawowej i
      angielskiego rozszerzonego, ang rozsz jako przedmiot preferowany] wiec wjedz
      sobie na strone zobacz zasady rekrutacji i sam ocen... A starym maturzystom to
      bylo w porownaniu do nas latwiej ale coz, dla mnie jeszcze horror sie nie
      skonczyl bo wyniki odwolan 8 wrzesnia, a poki co UŁ ;) pozdro =>
      • Gość: gienio Re: AE - RACHUNKOWOŚĆ IP: *.astral.lodz.pl 04.09.05, 13:41
        hehe g0mpk4 jesli chcesz zmienic infe i ekonometrie na UŁ na to samo na AE to
        robisz duuuuuuuuzy blad ;ekonometria (jako specjalnosc) u nas jest na poziomie
        SGH (praktycznie cala rada polityki pienieznej i jeshcze jacys honorowi z
        SGH :P)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka