pinkpig 18.09.05, 19:23 jak w temacie, info na pinkpig@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feanor18 :/ 18.09.05, 21:51 wynajme małą grupe terrorystyczną z własnym uzbrojeniem i chęcią zabicia kilku niewinnych ludzi... :/ szit...głupi jestes człowieku? handel szczątkami ludzkimi to przestępstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpig Re: :/ 19.09.05, 19:39 noodzisz sie ? poszukaj swojej inteligencji pachołku. Odpowiedz Link Zgłoś
rzur5 Re: :/ 20.09.05, 01:10 feanor:jest na tym calym forum gazety jakas nagroda dla najbardziej cisnieniujacego sie (no i innych-typu pinkcos) forumowicza?:>bo jestes moim kandydatem no.1;) a tak powaznie...zlej palanta,i tak by mu nikt nie odp... Odpowiedz Link Zgłoś
zaphod_beeblebrox Re: :/ 22.09.05, 16:56 No coz.. roznica miedzy toba a feanorem jest taka ze on juz anatomie zdal :) wiec moze troche szacunku dla starszych.. A co do czaszki to takie rzeczy zalatwia sie nieoficjalnie, zakladanie watku w stylu "popelnie przestepstwo, kto mi pomoze?" nie jest najlepszym pomyslem. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpig Re: :/ 23.09.05, 16:52 jednak jest dobrym pomyslel bowiem oferty doslownie mnie zalaly, poza tym co z tego ze oficjalnie ? BTW. Wiele znajomych studentów AM mowi ze wiekszosc studentów med. to totalne półgłówki, sądząc po poziomie wypowiedzi poprzedników, pewnie i o nich wlasnie mysleli , niektórzy są naprawdę na poziomie podstawówki jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
zaphod_beeblebrox Re: :/ 23.09.05, 17:42 Niezle zaczynasz, tylko pogratulowac. A co do zalewu ofert to biorac pod uwage ze forum ma circa pieciu stalych uzytkownikow jakos nie chce mi sie w to wierzyc :) no i naszla mnie refleksja natury ogolnej - chyba pierwszy raz w historii tego forum przydalby sie moderator z nozyczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: :/ 23.09.05, 17:52 > BTW. Wiele znajomych studentów AM mowi ze wiekszosc studentów med. to totalne > półgłówki, sądząc po poziomie wypowiedzi poprzedników, pewnie i o nich wlasnie > mysleli , niektórzy są naprawdę na poziomie podstawówki jeszcze. no cóż,Ty jeszcze nawet do tego poziomu nie dorosłaś... A wrzucanie wszystkich studentów medycyny do jednego worka z napisem:półgłówki,świadczy o niezbyt pozytywnie o Tobie(jakbyś miała jakieś kompleksy na tym punkcie...).Żałosna jest ta Twoja wypowiedź...bo DO TEJ PORY SPOTYKAŁAM NA AMie samych inteligentnych i normalnych ludzi<ale widzę że od tego roku może to się zmienić<jesli wszyscy pierwszoroczniacy są tacy jak ty,to wypada mi tylko współczuć.:/ Odpowiedz Link Zgłoś
zaphod_beeblebrox Re: :/ 23.09.05, 17:57 Tez sobie pomyslalem ze moze byc ciezko, a gdzies mi chyba mignelo ze ta ofiara od czaszki jest z mojego ŚAMu :/ Teraz tylko czekam az sie pojawi feanor bo to on byl glownym celem ataku a ze lubi sobie rzucic bluzgiem moze byc ciekawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: :/ 23.09.05, 18:10 zaphod_beeblebrox napisał: > Tez sobie pomyslalem ze moze byc ciezko, a gdzies mi chyba mignelo ze ta ofiara > od czaszki jest z mojego ŚAMu :/ Teraz tylko czekam az sie pojawi feanor bo to > on byl glownym celem ataku a ze lubi sobie rzucic bluzgiem moze byc ciekawie :) bedziemy rzucać mięsem???Super,mogę pomóc,tylko powiedzcie kiedy,to się specjalnie przygotuję psychicznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
czak206 Re: kupię czaszkę 23.09.05, 18:20 o lol ... macie te swoje problemy ... napisze po mesku i po mlodziezowemu a chuj kogo to obchodzi kto jakie pisze ogloszenia !!! internet to internet, a chuj Ci w oko piszac ze studenci medycyny to tacy i siacy a nie owacy ... spojrz w lustro 1 pazdziernika po anatomi i powiedz sobie to sam do siebie, ze jestes debilem i idiota .... a tak btw: to chyba feanor posluzyl sie iluzja, aluzja, i chuj wie czym innym, ze szanowna rozowa swinka chce kupic ludzka czaszke, bo z tym nie wypada sie az tak afiszowac :P a chuj z tym wszystkim ... kiedy idziemy na piwo? (sorry ze przeklinanie, ale taka wypowiedz jest bardziej "elo mlodziezowa") Odpowiedz Link Zgłoś
slodkamonisia Re: kupię czaszkę 23.09.05, 18:26 widzę, ze coraz bliżej i coraz goręcej się robi.. cóż powiem tak:jeżeli ktoś nie rozumie widocznej ironii to nie wiem jakim prawem obraża innych. qrwicy można dostać widząc głupote różowej koleżanki, która beszta innych, sama będąc lekko ograniczoną osobą :) to mówiłam ja slodkamonisia :) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: kupię czaszkę 23.09.05, 18:33 > a chuj z tym wszystkim ... kiedy idziemy na piwo? > Możemy dziś????Bo chce mi sie jak diabli wypić browca:) > Odpowiedz Link Zgłoś
woytek_k Re: kupię czaszkę 23.09.05, 20:56 stanowczo nabieram niechęci do wieprzowiny zwłaszcza zbyt pyskatej:/ ale już niedługo dupka jej zmięknie:) Osobiście tak przywiązałem się do mojej Pelagii że nie zamierzam jej sprzedawać. Między innymi z obawy że trafi do jakiegoś młodego wieprza:) qurde sentymentalny jestem.........było coś o piwie??!!:) pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
constantlyamazed Re: kupię czaszkę 23.09.05, 21:10 Wydaje mi sie,ze ignorancja to dotkliwy cios i to sie nadadaje dla tych, co to sie nie zachowuja ladnie i przyzwoicie;)Tak wiec-zdrowie wszystkich,ktorzy swinstwo maja w pogardzie:):) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: kupię czaszkę 23.09.05, 21:10 woytek_k napisał: > stanowczo nabieram niechęci do wieprzowiny zwłaszcza zbyt pyskatej:/ ale już > niedługo dupka jej zmięknie:) Osobiście tak przywiązałem się do mojej Pelagii > że nie zamierzam jej sprzedawać. Między innymi z obawy że trafi do jakiegoś > młodego wieprza:) > qurde sentymentalny jestem.........było coś o piwie??!!:) > pozdro! heeh,tak!Właśnie chciałam iść na pifo,ale cosik cicho,jakby chętnych nie było... Oj,to pozdrów ode mnie Pelagię(BTW,ładne imię;) 3eba przytemperować to towarzystwo,które od października zalęgnie się na naszych akademiach,żeby nam na głowy nie powłazili... :) Odpowiedz Link Zgłoś
woytek_k Re: kupię czaszkę 23.09.05, 21:22 W ramach drobnych problemów natury organizacyjno-dojazdowej, chwilowo pozostaje nam życzyć sobie wirtualnego zdrowia!:)W imieniu Pelagii dziękuję za ciepłe słowa:) A co do temperowania to nie wątpię, że już niedługo zajmie się tym w sposób bardzo efektowny i niemniej efektywny nasza ukochana kadra z katedr wszelakich:) pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit **** 23.09.05, 21:24 hehe,żeby tylko nas nie chcieli temperować,strugać i tępić;) Pozdrowionka z Mazur dla wszystkich medyków;) Odpowiedz Link Zgłoś
czak206 Re: **** 24.09.05, 00:46 yyyy ... a gdzie Ty na tych Mazurach jestes?? studiujesz na samie w katosach? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: **** 24.09.05, 08:57 czak206 napisał: > yyyy ... a gdzie Ty na tych Mazurach jestes?? > > studiujesz na samie w katosach? > Hej,hej!Ja w Olecku siedzę,a studiuję w Białym:) Ale pozdrawiałam wszystkich!:D Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpig Re: kupię czaszkę 24.09.05, 11:49 po co się tak gotujecie heh, smieszy mnie to ze jak wszyscy sie pytaja o czaszkę po cichu to jest niby oki wszystko, ale jak oficjalnie to juz co niektórzy durnie się wtrącają i po co ? co was to obchodzi? To moja sprawa i dzieki temu kupilem taniutko czaszke i kosci bo niektórzy chcieli spore sumy, mam co chcialem i nie produkujcie sie juz, bowiem nie mam zamiaru zagladac na te nędze forum więcej, są inne fora stu. am i ludzie sa na poziomie , a wy chyba sami nie widzicie jak sie zachowujecie Odpowiedz Link Zgłoś
feanor18 Re: kupię czaszkę 24.09.05, 18:01 :/ koras ( sorry ze sie powtórzyłem :) ) eh. biedna mała świnka. a co do piwa, to... odkąd zdałem anatomie to chyba lekko z nim przesadzam, i fundusze są juz na wyczerpaniu :) pójde se na cmentarz, wykopie pare czach i moze jakas inna świnka bedzie jeszcze zainteresowana :> :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pink_hamster Re: kupię czaszkę 24.09.05, 18:38 feanor18 napisał: > pójde se na cmentarz, wykopie pare czach i moze jakas inna świnka bedzie > jeszcze zainteresowana :> tylko nie zapomnij sie tu wywiesic, z obowiazkowo duzym napisem:SPRZEDAM CZASZKE, a moze nawet dwie :> Odpowiedz Link Zgłoś