IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:25
po wstepnej eliminacji najbardzie odpowiadaja mi:
-basen - "plywanie dla doskonalacych swoja technike"
-basen - aerobik
-aerobik

i co tu wybrac?
na czy sie zmecze, a na czym nie? jacy sie prowadzacy i zasady zaliczania?
prosze o odpowiedz i podpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: basix Re: UAM - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:47
      Ja się nie znam, ale mam zamiar zapisać się na basen... Nie wiem, co z tego
      wyjdzie, bo dla mnie to mają być zajęcia jedynie rekreacyjne, a nie żadne tam
      szkolenia dla kadry UAMu... No, nie wiem - wybierz, co chcesz ;) Poza tym dużo
      zalezy od prowadzącego(cej)... Byle mi się udało... Papsik
      • Gość: tralalala Re: UAM - WF IP: 80.51.250.* 22.09.05, 13:45
        A co myslicie o narciarstwie?? :) Ja tak sobie mysle, ze sie moze skuszę ... ;)
        Ewentualnie aerobik lub basen...
        A wiecie moze kiedy sie trzeba zapisywac??
        • patunia_pati Re: UAM - WF 22.09.05, 14:18
          termininy zapisów dla 1 i 2 roku www.amu.edu.pl/index.php?linkid=961
          ..ja osobiscie preferuje koszykowke..podobno b. fajny..p. prowadzacy:
          sympatyczny itp. aby zaliczyc wystarczy uczestniczyc w zajeciach..pozdro dla
          uam-kow =]
          • Gość: ewek Re: UAM - WF IP: 80.51.250.* 24.09.05, 13:38
            A mozna sie zapisac np. telefonicznie? Albo w terminie pozniejszym? Ja mam niby
            o 18.30 a wtedy mnie raczej mnie bedzie:( Nie wiecie czy mozna to zalatwic
            jakos inaczej??
        • Gość: ulamek Re: UAM - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 17:01
          problem w tym czy jest gdzie przechowywac sprzet? czy trzeba miec swoj (czyli
          dla niektorych - przywiezc go z domu "kawalek" od poznania)? slyszalam, ze nie
          placi sie za zajecia i nic poza tym. a narciarstwo mnie tez kusi...
    • walter.kurtz Re: UAM - WF 22.09.05, 21:24
      Na basen bez sensu. Daleko trzeba dojezdzac... Chyba ze mieszkasz np. przy
      pestce. I plytki ten basen i woda zimna. Ale ja chodze i mi sie podoba :)
      • Gość: wf Re: UAM - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 16:25
        jestem z matmy - bede miec blisko, ale tej zimnej wody to sie troszke boje...
        • walter.kurtz Re: UAM - WF 23.09.05, 18:10
          naprawde zimna. albo tylko tak sie wydaje, bo zanim wejdziesz na basen to
          prysznic trzeba wziac, a temperatura wody nie jest regulowana, i tylko taka
          ciepla (bardzo ciepla) leci z tego kranu, i potem zaraz trzeba wskakiwac do tej
          zimnej, co jest do niecki basenu nalana.

Ale sie przyzwyczaisz :)
    • Gość: ania19-86 Re: UAM - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 19:26
      A mam pytanie. Czy juz jak sie dostaliscie na studia i wyslaliscie dokumenty to
      przyszlo wam jakies zawiadomienie o rozpoczeciu, czy wlsnie wyboru zajeci wfu,
      itd. juz mowie ze do mnie jnic nei przyszlo i nawet martwie sie czy jestem na
      tych studiach i czy doszly moje dokumnty:( jestem z Wdydzilu Nauk spolecznych
      • walter.kurtz Re: UAM - WF 23.09.05, 19:59
        wiesz, najlepiej bedzie jak zadzwonisz.
        • Gość: ania19-86 Re: UAM - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:02
          wiem, ze lepeij zadzwonic. Ale interesuje mnie tylko czy dostaliscie jakis
          powiadomienie o czyms. Tylko tyle:)
          • walter.kurtz Re: UAM - WF 23.09.05, 20:19
            moze nie doszlo?
            • Gość: ania19-86 Re: UAM - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:28
              naprawde cos do wqas doszlo???:( a kiedy, czy moze niedawno. o kurcze, bede
              musiaal tam zadzwonic i sie wszytskiego wypytac, tylko nie wiem czy wytrzymam w
              niepewnosc caly weekend, bo chyba w sobote sektetariat jest nieczynny. :(
      • Gość: :/ Re: UAM - WF IP: *.icpnet.pl 23.09.05, 20:35
        Nie, ja dostalam tylko info, ze zostalam przyjeta, i ze mam 2 tygodnie na
        potwierdzenie woli studiowania.. bla bla.. i tam na dole bylo napisane, kiedy
        jest rozpoczecie roku. Po potwierdzeniu nic juz nie dostalam, moi znajomi tez
        nie, wiec luzik :).
        • Gość: ania19-86 Re: UAM - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:59
          uff, to dobrze. A jeszce jedno pytanie: ma ktos linka gdzie sa wypisane "typy"(
          no wiecie o co chodzi:)zajec z wfu? jezeli jest gdzies to napisane. Z gory
          dzieki :)
          • Gość: wf Re: UAM - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 22:05
            www.amu.edu.pl/index.php?linkid=767
            ale nadal prosze o komentarze studentow juz uczeszczajacych na zajecia WFu
            • Gość: Eileen Re: UAM - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 00:31
              A jogging jest fajny? Ja lubie biegać,ale tak poza tym to z ćwiczeniami u mnie
              na bakier. Jak to wygląda z tym joggingiem?
            • Gość: ania19-86 Re: UAM - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 09:54
              Dzieki :) w takim razie zastanowie sie nad : judo, jogging, aerobik , basen.
              Wybiore cos z tego.
              • Gość: maja Re: UAM - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 13:04
                a gdzie jest ten BASEN? gdzie jest ta ul.Strazewicza?
                • Gość: md Re: UAM - WF IP: *.icpnet.pl 24.09.05, 13:32
                  ja tam wybieram koszykówkę, blisko centrum, nie będę śmigać po całym Posenie;)
                • Gość: :/ Re: UAM - WF IP: *.icpnet.pl 24.09.05, 14:21
                  Gość portalu: maja napisał(a):

> a gdzie jest ten BASEN? gdzie jest ta ul.Strazewicza?

Gdzie jest Strażewicza?? Daleko ;)) Na Morasku...
                  mapapoznania.wlkp.com.pl/index.php/war/glo/action/0510 - w tym
                  prostokaciku :).
    • Gość: yyy :/ Re: UAM - WF IP: 80.51.250.* 24.09.05, 13:41
      Myslicie, ze mozna sie zapisac na wf w jakis inny sposob np. telefonicznie???
      Aha, i kiedy dostaniemy indeksy i legitymacje? w pierwszy dzien???
      • Gość: :/ indeksy i legitymacje IP: *.icpnet.pl 24.09.05, 14:23
        > Aha, i kiedy dostaniemy indeksy i legitymacje? w pierwszy dzien???

No wlasnie, zobacz temat:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=29448179 Niby pierwszego dnia
        (tak bywalo przed laty), ale nie wiadomo jak z opłata...
    • Gość: tralalala Re: UAM - WF IP: 80.51.250.* 24.09.05, 13:45
      Moze ma ktos wiecej informacji jak wyglada to narciarstwo w praktyce?? Bo
      jestem b.ciekawa... :)
      • Gość: Nat Re: UAM - WF IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 24.09.05, 15:11
        no właśnie... a czy jest możliwy snowboard?
        • Gość: Angel Re: UAM - WF IP: *.gorzow.mm.pl 24.09.05, 21:14
          Hmmm, ciekawe jak z tym karate. Trenowałem troche, a tam napisali że dla osób
          nie mających styczności wcześniej. Trzeba będzie na judo chyba lecieć.
    • Gość: Tawananna* Re: UAM - WF IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.05, 10:01
      Wybory wyborami, a w praktyce student zapisuje się tam, gdzie jest miejsce.
      Zapisy na WF to wielkie szaleństwo, wszyscy rzucają się szturmem, kto pierwszy,
      ten lepszy.

Narciarstwo - chodziły moje dwie koleżanki, podobno fajnie, niestety, o
      szczegóły nie pytałam - w każdym razie były zadowolone.

Basen - trzeba pamiętać, że to Morasko :)).

Jogging - bieganie jak bieganie, modnie się nazywa ;), a sedno sprawy
      niezmienione. Biega się na Malcie albo Morasku. Na Morasko - daleeeko.

Znam osoby bardzo zadowolone z judo.
      • Gość: ulameki Re: UAM - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 11:19
        sprawdzilam na mapie i nie oplaca mi sie dojezdzac do centrum na aerobik lub
        judo - basen mam kolo wydzialu (no moze nie przy samym, ale blisko) - wszystkim
        radze w ten sposob podjac decyzje. do zobaczenia na zapisach... na razie nie
        zapowiadaja sie jako "kulturalne spotkanie mlodziezy" ...
      • Gość: :/ Re: UAM - WF IP: *.icpnet.pl 25.09.05, 11:25
        Gość portalu: Tawananna* napisał(a):

> Wybory wyborami, a w praktyce student zapisuje się tam, gdzie jest miejsce.
        > Zapisy na WF to wielkie szaleństwo, wszyscy rzucają się szturmem, kto pierwszy,
        >
        > ten lepszy.

Mam nadzieje, że siatkówka nie nalezy do zbyt obleganych ;)) A jak wygrac ten
        szturm? Tzn. gdzie dokladnie w Auli sa zapisy i jak zrobic, zeby byc pierwszym?
        ;) Dzieki za wskazówki ;)
        • Gość: Mala Mi Re: UAM - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 12:28
          na basenik pewnie tez nikt nie bedzie ciagnal - za daleko wszystkim i dobrze
          • Gość: Eileen Re: UAM - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 00:44
            A na stronie UAMu jest napisane,ze ten joging jest polaczony z jakimis
            ćwiczeniami. Co to za ćwiczenia?
            • Gość: ydite Re: UAM - WF IP: 80.51.250.* 26.09.05, 11:43
              a jak wygladaja zajecia karate?? duzo chetnych?? jaka atmosfera?? :D
            • Gość: wakacje Re: UAM - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:26
              za trudne pytanie.
              • Gość: ydite Re: UAM - WF IP: 80.51.250.* 26.09.05, 22:20
                tzn??
                • Gość: wakacje Re: UAM - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 12:13
                  malo jest osob, ktore potrafia naprawde klasyfikowac cwiczenia - ja nie umiem,
                  bo na wf w liceum to chodzilam "nieregularnie"...
    • Gość: prawost Re: UAM - WF IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.09.05, 23:00
      Czy jakieś zajęcia są płatne? Ja generalnie wybrałem sobie "basen dla
      pokrzywionych i garbatych" :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka