Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 23:49 co robicie po studiach??gdzie pracujecie?piszcie wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ester Re: absolwenci prawa!!!!!!!! IP: 217.97.247.* 23.09.05, 09:00 ja dopiero zaczne studiowac i mam do Ciebie takie pytanie...cieżko było?? Jesli takto na którym roku najciezej? I jeszcze chciałbym wiedziec czy trzeba miec jakies specjalne predyzpozycje zeby czuc sie świetnie na ty kierunku czy nawet nie wykazujac specjalnego zainteresowania prawem i bedac cicha myszka da sie osiagnąc jakis sukces czego oczywiscie wymiernym dowodem bedzie tutuł magistra za 5 lat :) ...jak wszystko pójdzie sprawie :D ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GiGi do ester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:03 ester: czy nawet nie wykazujac specjalnego zainteresowania prawem i bedac cicha myszka da sie osiagnąc jakis sukces czego oczywiscie wymiernym dowodem bedzie tutuł magistra za 5 lat Zastanawia mnie jedno: co ty robisz na prawie?! Przecież piszesz, że Cię nie interesuję! Poszłaś tam dla ewentualnej kasy i prestiżu, tytułu magistra prawa czy co?! Jak ja nie lubię takich ludzi! P.S. A co do twojego pytania, to jeśli jesteś cichą myszką to OK, ale, że nie interesujesz się tym to będziesz miała problemy z nauka... Odpowiedz Link Zgłoś