sauron666 25.09.05, 18:25 Czy jest tu może ktoś kto dostał się na I rok historii na UJ? Wiecie 3 X mamy rozpoczęcie roku - miło by było nieco wcześniej poznać kogoś z kim będzie się studiować:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1986 Re: Historia na UJ. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:51 hej ja też tam będe studiować a wiesz może o którj jest rozpoczęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
sauron666 Re: Historia na UJ. 25.09.05, 22:06 Rozpoczęcie ma być o godzinie 12.00 w Instytucie Historii, I piętro w sali amfiteatralnej. No a skoro mamy już za sobą sprawy organizacyjne:)to może się przedstawię - Łukasz jestem :D. No i mieszkam w Lubinie, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta EB Re: Historia na UJ. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 16:39 Ha Lukasz, chyba stalam za Toba w kolejce do sekretariatu ;) No i milo ze ten instytut nareszcie umiescil na stronie informacje kiedy jest rozpoczecie. Choc myslalam ze pofatyguja sie nam przeslac ta informacje do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
sauron666 Re: Historia na UJ. 27.09.05, 00:33 Hej - chyba faktycznie już się znamy:). A co do wysyłania nam do domów tych danych to od początku byłem pewien, że aż tak to się oni nie wysilą. Ja na przykład dzwoniłem do sekretariatu jeszcze przed opublikowaniem tych danych w necie. Cóż przyjdzie się nam przyzwyczaic pewnie do tego, że wszystko sami będziemy musieli załatwiac, bo oni raczej się nami nie przejmą... Pozdrawiam:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Historia na UJ. IP: *.mtm-info.pl 27.09.05, 12:51 Hej, tez mam zaszczyt studiować na UJ historie wiec spotkamy się 3 X, jeśli chodzi o organizacje na wydziale historii to z relacji mojego kumpla z 5 roku wnioskuje ze tam burdel panuje caly rok i nikt nic nie :) tak wiec zostaje się dostosować i przywyknąć. Choc istnieje szansa ze to nie prawda. Tak czy inaczej pozdrawiam i do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cck Re: Historia na UJ. IP: *.chello.pl 28.09.05, 21:28 Cześc wam!! Chyba jestem pierwszą kobitką na roku;) <lol> Witam-Karolina:) Jestem z Piekar Śl. i łatwo mnie rozpoznac;) (dowiecie sie dlaczego ;) ) Do zobaczenia 3 paźdz. Odpowiedz Link Zgłoś