Dodaj do ulubionych

Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozrywkowi

IP: 195.136.71.* 26.09.05, 03:21
I maja bogate ,,życie studenckie '', dużo czasu na imprezy, podrywanie
osobników płci przeciwnej, balety itp :P
Obserwuj wątek
    • Gość: jadzia Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: 80.53.157.* 26.09.05, 10:22
      studenci kierunkiow beznadziejnych czylietnologia politologia pedagogika i wiele
      wiele innych nic nie dajacych kierunkow na ktorych sie nie uczy tylko je "studiuje".
      • Gość: Baltazar Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 21:38
        Hmm ciekawa teoria jadziu.Powiedz no na jakim to "obiecującym"kierunku Ty jesteś,że nie masz czasu na imprezki.Na każdym kierunku można dużo poszaleć Ja jestem na Adm.i jeśli chodzi o panienki to nie ma co marudzić-proporcje 3-1 :-)
        • Gość: Karacz86 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.05, 11:19
          U mnie na żywieniu człowieka te proporcje wynoszą prawie 8:1 -nie wiem co o tym
          mysleć, co za dużo to niezdrowo :)
          • Gość: malachinkacikulink Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 29.10.05, 12:04
            a u mnie na elektronice i telekomunikacji proporcje wynosza 160:5 , to jest
            dopiero cos !!!!!!!!!!!!!! ;d
            • Gość: Marwell Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.ceti.pl 18.01.06, 20:11
              Nie znacie studentow prawa.Caly rok imprezy a 2 razy w sesji nauka po 20 godzin
              dziennie.To jest wynik!!!!!!!!!!
              • Gość: Lola Prawo... IP: 194.146.128.* 06.02.06, 23:10
                Oj studenci prawa..Ci to potrafią się bawić:)mimo tego że tyle maja do
                zakuwania.I o to chodzi: studiować a czasami uczyć się:)
            • Gość: Darred Prawo IP: *.ceti.pl 18.01.06, 20:12
              Prawo i jeszcze raz Prawo.Caly czas poza sesja!
              • Gość: _mm Re: Prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:48
                Na informatyce (Politechnika) najlepsze imprezy sa wlasnie w sesji!
                Tylko, ze dziewczyn troche malo... ale co tam, sa przeciez
                inne kierunki, inne uczelnie!
          • betik87 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 18.01.06, 21:53
            a gdzie Ty jestes na tej technologii??:>
        • Gość: MEDYCYNA!!! MEDYCYNA!!!:) IP: *.lodz.mm.pl 05.02.06, 18:22
          oczywoscie studenci medycyny:)
      • Gość: Eee Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:15
        ekhm.
        ja sudiuje etnologie i, nad czym bardzo ubolewam, moi wspolstudenci nie sa
        zbytnio imprezowi.
        zadowalam sie wiec towarzystwem ludzi z innych kierunqw.
        poza tym ja jestem bardzo zadowolona, bo etnologia mnie bardzo interesuje, a to
        ze nie mama zawalonego calego tygodnia od gory do dolu zajeciami, pasuje mi, bo
        bynajmniej nie zyje nauka. mam bardzo przyjemne zycie.
        wiec mowienie mi, ze studiuje beznadziejny kierunek jest smieszne.
      • Gość: gabi Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.jub.warszawa.supermedia.pl 03.10.05, 22:24
        zdecydowanie studenci cc sa najbardziej rozrywkowi i lubia integracje :) bakala
        bakala
      • Gość: ull Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.visp.energis.pl 04.10.05, 13:41
        jaki kierunek? no jasne, że politologia! nie nadążam za imprezami :P
      • Gość: ja Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 19:11
        beznadziejna to jestes ty piszac takie glupoty
      • Gość: Karola Wszyscy!!! IP: 194.146.128.* 06.02.06, 23:08
        Jadzia to głupoty pisze!Kierunki beznadziejne?A są takie?A TY co studiujesz?Nie
        ma znaczenia kto jaki kierunek studiuje,na zabawę zawsze znajdzie się czas.Po
        to jest młodość żeby się bawic i korzystać z życia.A Ty Jadziu to pewnie cały
        czas przed książkami?Szkoda mi Ciebie!
    • Gość: kaizo mazionoputri Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 21:45
      Moja nauczycielka w liceum twierdziła, że na studia matematyczne są czasem
      imprez, bynajmniej nauki. Ponoć matmę trzeba tylko rozumieć, a kto nie ma z tym
      problemu, to uczyć się też nie musi. Nie zamierzam sprawdzać tej tezy.
      • Gość: k Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 17:34
        odpowiem ci za jakis czas, ale na to zeby ludzie sztywni byli nie narzekam.
        pierwsza impreza była dzien przed rozpoczeciem roku ;-)
    • Gość: gusia Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: 80.53.157.* 01.10.05, 21:54
      uwazam ze najbardziej rozrywkowi moga byc ludzie , bez wzgledu na kierunek ,
      sama studiuje na politologii i sa tu rozne osoby , to nie prawda ze jestesmy na
      beznadzuiejnym kierunku i mamy czas na zabawe , czas sie znajdzie na kazdym
      kierunku , zalezy od czlowieka nie kieurunku.
      • Gość: Lol_niezly Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 01.10.05, 23:14
        Ja wiem ze na matematyce/fizyce sie nie szaleje :D
        Studia ciezkie, roboty full a i tak studia konczy z 20 osob na 100 hehe :D
        • get.up.stand.up Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 01.10.05, 23:44
          a informatyka?
          • Gość: gruby do lol niezlego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 00:21
            lol niezly mam wrazenie ze jestes prostakiem po podstawowce
            • Gość: Lol_niezly Re: do lol niezlego IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 02.10.05, 00:24
              To sie Ci sie wydaje poniewaz w tym roku ( mam nadzieje ;)) skoncze informatyke
              na UWr ;)

A jesli masz jakies obiekcje w stosunku co do moich wypowiedzi to powiedz w
              czym problem i mozemy podyskutowac :D A moze urazilem jakas uczelnie prywatna
              ktorej jestes studentem ? Zapraszam do dyskusji :D
              • get.up.stand.up Re: do lol niezlego 02.10.05, 00:37
                Lolu niezly, nie mam nic do Ciebie, ale powinienes wiedziec ze zawsze mozesz
                spotkac na swojej drodze kogos madrzejszego (czyli kogos kto studiuje
                informatyke na UW)
                • Gość: Lol_niezly Re: do lol niezlego IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 02.10.05, 00:40
                  Kwestia gustu hehe :D ;))
                  Poza tym od lepszych zawsze mozna sie czegos nauczyc wiec... :D
                  PS - moj brat studiuje na UW ;]
                  • Gość: gosc Re: do lol niezlego IP: *.netcorp.pl 02.10.05, 13:29
                    a to niby na jakiej podstawie sie twierdzi ze infa na uw jest lepsza od infy na
                    uwr...tak jak lolek powiedzial...kwestia gustu moj kumpel sie dostal na prawo
                    na UJ i na UŚ i jakos wybral UŚ a nie UJ...tzn ze co? Ci z UJ sa lepsi?...gowno
                    prawda...wszystko zalezy od czlowieka i tego, ile wklada w ta nauke
                    • Gość: Celsus Re: do lol niezlego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 14:53
                      A też wybrałem prawo na UŚ i nie załuję.
          • octavius2 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 02.10.05, 14:48
            Wbrew pozorom, na informatyce jest całkiem sporo imprezowiczów,przynajmniej na UMK. Część z nas zawsze znajdzie czas, żeby się pobawić. A zaległe programy zawsze można pisać nocami:) Oczywiście, niektórzy nie wyłażą nigdy zza monitora, i to dzięki nim powstał stereotyp informatyka-kujona.
            • Gość: zdziwiona Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:09
              jest taki stereotyp?
              • octavius2 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 03.10.05, 13:50
                Ja się parę razy spotkałem z czymś takim. Niektórym trudno jest np. uwierzyć, że można być jednocześnie informatykiem i tancerzem, albo że są tacy informatycy, którzy imprezują w czasie każdej sesji, i dotrwali tak do 4-5 roku:)
                • big.em Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 04.10.05, 07:15
                  Wybacz, ale nie znam nikogo odemnie z roku, kto siedzialby w sesji przy
                  ksiazkach ;P Sam mam 7 warunkow i namaszczenie dziekana, ale przynajmniej
                  imprezy byly dobre :D
                  Generalnie z informatyka jest tak, ze po 1,2 roku to sa juz praktycznie laborki,
                  wiec jak sie dobrze zakrecic mozna zaliczyc je projektem, ktorego zrobienie to
                  jakis tydzien czasu (max.)... w ten sposob z 20-kilku godzin mozna sobie wyciac
                  jakies 10 spokojnie :D

Pozdrawiam!

PS. Oczywiscie ne E na PW ;P
                  • octavius2 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 04.10.05, 23:59
                    Informatyka uniwersytecka to niestety nie tylko laborki. Aż do 4 roku jest
                    sporo wykładów teoretycznych. Niemniej tych siedzących w książkach nie ma za
                    wielu:)
                    Popieram Twój stosunek do imprez sesyjnych :))) Te w przeddzień egzaminu są
                    zawsze najlepsze.
                  • muszalik20051973 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 08.10.05, 00:17
                    Jeżeli studiujesz dziennie to marnujesz moje pieniądze-w końcu za
                    twoje "studiowanie" płacę ja-PIT/VAT/akcyza. Jeżeli wieczorowo/zaocznie to
                    współczuję twoim rodzicom iż wychowlai takiego niedorozwiniętego palanta który
                    marnuje ich kasę. W mojej rodzinie obowiązywała prosta reguła gry-za warunki,
                    repety, porawkowe egzaminy płacił delikwent w własnej kieszeni, jak nie miała
                    to szedł do pracy. Proste i tani sposób dyscyplinownaia leni i nieuków. Kolego.
                    Czas studiów to czas nauki i pierwszych doświadczeń zawodowych a nie imprez.
                    • Gość: informatyka medycz Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.amwaw.edu.pl / *.amwaw.edu.pl 11.10.05, 11:22
                      tak ci sie tylko wydaje;)
              • Gość: kika Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:54
                no jasne ;D mimo ze informatykiem nie jestem :) zeby nie było na UAM ludzie tez
                sie niezle bawią :D
    • Gość: dr Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.p-s-inter.net 02.10.05, 12:10
      na medycynie
      • meduza86 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 02.10.05, 13:20
        Gość portalu: dr napisał(a):

> na medycynie

no mam nadzieje bo jutro zaczynam ;)
      • Gość: kpk Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.toya.net.pl 02.10.05, 13:43
        Jeśli codzienna wielogodzinna nauka jest traktowana jako rozrywka, to bez
        wątpienia tak :)
        • Gość: ***robot421362rt37 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 16:52
          studenci wieczorowi, niezależnie od kierunków ;). Prawdziwa wielogodzinna
          rozrywka jest jednak zarezerwowana dla studentów szkółek prywatnych
          • Gość: jaaaaaaaaaaaa Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 19:26
            studenci państwowych- prawo:))po prostu super rozrtywkowi ludzie:)pozdro dla
            moli ksiazkowych:PPP
          • swinka_morska Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 04.10.05, 12:18
            rozumiem ze studiujesz prywatnie w jakiejs podrzednej szkolce skoro tak
            twierdzisz??
        • Gość: ewe Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 23:11
          FILOZOFIA!
    • Gość: miś niebylejaki Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.10.05, 22:59
      najwiecej inprezuje wydział fizyki uw znam to z obdukcji (a wciaż przypomina mi
      przepalona wątroba) mie wszystko jest tym na co wygląda nie każdy kujonb nosi
      okulary
      • jumbala fizyka 21.10.05, 18:25
        przeciez np mechaniki kwantowej wolno sie uczyc dopiero po 2 piwie
        a niektore teorie sa zrozumiale dopiero po 5... tak ... wlasnie koncze ale nie
        uwazam by byly to studia pelne imprez choc na pewno na nudy narzekac nie mozna a
        ludzie sa fantastyczni:) Sami indywidualisci i jednak poziom inteligencji....
        Niestety teraz na uw to beda studia nie do przejscia....
    • 7u8 zdecydowanie studenci ekonomiczni! :) 02.10.05, 22:59
    • Gość: ;P Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.05, 20:46
      Ponoc najbardziej rozrywkowe dziewczyny sa na psychologii...
      • Gość: camo Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.toya.net.pl 04.10.05, 12:07
        haha,no ja popieram,ja i moje koleżanki naprawdę ostro balangowałyśmy,echh,aż
        żal,jak wspomnę.Pozdro
    • pstosia Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 03.10.05, 20:51
      geografia :D
      • Gość: pawel Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.chomiczowka.net.pl 03.10.05, 21:49
        Zdecydowanie studenic WYdzialu Geografii i Studiów REgionalnych na UW, wieczne
        praktyki terenowe i dusze podroznikow, picie przy ognisku... ehhh :)
        • Gość: taa Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 23:16
          geografia na UW!!!
          • Gość: Hallau! olej i kasa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 00:14
            a i tak nie ma to jak stypendium w Mainz'kowie podczas karnawału, rozmowy o
            życiu, Fußball und saufen, ciekawe wykłady, Volleyball und saufen, wino
            reńskie - nie Liebfraumilch, HL, Aldi, ostatnia puszka kukurydzy, wielka radość
            na widok szynki z Polski, Wochenendeticket, wspólne niedzielne obiady, wanna z
            whisky...pozdrawiam WSZYSTKICH ŁEBSKICH STYPENDYSTÓW :)))
    • Gość: VIOLA 21 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.dyndns.org / 217.96.57.* 04.10.05, 14:23
      STUDENCI WSZYSKICH KIERUNKÓW SĄ ROZRYWKOWI,TYLKO ZALEŻY CZY KTOŚ UMIE ODNALEŚC
      SIĘ W GRUPIE CZY NIE.JESLI CHODZI O MNIE TO NARAZIE JESCZE NIE JESTEM W STANIE
      ODPOWIEDZIEC BO DOPIERO ZACZYNAM STUDIOWAĆ 22.ALE MAM NADZIEJE ZE NIE BĘDĘ
      SIEDZIEĆ PRZED KSIĄZKĄ CAŁYMI DNIAMI I OD CZASU DO CZASU WYSKOCZĘ (22DNI W
      CIĄGU MIESĄCA POWINNY MI WYSTRACZYĆ)A POZOSTAŁE PRZEZNACZAM NA DOIŚCIE DO
      SIEBIE.POZDRWAIAM.STUDENTKA ZARZĄDZANIA.
    • are.1 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 11.10.05, 19:08
      Po rowno.
    • Gość: franjo6 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.05, 20:17
      etnologii
      • Gość: krolik Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.srg.vectranet.pl / 195.205.63.* 12.10.05, 17:45
        najlepiej sie bawimy na medycynie:)))))
        • zlotabeczka Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 16.10.05, 23:03
          Ja jestem na historii sztuki i tez nie narzekam, choc za duzo czasu na rozrywke
          nie mamy, oj nie...ale wedlug mnie najbardziej rozrywkowym kierunkiem sa
          stosunki miedzynarodowe, specjalizacja wschodnioeuropejska:)
          • Gość: fa Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.aster.pl 13.11.05, 20:02
            SGH!!
        • Gość: Norbs Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.pl 23.01.06, 00:04
          Studiuje medycyne. Czasu na imprezy nie ma tu za duzo... Zeby jakos sie
          utrzymywac na uczelni trzeba sporo czasu poswiecac ryciu. A imprezy? nie za
          czesto... Ale jak juz sa to hehe... Imprezy Max po bandzie! IMPREZY przez
          wielkie I.
    • Gość: miszcz_rembajlo Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.prz.rzeszow.pl 17.10.05, 12:59
      Polibuda od 3-ego roku. Głownie laborki i projekty, i mało teoretycznego gówna
      nad którym trzeba ślęczeć.
      • agatha.p Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 21.10.05, 20:54
        • Gość: livia19 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: 82.197.54.* 25.10.05, 11:48
          A ja studiowałam pedagogikę na UŚ. Z obserwacji życia w akademiku twierdze, ze
          najwiecej sie bawiła Filozofia i może niektórzy sie zdziwią Prawo!
          • Gość: Izzie Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.ds.amg.gda.pl 25.10.05, 23:56
            Eeee tam medycyna to jedna wielka impreza ;)
            • Gość: Mikołajek Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.toya.net.pl 26.10.05, 06:51
              Impreza "tylko ja i moje książki" codziennie przez 6 lat, od rana do
              wieczora :))
    • Gość: Stiv najbardziej rozrywkowe są- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 22:20
      TIR-ówki (turystyka i REKRERACJA) na każdej uczelni
      najbardziej imprezowe Dziewczyny !!!
      a najlepsze z UAM
    • spin_spin_sugar Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 29.10.05, 20:06
      myślę, że zależy to głównie od tego jakie "charaktery" się ze sobą dobiorą;))
      • woytek_k Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 01.11.05, 17:37
        Fakt że niezbyt często, ale jak już medycyna na ŚAMie się bawi......
        Pozdrawiam uczestników wiekopomnej imprezy w wannie:)
        Ave Gielu Gluteus Minimus Sycque!;)
    • Gość: rysiek Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.chello.pl 15.11.05, 23:36
      zarządzanie na UW tutaj sie imprezuje prawie cały czas tylko w trakcie sesji
      sie ograniczamy i pijemy tylko 5 razy w tygodniu
      • Gość: ;) Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: 62.29.131.* 19.11.05, 18:47
        stosjunki międzynarodowe;) impreza 7 dni w tygodniu;)
    • Gość: emi Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: 156.17.237.* 21.11.05, 14:22
      Jedno wiem na pewno-nie chemia na PWr
      • Gość: bruno Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 17:55
        jak nie jak tak?? ja jestem na tym samym wydziale, jak sie zbierzesz dwa dni
        przed egzaminem spokojnie wystarcza zeby pchnac..
    • spin_spin_sugar Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 21.11.05, 16:13
      moge z czystym sumieniem powiedziec , ze na kierunku fizyka techniczna sa
      baardzo rozrywkowi;)))
    • Gość: EWEL Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 23:12
      FILOZOFIA
      • Gość: migawka eeee Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: 212.182.87.* 05.03.06, 17:09
        najlepsze imrezy to rolnictwo sggw, a biologia to mole ksiązkowe ,wiec jesli
        chcecie zakówac to na biole polecam śmigac!!! bye
    • Gość: pustka000 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.sggw.waw.pl 27.11.05, 00:31
      rolnictwa, biologii, leśnictwa i in. kierunków mieszkający w Hiltonie
      Pozdrowionka
    • Gość: M. Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.aster.pl 28.11.05, 09:46
      I tak jestem za prawem :)
      • support.agent Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 28.11.05, 13:51
        Politolgia i Socjologia Reklamy i Komunikacja Społeczna na UŚ :D :D

• Gość: Pawel M Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.joniec.sdi.tpnet.pl 04.12.05, 23:41
          Najwiecej i najfajniej imprezuja studenci wydzialu prawa i administracji
          uniwersytetu warszawskiego- taka jest prawda, pozdrawiam
    • Gość: gosc Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.ds5.agh.edu.pl / *.ds5.agh.edu.pl 10.12.05, 20:44
      nie ma to jak Ceramika lub Metalurgia na AGH :D
      • Gość: crazy Re: AWFniewatpliwie!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! IP: *.c206.msk.pl 23.12.05, 15:21
    • googlin AWF zawsze i wszedzie!!!!! 25.12.05, 17:53
      co prawda kazdemu moze sie wydawac ze to jest beznadziejna uczelnia i tam sie
      tylko biega i gra w pilke ale jest jednak inaczej!!! jest troche nauki ale
      znajduja sie takie osobniki ze wszytko polacza i nauke i sporti impreze!!!a
      wysportowane kobitki na AWF to po prostu MIODZIO:):):):):):):):):):)
    • kocisilka Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 13.01.06, 21:48
      Nie zapominajcie o studentach szkół artystycznych-filmówka, akademia muzyczna,
      te klimaty. U nas inprezy sa zawsze po koncertach itp. ,a koncertów musimy
      naprawdę duzo zaliczyć.....pozdrowienia dla muzyków!!!
    • lilarose Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 17.01.06, 10:55
      Studiowałam na SGGW i wtedy opinię największych balangowiczów miał wydział
      lesny :))

Mój kolega z medycyny twierdzi,że najbardziej rozrywkowi sa ludzie z Wydziału
      Nauk o Zdrowiu, zwłaszcza dziewczyny stamtąd :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka