Gość: arbuz IP: 195.136.71.* 26.09.05, 03:21 I maja bogate ,,życie studenckie '', dużo czasu na imprezy, podrywanie osobników płci przeciwnej, balety itp :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jadzia Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: 80.53.157.* 26.09.05, 10:22 studenci kierunkiow beznadziejnych czylietnologia politologia pedagogika i wiele wiele innych nic nie dajacych kierunkow na ktorych sie nie uczy tylko je "studiuje". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baltazar Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 21:38 Hmm ciekawa teoria jadziu.Powiedz no na jakim to "obiecującym"kierunku Ty jesteś,że nie masz czasu na imprezki.Na każdym kierunku można dużo poszaleć Ja jestem na Adm.i jeśli chodzi o panienki to nie ma co marudzić-proporcje 3-1 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karacz86 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.05, 11:19 U mnie na żywieniu człowieka te proporcje wynoszą prawie 8:1 -nie wiem co o tym mysleć, co za dużo to niezdrowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malachinkacikulink Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 29.10.05, 12:04 a u mnie na elektronice i telekomunikacji proporcje wynosza 160:5 , to jest dopiero cos !!!!!!!!!!!!!! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marwell Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.ceti.pl 18.01.06, 20:11 Nie znacie studentow prawa.Caly rok imprezy a 2 razy w sesji nauka po 20 godzin dziennie.To jest wynik!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Prawo... IP: 194.146.128.* 06.02.06, 23:10 Oj studenci prawa..Ci to potrafią się bawić:)mimo tego że tyle maja do zakuwania.I o to chodzi: studiować a czasami uczyć się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darred Prawo IP: *.ceti.pl 18.01.06, 20:12 Prawo i jeszcze raz Prawo.Caly czas poza sesja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _mm Re: Prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:48 Na informatyce (Politechnika) najlepsze imprezy sa wlasnie w sesji! Tylko, ze dziewczyn troche malo... ale co tam, sa przeciez inne kierunki, inne uczelnie! Odpowiedz Link Zgłoś
betik87 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 18.01.06, 21:53 a gdzie Ty jestes na tej technologii??:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEDYCYNA!!! MEDYCYNA!!!:) IP: *.lodz.mm.pl 05.02.06, 18:22 oczywoscie studenci medycyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eee Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:15 ekhm. ja sudiuje etnologie i, nad czym bardzo ubolewam, moi wspolstudenci nie sa zbytnio imprezowi. zadowalam sie wiec towarzystwem ludzi z innych kierunqw. poza tym ja jestem bardzo zadowolona, bo etnologia mnie bardzo interesuje, a to ze nie mama zawalonego calego tygodnia od gory do dolu zajeciami, pasuje mi, bo bynajmniej nie zyje nauka. mam bardzo przyjemne zycie. wiec mowienie mi, ze studiuje beznadziejny kierunek jest smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.jub.warszawa.supermedia.pl 03.10.05, 22:24 zdecydowanie studenci cc sa najbardziej rozrywkowi i lubia integracje :) bakala bakala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ull Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.visp.energis.pl 04.10.05, 13:41 jaki kierunek? no jasne, że politologia! nie nadążam za imprezami :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 19:11 beznadziejna to jestes ty piszac takie glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Wszyscy!!! IP: 194.146.128.* 06.02.06, 23:08 Jadzia to głupoty pisze!Kierunki beznadziejne?A są takie?A TY co studiujesz?Nie ma znaczenia kto jaki kierunek studiuje,na zabawę zawsze znajdzie się czas.Po to jest młodość żeby się bawic i korzystać z życia.A Ty Jadziu to pewnie cały czas przed książkami?Szkoda mi Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaizo mazionoputri Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 21:45 Moja nauczycielka w liceum twierdziła, że na studia matematyczne są czasem imprez, bynajmniej nauki. Ponoć matmę trzeba tylko rozumieć, a kto nie ma z tym problemu, to uczyć się też nie musi. Nie zamierzam sprawdzać tej tezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 17:34 odpowiem ci za jakis czas, ale na to zeby ludzie sztywni byli nie narzekam. pierwsza impreza była dzien przed rozpoczeciem roku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: 80.53.157.* 01.10.05, 21:54 uwazam ze najbardziej rozrywkowi moga byc ludzie , bez wzgledu na kierunek , sama studiuje na politologii i sa tu rozne osoby , to nie prawda ze jestesmy na beznadzuiejnym kierunku i mamy czas na zabawe , czas sie znajdzie na kazdym kierunku , zalezy od czlowieka nie kieurunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol_niezly Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 01.10.05, 23:14 Ja wiem ze na matematyce/fizyce sie nie szaleje :D Studia ciezkie, roboty full a i tak studia konczy z 20 osob na 100 hehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
get.up.stand.up Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 01.10.05, 23:44 a informatyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby do lol niezlego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 00:21 lol niezly mam wrazenie ze jestes prostakiem po podstawowce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol_niezly Re: do lol niezlego IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 02.10.05, 00:24 To sie Ci sie wydaje poniewaz w tym roku ( mam nadzieje ;)) skoncze informatyke na UWr ;) A jesli masz jakies obiekcje w stosunku co do moich wypowiedzi to powiedz w czym problem i mozemy podyskutowac :D A moze urazilem jakas uczelnie prywatna ktorej jestes studentem ? Zapraszam do dyskusji :D Odpowiedz Link Zgłoś
get.up.stand.up Re: do lol niezlego 02.10.05, 00:37 Lolu niezly, nie mam nic do Ciebie, ale powinienes wiedziec ze zawsze mozesz spotkac na swojej drodze kogos madrzejszego (czyli kogos kto studiuje informatyke na UW) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol_niezly Re: do lol niezlego IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 02.10.05, 00:40 Kwestia gustu hehe :D ;)) Poza tym od lepszych zawsze mozna sie czegos nauczyc wiec... :D PS - moj brat studiuje na UW ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do lol niezlego IP: *.netcorp.pl 02.10.05, 13:29 a to niby na jakiej podstawie sie twierdzi ze infa na uw jest lepsza od infy na uwr...tak jak lolek powiedzial...kwestia gustu moj kumpel sie dostal na prawo na UJ i na UŚ i jakos wybral UŚ a nie UJ...tzn ze co? Ci z UJ sa lepsi?...gowno prawda...wszystko zalezy od czlowieka i tego, ile wklada w ta nauke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celsus Re: do lol niezlego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 14:53 A też wybrałem prawo na UŚ i nie załuję. Odpowiedz Link Zgłoś
octavius2 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 02.10.05, 14:48 Wbrew pozorom, na informatyce jest całkiem sporo imprezowiczów,przynajmniej na UMK. Część z nas zawsze znajdzie czas, żeby się pobawić. A zaległe programy zawsze można pisać nocami:) Oczywiście, niektórzy nie wyłażą nigdy zza monitora, i to dzięki nim powstał stereotyp informatyka-kujona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:09 jest taki stereotyp? Odpowiedz Link Zgłoś
octavius2 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 03.10.05, 13:50 Ja się parę razy spotkałem z czymś takim. Niektórym trudno jest np. uwierzyć, że można być jednocześnie informatykiem i tancerzem, albo że są tacy informatycy, którzy imprezują w czasie każdej sesji, i dotrwali tak do 4-5 roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
big.em Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 04.10.05, 07:15 Wybacz, ale nie znam nikogo odemnie z roku, kto siedzialby w sesji przy ksiazkach ;P Sam mam 7 warunkow i namaszczenie dziekana, ale przynajmniej imprezy byly dobre :D Generalnie z informatyka jest tak, ze po 1,2 roku to sa juz praktycznie laborki, wiec jak sie dobrze zakrecic mozna zaliczyc je projektem, ktorego zrobienie to jakis tydzien czasu (max.)... w ten sposob z 20-kilku godzin mozna sobie wyciac jakies 10 spokojnie :D Pozdrawiam! PS. Oczywiscie ne E na PW ;P Odpowiedz Link Zgłoś
octavius2 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 04.10.05, 23:59 Informatyka uniwersytecka to niestety nie tylko laborki. Aż do 4 roku jest sporo wykładów teoretycznych. Niemniej tych siedzących w książkach nie ma za wielu:) Popieram Twój stosunek do imprez sesyjnych :))) Te w przeddzień egzaminu są zawsze najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
muszalik20051973 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 08.10.05, 00:17 Jeżeli studiujesz dziennie to marnujesz moje pieniądze-w końcu za twoje "studiowanie" płacę ja-PIT/VAT/akcyza. Jeżeli wieczorowo/zaocznie to współczuję twoim rodzicom iż wychowlai takiego niedorozwiniętego palanta który marnuje ich kasę. W mojej rodzinie obowiązywała prosta reguła gry-za warunki, repety, porawkowe egzaminy płacił delikwent w własnej kieszeni, jak nie miała to szedł do pracy. Proste i tani sposób dyscyplinownaia leni i nieuków. Kolego. Czas studiów to czas nauki i pierwszych doświadczeń zawodowych a nie imprez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyka medycz Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.amwaw.edu.pl / *.amwaw.edu.pl 11.10.05, 11:22 tak ci sie tylko wydaje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:54 no jasne ;D mimo ze informatykiem nie jestem :) zeby nie było na UAM ludzie tez sie niezle bawią :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.p-s-inter.net 02.10.05, 12:10 na medycynie Odpowiedz Link Zgłoś
meduza86 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 02.10.05, 13:20 Gość portalu: dr napisał(a): > na medycynie no mam nadzieje bo jutro zaczynam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpk Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.toya.net.pl 02.10.05, 13:43 Jeśli codzienna wielogodzinna nauka jest traktowana jako rozrywka, to bez wątpienia tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***robot421362rt37 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 16:52 studenci wieczorowi, niezależnie od kierunków ;). Prawdziwa wielogodzinna rozrywka jest jednak zarezerwowana dla studentów szkółek prywatnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaaaaa Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 19:26 studenci państwowych- prawo:))po prostu super rozrtywkowi ludzie:)pozdro dla moli ksiazkowych:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 04.10.05, 12:18 rozumiem ze studiujesz prywatnie w jakiejs podrzednej szkolce skoro tak twierdzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 23:11 FILOZOFIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś niebylejaki Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.10.05, 22:59 najwiecej inprezuje wydział fizyki uw znam to z obdukcji (a wciaż przypomina mi przepalona wątroba) mie wszystko jest tym na co wygląda nie każdy kujonb nosi okulary Odpowiedz Link Zgłoś
jumbala fizyka 21.10.05, 18:25 przeciez np mechaniki kwantowej wolno sie uczyc dopiero po 2 piwie a niektore teorie sa zrozumiale dopiero po 5... tak ... wlasnie koncze ale nie uwazam by byly to studia pelne imprez choc na pewno na nudy narzekac nie mozna a ludzie sa fantastyczni:) Sami indywidualisci i jednak poziom inteligencji.... Niestety teraz na uw to beda studia nie do przejscia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;P Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.05, 20:46 Ponoc najbardziej rozrywkowe dziewczyny sa na psychologii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camo Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.toya.net.pl 04.10.05, 12:07 haha,no ja popieram,ja i moje koleżanki naprawdę ostro balangowałyśmy,echh,aż żal,jak wspomnę.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 03.10.05, 20:51 geografia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.chomiczowka.net.pl 03.10.05, 21:49 Zdecydowanie studenic WYdzialu Geografii i Studiów REgionalnych na UW, wieczne praktyki terenowe i dusze podroznikow, picie przy ognisku... ehhh :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 23:16 geografia na UW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hallau! olej i kasa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 00:14 a i tak nie ma to jak stypendium w Mainz'kowie podczas karnawału, rozmowy o życiu, Fußball und saufen, ciekawe wykłady, Volleyball und saufen, wino reńskie - nie Liebfraumilch, HL, Aldi, ostatnia puszka kukurydzy, wielka radość na widok szynki z Polski, Wochenendeticket, wspólne niedzielne obiady, wanna z whisky...pozdrawiam WSZYSTKICH ŁEBSKICH STYPENDYSTÓW :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIOLA 21 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.dyndns.org / 217.96.57.* 04.10.05, 14:23 STUDENCI WSZYSKICH KIERUNKÓW SĄ ROZRYWKOWI,TYLKO ZALEŻY CZY KTOŚ UMIE ODNALEŚC SIĘ W GRUPIE CZY NIE.JESLI CHODZI O MNIE TO NARAZIE JESCZE NIE JESTEM W STANIE ODPOWIEDZIEC BO DOPIERO ZACZYNAM STUDIOWAĆ 22.ALE MAM NADZIEJE ZE NIE BĘDĘ SIEDZIEĆ PRZED KSIĄZKĄ CAŁYMI DNIAMI I OD CZASU DO CZASU WYSKOCZĘ (22DNI W CIĄGU MIESĄCA POWINNY MI WYSTRACZYĆ)A POZOSTAŁE PRZEZNACZAM NA DOIŚCIE DO SIEBIE.POZDRWAIAM.STUDENTKA ZARZĄDZANIA. Odpowiedz Link Zgłoś
are.1 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 11.10.05, 19:08 Po rowno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franjo6 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.05, 20:17 etnologii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krolik Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.srg.vectranet.pl / 195.205.63.* 12.10.05, 17:45 najlepiej sie bawimy na medycynie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotabeczka Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 16.10.05, 23:03 Ja jestem na historii sztuki i tez nie narzekam, choc za duzo czasu na rozrywke nie mamy, oj nie...ale wedlug mnie najbardziej rozrywkowym kierunkiem sa stosunki miedzynarodowe, specjalizacja wschodnioeuropejska:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fa Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.aster.pl 13.11.05, 20:02 SGH!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbs Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.pl 23.01.06, 00:04 Studiuje medycyne. Czasu na imprezy nie ma tu za duzo... Zeby jakos sie utrzymywac na uczelni trzeba sporo czasu poswiecac ryciu. A imprezy? nie za czesto... Ale jak juz sa to hehe... Imprezy Max po bandzie! IMPREZY przez wielkie I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszcz_rembajlo Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.prz.rzeszow.pl 17.10.05, 12:59 Polibuda od 3-ego roku. Głownie laborki i projekty, i mało teoretycznego gówna nad którym trzeba ślęczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livia19 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: 82.197.54.* 25.10.05, 11:48 A ja studiowałam pedagogikę na UŚ. Z obserwacji życia w akademiku twierdze, ze najwiecej sie bawiła Filozofia i może niektórzy sie zdziwią Prawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izzie Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.ds.amg.gda.pl 25.10.05, 23:56 Eeee tam medycyna to jedna wielka impreza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołajek Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.toya.net.pl 26.10.05, 06:51 Impreza "tylko ja i moje książki" codziennie przez 6 lat, od rana do wieczora :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiv najbardziej rozrywkowe są- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 22:20 TIR-ówki (turystyka i REKRERACJA) na każdej uczelni najbardziej imprezowe Dziewczyny !!! a najlepsze z UAM Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 29.10.05, 20:06 myślę, że zależy to głównie od tego jakie "charaktery" się ze sobą dobiorą;)) Odpowiedz Link Zgłoś
woytek_k Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 01.11.05, 17:37 Fakt że niezbyt często, ale jak już medycyna na ŚAMie się bawi...... Pozdrawiam uczestników wiekopomnej imprezy w wannie:) Ave Gielu Gluteus Minimus Sycque!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.chello.pl 15.11.05, 23:36 zarządzanie na UW tutaj sie imprezuje prawie cały czas tylko w trakcie sesji sie ograniczamy i pijemy tylko 5 razy w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: 62.29.131.* 19.11.05, 18:47 stosjunki międzynarodowe;) impreza 7 dni w tygodniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: 156.17.237.* 21.11.05, 14:22 Jedno wiem na pewno-nie chemia na PWr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 17:55 jak nie jak tak?? ja jestem na tym samym wydziale, jak sie zbierzesz dwa dni przed egzaminem spokojnie wystarcza zeby pchnac.. Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 21.11.05, 16:13 moge z czystym sumieniem powiedziec , ze na kierunku fizyka techniczna sa baardzo rozrywkowi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWEL Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 23:12 FILOZOFIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migawka eeee Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: 212.182.87.* 05.03.06, 17:09 najlepsze imrezy to rolnictwo sggw, a biologia to mole ksiązkowe ,wiec jesli chcecie zakówac to na biole polecam śmigac!!! bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pustka000 Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.sggw.waw.pl 27.11.05, 00:31 rolnictwa, biologii, leśnictwa i in. kierunków mieszkający w Hiltonie Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.aster.pl 28.11.05, 09:46 I tak jestem za prawem :) Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 28.11.05, 13:51 Politolgia i Socjologia Reklamy i Komunikacja Społeczna na UŚ :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel M Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.joniec.sdi.tpnet.pl 04.12.05, 23:41 Najwiecej i najfajniej imprezuja studenci wydzialu prawa i administracji uniwersytetu warszawskiego- taka jest prawda, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry IP: *.ds5.agh.edu.pl / *.ds5.agh.edu.pl 10.12.05, 20:44 nie ma to jak Ceramika lub Metalurgia na AGH :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy Re: AWFniewatpliwie!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! IP: *.c206.msk.pl 23.12.05, 15:21 Odpowiedz Link Zgłoś
googlin AWF zawsze i wszedzie!!!!! 25.12.05, 17:53 co prawda kazdemu moze sie wydawac ze to jest beznadziejna uczelnia i tam sie tylko biega i gra w pilke ale jest jednak inaczej!!! jest troche nauki ale znajduja sie takie osobniki ze wszytko polacza i nauke i sporti impreze!!!a wysportowane kobitki na AWF to po prostu MIODZIO:):):):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
kocisilka Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 13.01.06, 21:48 Nie zapominajcie o studentach szkół artystycznych-filmówka, akademia muzyczna, te klimaty. U nas inprezy sa zawsze po koncertach itp. ,a koncertów musimy naprawdę duzo zaliczyć.....pozdrowienia dla muzyków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Studenci jakiego kierunku sąnajbardziej rozry 17.01.06, 10:55 Studiowałam na SGGW i wtedy opinię największych balangowiczów miał wydział lesny :)) Mój kolega z medycyny twierdzi,że najbardziej rozrywkowi sa ludzie z Wydziału Nauk o Zdrowiu, zwłaszcza dziewczyny stamtąd :)) Odpowiedz Link Zgłoś