aniolkodiabelko 27.09.05, 15:56 czy ktoś z Was, albo waszych znajomych otzrymał urlop dziekański na Ślamie i ja zaargumentował podanie o urop ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czak206 Re: urlop dziekański 27.09.05, 18:31 yyy ja chyba jestem na takim urlopie .. :) ale to sie nie pisze prosby o urlop - piszesz prosbe o powtarzanie roku semestru itp i poprostu masz wolne :> ------- Tzn w praktyce jak to wyglada? : Ja nie zaliczylem anatomii po 1 semestrze wiec po zlozeniu prosby o powtarzanie roku dostalem wolne i teraz wchodze na 1 rok. Bylem caly czas studentem SAM, mialem podbita legitke na 2 semestr, mieszkalem w akademiku, ale nie moglem uczeszczac oficjalnie na zajecia z 2 semestru .... Jesli nie zaliczysz czegos tzn jakiegos egzaminu po 2 semestrze (sesja letnia) to tez skladasz podanie o powtarzanie roku, ale powtarzasz tylko 2 semestr, wiec 1 semestr masz wolny i wskakujesz na 2 Oczywiscie zawsze powtarza sie tylko to co sie ma nie zaliczone, a nie wszystkie przedmioty na danym semestrze. Chyba nie zagmatFalem na npisalem zrozumiale :P Pzdro. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolkodiabelko Re: urlop dziekański 27.09.05, 22:34 hmmm wszystko raczej zrozumiaąłm :) ale nie dokonca o to mi chodziło ... to co piszesz to wyglada jakby wrunek a mi chodzi o taka sytuacje kiedy ma sie wszystko zaliczone (cały rok) i chce sie wziąc roczny urlop dziekanski ... i jak moznaby to skutecznie zaargumentowac (procz zdrowotnego, bo do tego potzrebny swistek od lekarza) zeby go dostac i dokiedy tzreba takie podanie złozyc Odpowiedz Link Zgłoś