Dodaj do ulubionych

KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW

30.09.05, 17:02
jest tu ktos na forum, kto sie tam wybiera?:)
(zapewne tłum rak:P)
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW IP: *.media4.pl 30.09.05, 23:08
      też jestem zainteresowana tą szkołą
      • lisowa2 Re: KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW 01.10.05, 11:28
        no ale ja juz w niej jestem;)
        a w skutek roznorakich perypetii rekrutacyjnych:P, me jestestwo zawedrowalo do tegoz kolegium:P, mysle ze nie zabawie tam dlugo i w przyszlym roku wystartuje na inny kierunek, a moze jednak zostane i po 5 latach trudnej orki bede pania mgr :P
        • umbradomini1 Re: KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW 01.10.05, 12:18
          orka nie będzie trudna i za 5 lat będziemy mieli mgr Lisową;P dzieci, strzeżcie
          się!!!!!
          • Gość: io Re: KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 12:19
            Jeżli już coś to 3 lata , bo nauka w kolegium jest tylko na poziomie zawodowycm
            licecjackim 3 letnim.
            • lisowa2 Re: KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW 01.10.05, 12:32
              hy naprawde??? o kurcze nie wiedzialam:P ja wybiegam myslami w przyszlosc, i zakladam ze jednak bedzie mi sie chcialo zrobic potem 2 lata magisterki na uniwerku. Ja juz mysle o całosci czyt. kolegium+uniwerek, taki........myks;)

umbra: :PPPPPPPPPPPPPPP, tzn nauczycielem polskiego nie zamierzam zostawac (btw, ja jeszcze sobie dorzucilam ksztalcenie sie w zakresie historii,,,,:P) me, serce jest caly czas za dziennikarstwem, ale! ale! byc moze moje losy tak sie potocza, izzzzzzz bede uczyc Twoje dzieci w szkole:PPPPPP
              • umbradomini1 Re: KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW 01.10.05, 12:36
                chyba koty, słonko, bo dzieci (na razie) są beee- nawet cudze, a poza tym, jak
                już chyba pisałem , gdybym miał się dziećmi opiekować, to by nakręcili
                kolejny "Piątek 13-ego";P
                • lisowa2 Re: KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW 01.10.05, 12:38
                  "pszeszadżasz";)

a moze wlasnie odkrylbys w sobie, instynkt eee ojcowski?;)

a kotami zajmowac sie nie bede! e-e! mam juz w domu dwa, z czego starsza kotka prycha i chycha na małego...i kto musi malemu zastepowac matke? .........JA!!!!!:(
                  • umbradomini1 Re: KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW 01.10.05, 12:42
                    czyli jesteś ideałem;)
                    a instynkt posiadałem- do czasu......potem mi przeszło.....i nie chcę powielać
                    błędów....
                    • lisowa2 Re: KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW 01.10.05, 12:44
                      umbradomini1 napisał:

> czyli jesteś ideałem;)

i na tym zakonczmy:P
                      amen
                      • umbradomini1 Re: KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW 01.10.05, 12:47
                        cofnijmy się trochę- jakieś 3 posty;P
                        nie jesteś ideałem, bo Ci się w lisim łebku przewróci;) a może jednak?:)
                        • lisowa2 Re: KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW 01.10.05, 12:53
                          :P
                          idealow nie ma, wiec JA NIE ISTNIEJE???!! O NIE!:)
                          jestem wytworem zbiorowej wyobrazni czyt. jestem taki koszmarek:)
    • floryanna Pragnę wznowić wątek 03.11.13, 06:59
      Jak oceniacie teraz po tylu latach naukę w kolegium???
      • Gość: Anka Skakanka Re: Pragnę wznowić wątek IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.16, 18:44
        Żart a nie studia. Na moim kierunku byli głównie ludzie. co ledwo zdali maturę i nigdzie ich nie przyjęli. Chwaliły się(!), że nie potrafią dodawać ułamków- bo są humanistkami. Przez 3 lata nauki m się tylko na HLP- na resztę przedmiotów nie musiałam, bo poziom był żenujący.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka