lisowa2 30.09.05, 17:02 jest tu ktos na forum, kto sie tam wybiera?:) (zapewne tłum rak:P) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW IP: *.media4.pl 30.09.05, 23:08 też jestem zainteresowana tą szkołą Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW 01.10.05, 11:28 no ale ja juz w niej jestem;) a w skutek roznorakich perypetii rekrutacyjnych:P, me jestestwo zawedrowalo do tegoz kolegium:P, mysle ze nie zabawie tam dlugo i w przyszlym roku wystartuje na inny kierunek, a moze jednak zostane i po 5 latach trudnej orki bede pania mgr :P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW 01.10.05, 12:18 orka nie będzie trudna i za 5 lat będziemy mieli mgr Lisową;P dzieci, strzeżcie się!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: io Re: KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 12:19 Jeżli już coś to 3 lata , bo nauka w kolegium jest tylko na poziomie zawodowycm licecjackim 3 letnim. Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW 01.10.05, 12:32 hy naprawde??? o kurcze nie wiedzialam:P ja wybiegam myslami w przyszlosc, i zakladam ze jednak bedzie mi sie chcialo zrobic potem 2 lata magisterki na uniwerku. Ja juz mysle o całosci czyt. kolegium+uniwerek, taki........myks;) umbra: :PPPPPPPPPPPPPPP, tzn nauczycielem polskiego nie zamierzam zostawac (btw, ja jeszcze sobie dorzucilam ksztalcenie sie w zakresie historii,,,,:P) me, serce jest caly czas za dziennikarstwem, ale! ale! byc moze moje losy tak sie potocza, izzzzzzz bede uczyc Twoje dzieci w szkole:PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW 01.10.05, 12:36 chyba koty, słonko, bo dzieci (na razie) są beee- nawet cudze, a poza tym, jak już chyba pisałem , gdybym miał się dziećmi opiekować, to by nakręcili kolejny "Piątek 13-ego";P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW 01.10.05, 12:38 "pszeszadżasz";) a moze wlasnie odkrylbys w sobie, instynkt eee ojcowski?;) a kotami zajmowac sie nie bede! e-e! mam juz w domu dwa, z czego starsza kotka prycha i chycha na małego...i kto musi malemu zastepowac matke? .........JA!!!!!:( Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW 01.10.05, 12:42 czyli jesteś ideałem;) a instynkt posiadałem- do czasu......potem mi przeszło.....i nie chcę powielać błędów.... Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW 01.10.05, 12:44 umbradomini1 napisał: > czyli jesteś ideałem;) i na tym zakonczmy:P amen Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW 01.10.05, 12:47 cofnijmy się trochę- jakieś 3 posty;P nie jesteś ideałem, bo Ci się w lisim łebku przewróci;) a może jednak?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: KOLEGIUM NAUCZYCIELSKIE WROCŁAW 01.10.05, 12:53 :P idealow nie ma, wiec JA NIE ISTNIEJE???!! O NIE!:) jestem wytworem zbiorowej wyobrazni czyt. jestem taki koszmarek:) Odpowiedz Link Zgłoś
floryanna Pragnę wznowić wątek 03.11.13, 06:59 Jak oceniacie teraz po tylu latach naukę w kolegium??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Skakanka Re: Pragnę wznowić wątek IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.16, 18:44 Żart a nie studia. Na moim kierunku byli głównie ludzie. co ledwo zdali maturę i nigdzie ich nie przyjęli. Chwaliły się(!), że nie potrafią dodawać ułamków- bo są humanistkami. Przez 3 lata nauki m się tylko na HLP- na resztę przedmiotów nie musiałam, bo poziom był żenujący. Odpowiedz Link Zgłoś