Gość: tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 21:33 chcial jakies informacje o przenosinach od osob ktore sie przeniosly. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agata Re: Przenosiny na SGH IP: *.era.pl 07.11.05, 11:52 nie mozna sie przeniesc. trzeba zdac wstepne Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze123 Re: Przenosiny na SGH 07.11.05, 16:29 Zaoczni mogą.. Jesteś z zaocznych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Przenosiny na SGH IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 07.11.05, 18:12 Mozna sie przeniesc - majac odpowiednio wysoka srednia i szczescie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rtomik Re: Przenosiny na SGH 07.11.05, 19:54 Nawiazujac do tematu podobno w zeszlym roku przyjeli wszystkich poniewaz zglosilo sie mniej osob niz byl limit przyjec. tez chcialbym sie przeniesc na SGH jak skoncze licencjat w prywatnej. czy ktos ma rzetelne informacje o takich przenosinach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Przenosiny na SGH IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 07.11.05, 20:10 Ale piszesz o zaocznych, prawda? A jesli chodzi o studia uzupełniające, to na nie sa egzaminy - nie przenosi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
rtomik Re: Przenosiny na SGH 08.11.05, 06:57 pisze o studiach zaocznych w zeszlym roku na zaoczne uzupelniajace bylo mniej chetnych niz limit zloszen. wiem ze jest w razie czego test test z angielskiego - do zdobycia 40pkt test z ekonomii - 60 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Przenosiny na SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 08:27 jestem studentem dziennym na ae w krakowie na 3 semestrze i po tym ewentulanie po 4 semestrze chcialbym sie przeniesc. a co do przenosin to wiem ze taka mozliwosc istnieje, ale chcialbym najlepiej cos sie dowiedziec od osob ktore sie przeniosly. Odpowiedz Link Zgłoś