gazetka1 16.12.05, 08:33 Chciałam pójśc od tego semestru do WSZP (Wyższa Szkoła Zarządzania Personelem). Napiszcie mi czy warto i jak tam jest? Tylko proszę nie piszcie, ze nie warto bo niepubliczna. Inne argumenty mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Richelieu* Re: WSZP IP: *.localdomain / *.zyg2.brewet.pl 16.12.05, 14:53 warto, bo szkoła prężnie się rozwija, i ma prężnie działające biuro karier, które wyszukuje świetne staże w międzynarodowych korporacjach, np. w Tesco, oferuje szeroki wachlarz możliwości dla człowieka posiadającego duże spektrum zainteresowań. Promuje absolwentów w środowisku wychowanków WSZP tworząc prawdziwie rodzinną atmosferę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden_z_lepszych Re: WSZP IP: *.toya.net.pl 16.12.05, 15:34 Dokładnie! Absolwenci są też poszukiwani jako świetni wykładowcy - propozycje wykładania np. chemii w biedronce sypią się jak manna z nieba! Odpowiedz Link Zgłoś
studentk Re: WSZP 16.12.05, 15:54 Ale mnie dzisiaj rozbawiliście :) Prężnie się rozwija, prężne biuro karier, praca po w Biedronce i Tesco :)))) Dzisiaj akurat był artykuł o paletowych w hipermarketach, praca za 700 pln akurat dla tych najlepszych. Dlaczego systematycznie się tutaj pojawiają osoby zachwalające jakieś Uczelnie często będące poniżej średniej prywatnych szkół? I jak się zapytasz o konkrety to następuje potok bezsensownych słów. Owszem są szkoły dobre, a nawet jedna bardzo dobra (mówię o koźmińskim) ale ciągle pojawiają się jakieś efemerydy typu WSZP czy wit. I jacyś naganiacze z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: WSZP IP: *.kablowka.waw.pl 17.12.05, 21:28 Mnie też to rozbawiło, jest kilka dobrych szkół ale WSZP to jest akurat ich przeciwieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
agataku Re: WSZP 18.12.05, 21:23 Po raz kolejny dochodzę do wniosku, że ironia w inetrnecie nie sprawdza się... Odpowiedz Link Zgłoś
gazetka1 Re: WSZP 19.12.05, 08:50 ja nie reklamuję tej Uczelni tylko zadałam pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: WSZP IP: *.kablowka.waw.pl 21.12.05, 21:31 A co pada???? Następna ???? Odpowiedz Link Zgłoś
studentk Re: WSZP 23.12.05, 21:08 A ktoś (poza działem marketingu tej szkoły) może o niej powiedzieć coś pozytywnego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka WSZP Re: WSZP IP: *.dgpp.pp / *.poczta-polska.pl 06.04.06, 13:25 moim zdaniem nie warto sobie głowy zawracać tą szkołą jeśli chcesz sie faktycznie czegoś nauczyć. Ciągle zmieniaja wykładowców. Wykładowcy to jakies stare nudne pierniki niepotrafiący zachęcic do słuchania. Słyszałam, że pensje wypłacane sa wykładowcom z wielkim opóżnieniem co także wpływa na ich nastrój. Wykłady sa na szerokim korytarzu, na którym cały czas jest przeciąg i siedzi się na krzesełkach z podpórką do pisania bez stołów. Ale jeśli szukasz przystani gdzie spokojnie możesz przesiedziec kilka lat bez stresu i dostac dyplom to polecam. Nie ścigaja za opóżnienie w płatnościach nie ma problemu z tzw. naliczaniem odsetek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vib Re: WSZP IP: *.acn.waw.pl 06.04.06, 18:28 Moim zdaniem, pierwszym miejscem gdzie sie powinno zajrzec przed wyborem szkoly (takze tej panstwowej) jest bazy.opi.org.pl/naukowe/inst_nauk_inf_f.htm I przejrzec liste wykladowcow - pozniej google i sprawdzac czy publikuja, co znacza, itp. Jak jest pustawo w opisie uczelni, to marne szanse ze do czegos sie nadaje. Tutaj mozna tez sprawdzic, czy ma wlasna kadre, co jest bardzo wazne. WSZP nie prezentuje sie zbyt dobrze - dwu doktorow i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
studentk Re: WSZP 07.04.06, 21:49 Zapomieć o tej szkółce!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba że potrzeba dyplomu do działu transportu w TESCO (dział ciągania palet oczywiśie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Totthy Re: WSZP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 16:10 Ja też szukam uczelni- właśnie jestem w trakcie matury :) nawet strona www tej uczelni nie działa :hahaha: pośmiewisko :hahaha: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blink Re: WSZP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:49 Cóż mogę dopisać. Rzeczywiście jest sporo lepszych prywaciarzy. Ranking prawdę Ci powie:) Odpowiedz Link Zgłoś