16.12.05, 08:33
Chciałam pójśc od tego semestru do WSZP (Wyższa Szkoła Zarządzania
Personelem). Napiszcie mi czy warto i jak tam jest? Tylko proszę nie piszcie,
ze nie warto bo niepubliczna. Inne argumenty mile widziane.
Obserwuj wątek
    • Gość: Richelieu* Re: WSZP IP: *.localdomain / *.zyg2.brewet.pl 16.12.05, 14:53
      warto, bo szkoła prężnie się rozwija, i ma prężnie działające biuro karier,
      które wyszukuje świetne staże w międzynarodowych korporacjach, np. w Tesco,
      oferuje szeroki wachlarz możliwości dla człowieka posiadającego duże spektrum
      zainteresowań. Promuje absolwentów w środowisku wychowanków WSZP tworząc
      prawdziwie rodzinną atmosferę
      • Gość: Jeden_z_lepszych Re: WSZP IP: *.toya.net.pl 16.12.05, 15:34
        Dokładnie! Absolwenci są też poszukiwani jako świetni wykładowcy - propozycje
        wykładania np. chemii w biedronce sypią się jak manna z nieba!
        • studentk Re: WSZP 16.12.05, 15:54
          Ale mnie dzisiaj rozbawiliście :) Prężnie się rozwija, prężne biuro karier,
          praca po w Biedronce i Tesco :)))) Dzisiaj akurat był artykuł o paletowych w
          hipermarketach, praca za 700 pln akurat dla tych najlepszych.

Dlaczego systematycznie się tutaj pojawiają osoby zachwalające jakieś Uczelnie
          często będące poniżej średniej prywatnych szkół? I jak się zapytasz o konkrety
          to następuje potok bezsensownych słów. Owszem są szkoły dobre, a nawet jedna
          bardzo dobra (mówię o koźmińskim) ale ciągle pojawiają się jakieś efemerydy
          typu WSZP czy wit. I jacyś naganiacze z nich.
          • Gość: Student Re: WSZP IP: *.kablowka.waw.pl 17.12.05, 21:28
            Mnie też to rozbawiło, jest kilka dobrych szkół ale WSZP to jest akurat ich
            przeciwieństwo.
            • agataku Re: WSZP 18.12.05, 21:23
              Po raz kolejny dochodzę do wniosku, że ironia w inetrnecie nie sprawdza się...
              • gazetka1 Re: WSZP 19.12.05, 08:50
                ja nie reklamuję tej Uczelni tylko zadałam pytanie.
                • Gość: ... Re: WSZP IP: *.kablowka.waw.pl 21.12.05, 21:31
                  A co pada???? Następna ????
                  • studentk Re: WSZP 23.12.05, 21:08
                    A ktoś (poza działem marketingu tej szkoły) może o niej powiedzieć coś
                    pozytywnego???
                    • Gość: studentka WSZP Re: WSZP IP: *.dgpp.pp / *.poczta-polska.pl 06.04.06, 13:25
                      moim zdaniem nie warto sobie głowy zawracać tą szkołą jeśli chcesz sie
                      faktycznie czegoś nauczyć. Ciągle zmieniaja wykładowców. Wykładowcy to jakies
                      stare nudne pierniki niepotrafiący zachęcic do słuchania. Słyszałam, że pensje
                      wypłacane sa wykładowcom z wielkim opóżnieniem co także wpływa na ich nastrój.
                      Wykłady sa na szerokim korytarzu, na którym cały czas jest przeciąg i siedzi
                      się na krzesełkach z podpórką do pisania bez stołów. Ale jeśli szukasz
                      przystani gdzie spokojnie możesz przesiedziec kilka lat bez stresu i dostac
                      dyplom to polecam. Nie ścigaja za opóżnienie w płatnościach nie ma problemu z
                      tzw. naliczaniem odsetek.
    • Gość: Vib Re: WSZP IP: *.acn.waw.pl 06.04.06, 18:28
      Moim zdaniem, pierwszym miejscem gdzie sie powinno zajrzec przed wyborem szkoly
      (takze tej panstwowej) jest bazy.opi.org.pl/naukowe/inst_nauk_inf_f.htm

I przejrzec liste wykladowcow - pozniej google i sprawdzac czy publikuja, co
      znacza, itp. Jak jest pustawo w opisie uczelni, to marne szanse ze do czegos sie
      nadaje. Tutaj mozna tez sprawdzic, czy ma wlasna kadre, co jest bardzo wazne.

WSZP nie prezentuje sie zbyt dobrze - dwu doktorow i tyle.
      • studentk Re: WSZP 07.04.06, 21:49
        Zapomieć o tej szkółce!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Chyba że potrzeba dyplomu do działu transportu w TESCO (dział ciągania palet
        oczywiśie)
        • Gość: Totthy Re: WSZP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 16:10
          Ja też szukam uczelni- właśnie jestem w trakcie matury :) nawet strona www tej
          uczelni nie działa :hahaha: pośmiewisko :hahaha:
          • Gość: blink Re: WSZP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:49
            Cóż mogę dopisać. Rzeczywiście jest sporo lepszych prywaciarzy. Ranking prawdę
            Ci powie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka