smerfetka_86 04.01.06, 11:08 Czy jeszcze ktoś oprócz mnie ma jakieś jazdy z tą uczelnią? Bo mnie to już zaczyna wytrącać z równowagi. Jeśli tak to proszę piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pikna Re: WSFiZ w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.01.06, 13:26 jak masz z nia zazdy idz do wsddizd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikna Re: WSFiZ w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.01.06, 20:48 wiesz co tam sie dzieje nie ma tam miejsca dla du podaj i tyle ja tam kiedys wykladalam ale mnie wyrzucili bo du py dawalam studentom teraz ucze w wyzszej szkole dupo dajstwa i zarzadzania du pa prof dr hab anna bombola lichota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SunnyGirl!!!!! Re: WSFiZ w Warszawie IP: *.akanet / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 18:09 Mnie tez wkurza juz ta uczelnia........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornflake girl Re: WSFiZ w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 18:26 A przepraszam co tam się niby takiego dzieje??Chciałam tam studiować, więc jakbyście mogły wyrazić swoją opinię... Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka_86 Re: WSFiZ w Warszawie 04.01.06, 21:39 Zapisałam się już w czerwcu, a oni do końca października nie umieli mi powiedzieć w jakiej jestem grupie. Myślę że to istotne bo różne grupy mają różnych wykładowców itd. Bardzo ważna jest obecność na ćwiczeniach, a ja nie wiedząc w jakiej jestem grupie traciłam szansę na zaliczenie niektórych przedmiotów. Poprostu nikt nic nie wiedział na ten temat: składałam podania, odwoływałam się i nic! żadnej decyzji, żadnej pomocy. Bałam się żeby na egzaminach nie było problemów. Zrezygnowałam mimo iż wpłaciłam 1040 zł. Poprostu niewytrzymałam. Dziekanat traktuje studenta jak g.... Teraz gdy jestem już skreślona z listy studentów, zarządali ode mnie 1000 zł kary za to, żę naraziłam ich na straty czy coś takiego. Ja osobiście odradzam tę uczelnię. ale w końcu ktoś tam studiuje więc jakoś da się wytrzymać. mi naprawdę bardzo zależało, ale cóż. To nie jest tylko moja opinia. ps. Nie wiem czy ochroniarz przeprowadzający selekcję przy drzwiach do dziakanatu to narmalne zjawisko. Teraz jestem na innej uczelni i nikt mi nie wmówi, że wszędzie tak jest tak koszmarnie jak w WSFiZ. generalnie miałam okazję obserwować mnóstwo innych zadziwiających przypadków, ale już i tak dużo napisałam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: WSFiZ w Warszawie IP: *.warszawa.tktelekom.pl 05.01.06, 06:30 Trochę mnie zaskoczyła Smerfetko Twoja wypowiedź i opinia o tej uczelni. Jestem co prawda w innej sytuacji - nie rezygnuję z uczęszczania do niej, więc może i jestem inaczej traktowana, ale... Nie wiem, jak mogłaś tracić ćwiczenia? Listy przyporządkowania do grup były wywieszone od koniec wakacji na głównym holu, więc mogłaś spokojnie sprawdzić w której grupie jesteś. Jeśli ubiegałaś się o zmianę grupy, to należało chodzić na ćwiczenia albo do swojej albo do tej do której o przyjęcie się ubiegałaś - na tej podstawie (lista obecności) miałabyś zaliczone. Tak np. robiły u mnie osoby, które przenosiły się na lektoratach i żadnego problemu nie było. A co do "ochrony" przy drzwiach - po tym, jak kiedyś tam poszłam, a tam wieeeeeelki tłum za oszklona szybą, uważam że dobrym pomysłem było postawienie go tam - nie wpuszcza na raz 50 osób dzięki czemu w samym dziekanacie da się oddychać i nie deptać studentom siedzącym pod ścianą ;-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornflake girl Re: WSFiZ w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 11:18 Smerfetko_86 "ps. Nie wiem czy ochroniarz przeprowadzający selekcję przy drzwiach do dziakanatu to narmalne zjawisko." - co to znaczy????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerfetka_86 Re: WSFiZ w Warszawie IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.06, 18:45 Szczerze mówiąc nie bardzo mam już ochotę odpisywać, ale.. Wiedziałam, że zostanę skrytykowana. Nie dziwię się, bo też bym broniła swojej uczelni. Tzn. że jak idziesz do kasy to raczej nie ma większego problemu, ale spróbuj załatwić sprawę w dziekanacie psychologii! Powadzenia życzę. Mojego ostatniego dnia w tej szkole stałam ponad 2 h. Każdy ma prawo do wyrażenia własnej opinii i ja to szanuję. Od tego jest forum prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasd Re: WSFiZ w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:15 na wieczorowym UW jestpodobno identycznie:)W tym przypadku skoro im płacisz dyplom powinni wydawać raczej bezproblemowo:| Odpowiedz Link Zgłoś
studentk Re: WSFiZ w Warszawie 05.01.06, 21:52 Tylko UW ma renomę (szkoda że tylko w Polsce, oczywiście oprócz Informatyki) a ta szkółka to ... jednak tylko szkółka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornflake girl Re: WSFiZ w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:51 Przecież to nie ja Cię skrytykowałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerfetka_86 Re: WSFiZ w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 10:02 Wiem. OK, jak chcesz coś więcej wiedzieć to pisz. Poprostu aż mi się cofa jak sobie przypomnę. Pozatym cały czas próbuję uniknąć tej kary (1000zł). Rzecznik powiedział że ta uczelnia ewidentnie łamie prawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornflake girl Re: WSFiZ w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 12:53 Wiesz...tak po tym co napisałaś, to przeszła mi ochota na studiowanie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka_86 Re: WSFiZ w Warszawie 06.01.06, 14:37 Nie chciałam nikogo zniechęcać. Nie mówię, że tam się nie da studiować, bo w końcu tylu osobom się udaje. Chciałam tylko opowiedzieć o tym co mnie spotkało, a decyzja należy do Ciebie. Jeśli chodzi o poziom to chyba nie jest zbyt wysoki, ale można trafić na profesorów, którzy nie zaliczają przedmotu ,,dla zasady" np. filozofia. Zanim usiądziesz żeby wygłosić referat(zaliczenie ćwiczeń), już wiesz że nie zaliczyłaś, bo facet ma zasadę że za pierwszym podejściem nie można. Z tego co móili ludzie z II roku, jest więcej takich kwiatków. Mi to wygląda na podnoszenie renomy na siłę, ale czy w ten sposób można do czegoś dojść? Tu chyba powinno chodzić o motywowanie ludzi do zdobywania wiedzy a nie totalne dołowanie? Jak to powiedział jeden z profesorów: ,,SWPS i UW co roku wypuszcza setki psychologów, musimy coś zrobić żeby i nas zauważyli!". Odpowiedz Link Zgłoś