majka_tychy 06.02.06, 15:03 jak wygląda obrona pracy magisterskiej na ae katowice?chodzi mi o pytania dodatkowe z czego sa i czy trzeba przygotowac prezentacje na foliach czy tylko mowic i potem pytania komisji???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Absolwentka Re: AE KATOWICE????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 18:49 Cześć, Spokojnie :) żadnych folii nie trzeba. W zależności od wydziału jest tzw. lista pytań (zagadnień) ogólnoekonomicznych, które trzeba umieć i z tego losuje się jedno pytanie. Dwa pozostałe pytania są z pracy mgr (zazwyczaj promotor je ujawnia zainteresowanej osobie). Na Zarządzaniu było tych pytań 70, a na Ekonomii chyba ok. 100. Kiedy ja się broniłam (to było rok temu), to mój promotor wykroił z listy zagadnień kilka i kazał się z nich przygotować, a pytania z pracy mgr podał. Zawsze można się jakoś dogadać, no bo przecież to promotor zadaje pytania, a komisja ewentualnie dopytuje, jeśli odczuwa taką potrzebę. Wszystko jest do przejścia, chociaż stresik jest :) Pozdrawiam i życzę powodzenia, XXX Odpowiedz Link Zgłoś