28.02.06, 16:39
Mam problem chce iść na awf ale nie umiem pływać czy mam jakieś szanse sie dostac?
Obserwuj wątek
    • inka-karolinka Re: AWF 28.02.06, 22:22
      masz jeszcze duuzzo czasu zeby sie nuczyc
      na egzaminie nie musisz swietnie umiec plywac
      • Gość: Anka Re: AWF IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 28.02.06, 22:54
        na egzaminie w ogole nie musisz umiec pływac, bo egzamin tego nie objemuje:p

no ale potem na zajeciach macie plywanie i moze byc problem, ale zawsze mozna
        sie nauczyc, prawda? i zrobic kurs ratownika;)

przed testem sprawnosciowym cwicz lepiej zwinnosc, SZYBKOSC(bo
        wiekszosc "konkurencji" na czas) i ogolna wytrzymalosc!
        • Gość: inka-karolinka Re: AWF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:21
          kto Ci takie bzdury naopowiadal ze nie trzeba umiec plywac i ze na
          egzaminie na nie basenu??
          • Gość: Anka Re: AWF IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.03.06, 17:13
            studiuje na AWFie TiR i na egzaminie miałam tylko test sprawnosciowy na sali a
            nie na plywalni! - stad wiem:)

• goccha Re: AWF 01.03.06, 19:39
              ja tez studiuje na AWF - nie wiem czy wiesz ,że są u nas inne kierunki oprócz
              turystyki, ja jestem na fizjoterapii i egzamin z pływania zdawałam,nie
              odpowiadaj więc za cały AWF, tym bardziejże nie jesteś jak widać w temacie
              • Gość: aneta Re: AWF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 15:05
                Przeczytałam własnie ze jestes na fizjo.Mozesz odpisac cos o tych studiach.Czy
                ciekawe, czy duzo nauki, czy problem z dostaniem sie na nie? i czy jestes z
                nich zadowolona??A gdzie studiujesz??Ja bym chciala na AWFie we Wrocku wiec
                prosze cie o odp.Pozdro
                • goccha Re: AWF 02.03.06, 22:27
                  studiuje w Warszawie. Jest super, nauki sporo, szczegolnie trzeba pracowac nad
                  anatomia. Dostalam sie rowniez na fizjoterapie na AM w W-wie, ale wybralam
                  AWF.Moja matura - polski ustny - 100, rosyjski ustny 90, polski podst 80,
                  rozrzesz.50 rosyjski pods 91, rozsz-64, chemia podst 85 rozsz 77, biologia
                  podst 82 rozsz 66. Z tymi procentami dostalam sie bez problemu na AM. Na AWF
                  byl jeszcze test sprawnosciowy - bieg, gimnastyka i plywanie wlasnie.Plywam
                  bardzo dobrze, reszta troche gorzej, ale w sumie dostalam sie. Pozdro
    • Gość: dorosła Re: AWF IP: 212.191.80.* 01.03.06, 00:15
      nie umiesz pływac?to tak jakby polonista nie umiał pisać!
      • Gość: filo Re: AWF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:44
        Dziwna jesteś dziewczyno. Pojawiłaś się niedawno i od razu wszystkich
        krytykujesz:/ Zawsze może się nauczyć pływać i to jej na pewno nie
        dyskwalifikuje. Trochę samokrytycyzmu!
    • Gość: look Re: AWF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 20:47
      u mnie na uczelni a studiuje w malenkim Krośnie jest kierunek awf i egzamin z
      pływania też jest aby sie dostać chyba 50 metrów stylem dowolnym i grzbietowym
      na czas oczywiście a czasy nie są takie słabe ja studiuje inny kierunek ale
      miałbym problemy z zaliczeniem tego egzaminu.Szkoła ma dostęp do basenu który
      znajduje się
      100m od szkoły może dlatego są te egzaminy z pływania
    • Gość: look Re: AWF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 20:52
      troche śmieszna jesteś ale może zapisz sie na jakiś kurs pływacki to cię nauczą
      mnie nauczyli dopiero w szkole średniej bo uczyłem się w szkole z dostępem do
      basenu i lekcje wf co dwa tygodnie miałem na basenie a byłem w klasie
      technicznej nie wf
      • Gość: look Re: AWF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 20:54
        przy okazji pozdro dla wszystkich znajomych i nieznajomych z III Liceum i ZSE w
        Krośnie Turaszówce super szkoła jedna z najlepszych na Podkarpaciu
        • Gość: nusia Re: AWF IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 06.03.06, 21:02
          szczerze?? jesli wybierasz sie na cos innego niz turystyka to nie masz szans. i
          nie sluchaj tych ktorzy mowia ze masz czas zeby sie nauczyc...
          • Gość: filo Re: AWF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:18
            Ja w dalszym ciągu uważam, że dziewczyna przez te parę miesięcy spokojnie
            nauczyłaby sie pływać. Chcieć to móc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka