21.10.05, 19:54
Bierz generator. Zaczelo sie.
Obserwuj wątek
    • brezly Re: Brezly! 23.10.05, 10:16
      Przyłożem napięcie, ale nie wiem czy to nie dielektryk przypadkiem. Poszperałem
      z wyszukiwarką za twórczością, moje ponure intuicje się potwierdziły. Też
      wkladaj gumowe rękawiczki jak podchodzisz.
      • millefiori Re: Brezly! 23.10.05, 12:31
        Bardzo ladnie napisales, Brezly. Petanie jedwabnym sznurem lub sypanie perel
        przed wieprza* moga poskutkowac tym, ze rzeczony sie na nich poslizgnie, rozjada
        sie mu raciczki i sie wykopyrtnie na zbity pysk.

*Jak kto woli. Wieprze przepraszam za uzycie, to tylko figura stylistyczna.
        • millefiori Re: Brezly! 25.10.05, 16:25
          Popatrz, udlawil sie:)))
          • brezly Re: Brezly! 25.10.05, 16:28
            Tak mi sie tez zda, ale poczekajmy.
            • millefiori Re: Brezly! 25.10.05, 16:43
              Moze wzbierze?
              • brezly Re: Brezly! 25.10.05, 16:59
                Takie bywa zajadle. Latwo je urazic i wogole bawolowate jest.
                • vaud Re: Brezly! 02.11.05, 02:58
                  Tu poskarze sie zalosnie, ze nic nie rozumien z tej wymiany uprzejosci i
                  wiadomosci. Jusz czeci ras czytam i nic. ;-(
                  • brezly Re: Brezly! 02.11.05, 07:45
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12233&w=30263774&a=30747825
                    Tu sie zaczelo. Jak pani chce to moze pani isc tym tropem ale chyba nie warto.
                    Zachcialo mi sie trolle cywilizowac, a trafilem na takiego co u adwokata chyba
                    terminowal. Wije sie. Dalem spokoj.
                    • millefiori Re: Brezly! 02.11.05, 17:28
                      Ozesz. nawet sie rozdeptac nie da, ani przyszpilic. Wij taki oslizgly, pfe...
                      • brezly Re: Brezly! 02.11.05, 17:34
                        Tak mysle ze to jest adwokackie podejscie do prawdy. Wszystko co swiadczy
                        przeciwko moim interesom to, jezeli wogole istnieje, to ma charakter wyjatkowy,
                        wynika z czystego przypadku i nie moze w zaden sposob podpadac pod
                        konwencjonalna ocene tego na co zupelnym przypadkiem i zupelnie w niezawiniony
                        sposob.
                        Natomiast wszystko co jest interesem moim/mandanta jest w oczywsity sposob
                        zakorzenione w najbardziej fundamentalnych i samozrozumialych aksjomatach
                        Kosmosu i ludzkosci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka