millefiori 21.10.05, 19:54 Bierz generator. Zaczelo sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Brezly! 23.10.05, 10:16 Przyłożem napięcie, ale nie wiem czy to nie dielektryk przypadkiem. Poszperałem z wyszukiwarką za twórczością, moje ponure intuicje się potwierdziły. Też wkladaj gumowe rękawiczki jak podchodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Brezly! 23.10.05, 12:31 Bardzo ladnie napisales, Brezly. Petanie jedwabnym sznurem lub sypanie perel przed wieprza* moga poskutkowac tym, ze rzeczony sie na nich poslizgnie, rozjada sie mu raciczki i sie wykopyrtnie na zbity pysk. *Jak kto woli. Wieprze przepraszam za uzycie, to tylko figura stylistyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly! 25.10.05, 16:59 Takie bywa zajadle. Latwo je urazic i wogole bawolowate jest. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Brezly! 02.11.05, 02:58 Tu poskarze sie zalosnie, ze nic nie rozumien z tej wymiany uprzejosci i wiadomosci. Jusz czeci ras czytam i nic. ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly! 02.11.05, 07:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12233&w=30263774&a=30747825 Tu sie zaczelo. Jak pani chce to moze pani isc tym tropem ale chyba nie warto. Zachcialo mi sie trolle cywilizowac, a trafilem na takiego co u adwokata chyba terminowal. Wije sie. Dalem spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Brezly! 02.11.05, 17:28 Ozesz. nawet sie rozdeptac nie da, ani przyszpilic. Wij taki oslizgly, pfe... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly! 02.11.05, 17:34 Tak mysle ze to jest adwokackie podejscie do prawdy. Wszystko co swiadczy przeciwko moim interesom to, jezeli wogole istnieje, to ma charakter wyjatkowy, wynika z czystego przypadku i nie moze w zaden sposob podpadac pod konwencjonalna ocene tego na co zupelnym przypadkiem i zupelnie w niezawiniony sposob. Natomiast wszystko co jest interesem moim/mandanta jest w oczywsity sposob zakorzenione w najbardziej fundamentalnych i samozrozumialych aksjomatach Kosmosu i ludzkosci. Odpowiedz Link Zgłoś