IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 23:19
Czy ktoś może wie czy trudno jest uzyskać zwolnienie z wf na UW???Czy robią
jakieś problemy?Odrzucają zwolnienia??Czy wszystkie przyjmują??I czy trzeba
mieć zwolnienie od lekarza pierwszego kontaktu czy od specjalisty?
Obserwuj wątek
    • Gość: nikt Aha, też chciałem być taki cwany, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 08:22
      ale ponoć jest bardzo kiepsko - wysyłają Cię do uniwersyteckiego lekarza, który bada, czy rzeczywiście
      coś Ci jest. Ale cholera muszą być jakieś choroby, których się szybko wykryć nie da - znasz może takie?
      Dwa lata do końca studiów i 3 lata wf-u przede mną :(
      • Gość: Anna Re: Aha, też chciałem być taki cwany, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 09:55
        -->"Aha, też chciałem być taki cwany..."- nie rozumiem...Z czym niby chcę być
        cwana?? Zapytałam się czy robią trudności, ponieważ nie wiem czy moje choroby
        są wystarczające do zwolnienia...A nie zamierzam ich okłamywać...:/

--->"wysyłają Cię do uniwersyteckiego lekarza, który bada, czy rzeczywiście
        coś Ci jest."
        • Gość: xxx Re: Aha, też chciałem być taki cwany, IP: *.chello.pl 12.03.06, 10:51
          (...)Dwa lata do końca studiów i 3 lata wf-u przede mną :((...)
          Niezły typ jesteś :D :D :D :D
          Jak się opie..łeś tyle czasu, to może trzeba w końcu ruszyć dupę i zacząć
          chodzić na wf?
          • Gość: Anna Re: Aha, też chciałem być taki cwany, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 11:22
            Ja tu nie prosiłam o wytykanie komuś jego wad czy czego tam...Tylko o
            odpowiedzi na wyżej postawione przeze mnie pytania!!To jest dla mnie ważne!
          • Gość: nikt Re: Aha, też chciałem być taki cwany, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 14:35
            Pewnie trzeba, bo wyjścia nie widzę. Jedno zdanie wytłumaczenia - nie jestem żadnym spaślakiem, sam
            uprawiam różne sporty, ale kompletnie nie rozumiem, dlaczego na studiach muszę dymać na jakieś
            odgórnie nakazane zajęcia z wf-u. Szczególnie, że wszyscy szybko zajmują normalne miejsca, i zostaje
            badmington albo gimnastyka korekcyjna.
            • ford.prefect Re: Aha, też chciałem być taki cwany, 12.03.06, 22:13
              > Szczególnie, że wszyscy szybko zajmują normal
              > ne miejsca, i zostaje
              > badmington albo gimnastyka korekcyjna.

Oj, trzeba po prostu zalogować się godzinkę przed uruchomieniem rejestracji
              (mówimy o UW?), a potem rozpychać się odpowiednio. :)
        • Gość: nikt Re: Aha, też chciałem być taki cwany, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 14:32
          Myślałem, że masz problem taki jak ja - czyli możesz ćwiczyć, ale chcesz tego jakoś uniknąć. Tak czy
          owak, procedura jest pewnie podobna, czyli odeślą Cię do uniwesyteckiego lekarza. Chyba, że masz jakoś
          naprawdę dobrze chorobę udokumentowaną, jakieś historie choroby itd.
    • Gość: Anna Re: UW - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 12:45
      I co wszyscy na UW ćwiczą na wf???
      • Gość: sobota Re: UW - WF IP: *.chello.pl 12.03.06, 12:51
        Oprócz cwaniaków-leni tak.
        • Gość: Anna Re: UW - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:09
          hmm..Nie wiedziałam,że mamy takie zdrowe społeczeństwo:]
    • Gość: Anna Re: UW - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 19:35
      Nikt mi nie chce pomóc?
      • Gość: Kirkor Re: UW - WF IP: *.chello.pl 12.03.06, 20:50
        Idź na WAT. W sprawach WF tam Ci z pewnością pomogą. Wybiją Ci zwolnienia z głowy.
        • Gość: Anna Re: UW - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 22:45
          tiaak...fajnie,że przyjęliby mnie tam:]
          Jesteście jacyś znieczuleni na problemy innych:/
    • Gość: Anna Re: UW - WF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 12:52
      Nikt nie pomoże?Nie wyjaśni?
    • Gość: nie cwiczacy na wf Nie ma problemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 18:47
      Ja nie miałem problemu njapierw ze zwykłym zwolnieniem poszedłem do lekarza
      uniw ktory przepisal mi na podstawie zwonlnea mojego domowego do ksiazeczki a
      potem studium WF na podstawie wpisu z ksiazeczki wpisalo mi w portokul a potem
      w index i tak przez 3 sem do wyrobienia godzin
      • Gość: nie studjuje na wf Re: Nie ma problemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 18:49
        * tzn od lekarza domowego (1 kontaktu czy tam ostatniego namaszczenia)
        maielm "zwolnienie z wpodu choroby" jak zapytali co to za choroba ppoweidzaielm
        ze genetyczna (a co to ja obchodzi tak naprawde moje mutacje)
        • Gość: Anna Re: Nie ma problemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 20:41
          Poważnie??Nie robią problemu ze zwalnianiem??
          Ale jesteś z UW?
          • Gość: nie cwicze na wfUW Re: Nie ma problemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 07:29
            Historia dzienna ale zasady są dla wszystkich jednakowe kogo tam obchodzi
            czyjść wf to nie szkoła srednia. Ostatecznie można zrobic jak mój znajomy na uw
            ze ktos chodził za niego na WF ;] ale naprawde nie ma problemów
            • Gość: Anna Re: Nie ma problemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 14:13
              To dobrze:)
              Dziękuję bardzo:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka