Dodaj do ulubionych

matematyka na agh

IP: *.crowley.pl 06.05.06, 11:02
chcialbym sie dowiedziec ile mniej wiecej potrzebowalbym punktow aby dostac
sie na matematyke stosowana... moze ktos wie jak to bylo rok temu? teraz mozna
zdobyc 1000 punktow... to ile tak bym musial miec;]
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: matematyka na agh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 13:28
      z tego co ja sie ostatnio dowiadywalem, to w porownaniu z tamtym rokiem, jakby
      bylo gdzies tylu chetnych, matura na podobnym poziomie jak zeszloroczna to ok
      700/1000 ;]

też za ro kchce tam iść, mam nadzieje, że nie każą mi tylko zdawać fizy na
      maturze, i że "wzór" rekrutacyjny pozostanie taki sam !! :]
      • Gość: ziemia ja też chce isć tam:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 15:26
        tak mało?? to spox,angielski nie poszedł mi rewelacyjnie...:( góra bede miec
        130 pkt z ang, ale widze ze nie musze zdać manty na 100P i 100R :)
        ale i tak mam taki zamiar
        do zobaczenia w pażdzierniku,ja sie raczej dostane mam nadzieje ze wy też
        • Gość: tomasz Re: ja też chce isć tam:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 17:47
          tez mam plany skladac papiery na matematyke stosowana i chcialbym sie
          dowiedziec czy ciezko sie utrzmac??
      • Gość: forum moje Re: matematyka na agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 17:31
        to jest podobno beznadziejny i trudny kierunek
        • Gość: tomasz Re: matematyka na agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 00:47
          prosilbym o opinie studentow matematyki stosowanej a w szczegolnosci tych co sa
          na specjalnosci matematyka w ekon, fin, ubez...czy rzeczywiscie ciezko jest??
          czy moze lepiej studiowac na AE FIB lub ekonomie??
          • Gość: do tomasza Re: matematyka na agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:55
            ja też tam się wybieram-chciałabym tą samą specjalność,jak oceniasz swoje
            szanse na maturze z matmy. tak rektutacji to m,niej więcej na ile pkt liczysz
            (4xM +J)
            • Gość: tomasz Re: matematyka na agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 16:17
              nie zdaje w tym roku matury. zdawalem 2 lata temu. a w rekrutacji mam 840pkt.
              wiec mysle ze mnie przyjmia
              • Gość: masa Re: matematyka na agh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 18:34
                a nie czasem przyjmą ? ;]

podobno już od 700 pkt rekrutacyjnych szansa jest spora, w zeszłym roku zdaje
                sie było ok 1,8 osoby na miejsce ;] Odlicz od tego tych co dali tu podanie a
                dostali sie na dla nich lepsze kierunki i prosze ;]
    • Gość: ?? Re: matematyka na agh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 20:22
      ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka