Gość: Ewika IP: 212.191.80.* 16.05.06, 21:14 Czy 26, 27 maja sa wolne na kazdej uczelni? wiadomo juz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka_florian Re: WOLNE ??? 16.05.06, 21:52 Gość portalu: Ewika napisał(a): > Czy 26, 27 maja sa wolne na kazdej uczelni? wiadomo juz? A przepraszam z jakiej okazji? Czyżby nagle wszyscy studenci wybierali się na pielgrzymkę? Pewnie w imię sesji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: WOLNE ??? IP: *.uni.lodz.pl 16.05.06, 21:57 wolne na pewno jest 25 i 26 na uniwersytecie i politechnice warszawskiej www.uw.edu.pl/pl.php/aktual/zarz_13.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły nic nie wolne, nic kurcze nie wolne IP: *.chello.pl 16.05.06, 22:40 Na mojej uczelni brak wolnego, bo jak mi powiedziano "każdy student podpisał umowę z uczelnią i uczelnia ma obowiązek wywiązać się z umowy odbycia każdej godziny lekcyjnej, w przypadku gdyby, np. jakiś ćwiczeniowiec zachorował i zajęcia się nie odbyły ma obowiązek odrobić z daną grupą te zajęcia; podobnie w tym wypadku gdy ustalano plan zajęć na drugi semestr (czyli pod koniec pierwszego semestru)nie było jeszcze wiadomo, kiedy Papież przyjedzie - nie można więc było ustalić wtedy dni wolnych - oczywiście rektor mógłby te dni uczynić wolnymi od zajęć, ale wiązałoby się to z koniecznoscią odrobienia tych dni, bo wiąże się to z umową podpisaną przez każdego studenta i ich nie odrobienie wiązałoby sie ze złamaniem tej umowy" I CO WY NA TO ? Brak mi słów... normalnie ....... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: programista Re: nic nie wolne, nic kurcze nie wolne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:07 no i nic.Mimuw też normalnie ma zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra idiotyzm 17.05.06, 07:59 nie bardzo rozumiem, czemu ma byc wolne. to jak bedzie koncert toola, to tez zrobia rektorskie w calej POlsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: idiotyzm IP: 193.0.66.* 17.05.06, 13:24 UW ma wolne, wiadomo od tygodnia. I jest absolutnie logiczne. W Wawie ma byc dodatkowy milion ludzi, Krakowskie Przedmieście, przy którym jest spora część wydziałów, będzie wyłaczona z noramlnego ruchu, okoliczne ulice zapewne też. Do tego dochodzą jeszcze względy bezpieczeństwa. Choas byłby totalny, gdyby pani rektor nie zrobiła wolnego. Inna sprawa, że wolne przed sesją miła rzecz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: idiotyzm IP: *.chello.pl 17.05.06, 15:40 tak logiczne ze ja na AM wawa, bede pisac o 13 kolokwium, nawet jesli beda godziny rektorskie, a i tak ma nie byc :D i pol mojego roku bedzie pomykalo przez warszawe na piechote na wydział :D :D ot logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HawaT Re: idiotyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 00:11 :) Jak bedzie koncert Toola to powinno byc wolne bo na ostatnim malo nie stracilem przytomnosci pod scena i mnie wynosili:) pozniej moglem poogladac z schodow na przeciwko sceny Odpowiedz Link Zgłoś