Dodaj do ulubionych

archeologia, UJ

IP: *.ramtel.pl 21.05.06, 12:18
Pytanie do studentów archeologii na UJ: jak sie studiuje, jaka jest atmosfera
itd. I przede wszystkim - ile trzeba było miec rok temu z historii
rozszerzonej( bo podobno tylko to oceniaja) by sie dostać? Prosze o pomoc:)
Obserwuj wątek
    • Gość: wrr Re: archeologia, UJ IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.05.06, 20:35
      ja dostalam sie majac 40 raptem, ale dobrze poszla mi rozmowa...wiec raczej
      dlatego sie dostalam....nie studiuje, bo wybralam cos innego...
      • Gość: matys Re: archeologia, UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 14:43
        heh a co studiujesz co jeszcze mozna studiowac czlowiek ktory interesuje sie
        przedewszystkim historia ale takze geografiano i plityka w gre wchodzi
        • Gość: D_Elf Re: archeologia, UJ IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 24.05.06, 19:56
          Kierunek dosc ciekawy lecz ciezki. Wszystko zalezy od zainteresowac. Na
          pierwszym roku dosc ciezki egzamin z epoki kamienia.
          Jezeli cie to interesuje to polecam, lecz potem jest krucho z praca.Ja
          osobiscie zrezygnowalem z tego kierunku i wybralem matematyke i fizyke.
          • Gość: shadow192 Re: archeologia, UJ IP: *.ramtel.pl 24.05.06, 22:37
            dość cieżki egzamin mowisz... no słyszałam juz że na 1 roku jest cięzko, ale o
            to sie będę martwić jeśli sie dostanę... Bardzo chciałabym studiować
            archeologie, ale wiem też że na to trzeba miec tez kaske, by później jeździc na
            obowiązkowe praktyki... ale stwierdziłam, ze co tam - jak sie dostanę to moze
            to bedzie znak od losu że i potem bedzie lepiej;) tylko nie mam pojecia jaki
            może byc próg, by sie dostać, czy jest w ogole z czym do ludzi iść?:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka