Gość: agulka IP: *.c9.msk.pl 29.05.06, 16:03 Dziś zostałam panią magister. Ech, aż łezka się w oku kręci. Powodzenia na sesji wszystkim studentom! Głowa do góry, będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paula Re: muszę się pochwalić IP: 194.146.128.* 29.05.06, 16:09 gratuluje:)) jeszcze chwilka i tez bede sie bronic:) Odpowiedz Link Zgłoś
pizzazz Re: muszę się pochwalić 29.05.06, 16:10 Skoro Ty musisz się pochwalić to ja... muszę Ci pogratulować!! :) Gratuluję! I dzięki, powodzenie będzie potrzebne ;). Pozdrawiam Piotrek ------------------------------- Chesz się szybko uczyć? Zobacz: szybka-nauka.zlotemysli.pl/fachoweebooki.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: muszę się pochwalić IP: *.kalisz.mm.pl 29.05.06, 16:11 Agulka gratulacje:))))))))))))))) Super, chociaz Cie nie znam to...ciesze sie;) Zeycze dalszych sukcesow i tytulow naukowych:D Jeszcze sie pochwal - pania magister czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulka Re: muszę się pochwalić IP: *.c9.msk.pl 29.05.06, 16:21 Dziękuję dobre dusze :) Pani magister filologii włoskiej. La vita e' bella, ech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dugo Re: muszę się pochwalić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 17:17 No pięknie, pięknie, mgr filologii włoskiej - tym większe gratki!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mig Re: muszę się pochwalić IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.05.06, 19:03 ...a przede mną dopiero pierwsza sesja na tym kierunku:) eh! gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: post_scriptum Gratki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 17:25 Mnie ejszcze 4 latka czekają;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: muszę się pochwalić 29.05.06, 18:43 to super!! Moje Gratulacje!!! ja tez juz wkrotce;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulka Re: muszę się pochwalić IP: *.c9.msk.pl 29.05.06, 19:15 dziękuję kochani! Aż serce rośnie. Życzę Wam wszystkim powodzenia w małych i dużych "bataliach". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiaczek Re: muszę się pochwalić IP: *.jtb.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 10:47 No to szczere gratulacje!!!! Mnie dopiero czeka wybór studii!!!!! To straszny wybór udanej imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiaczek Re: muszę się pochwalić IP: *.jtb.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 10:50 nio to szczere najszczersze gratulacje mnie to dopiero czeka papatki Odpowiedz Link Zgłoś