Gość: lawskaface IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 11:17 MOJ ZNAJOY UCZY SIE W BILAYM>>>NA CIEPLEJ>>>TAM MOWI ZE NIE JEST CIEZKO! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zły szkoły w których nic się nie robi IP: *.chello.pl 15.06.06, 12:33 Jak chcesz iść na studia państwowe, na których nic się nie uczy to oprócz państwowych wyższych szkół zawodowych polecam uczelnie Polski wschodniej - są rewelacyjne - nic a nic tam się nie nauczysz - przykłady moich znajomych: uniwersytet warmińsko-mazurski - znam osobę studiującą 1. rok historii - rewelacja - mówiła, że nic nie trzeba było się uczyć - profesorowie chcą za wszelką cenę utrzymać studentów na tej uczelni na wydziale humanistycznym więc zdają wszyscy nic się nie ucząc, ale i tak póxniej studenci uciekają na inne uczelnie, bo UWM jest beznadziejny i wszyscy są tego świadomi -Politechnika Białostocka - informatyka - rewelacja na wydziale informatyki - 2 moich kolegów tam studiuje - ilość nauki=0 - na PB studiują najgorsi z najgorszych :) no i najsłynniejszy polski Uniwersytet Rzeszowski - nie mam tam znajomych, ale sława jakości nauki w tej uczelni rozchodzi się na całą Polskę :) TAKżE JEśLI CHCESZ STUDIOWAC I NIC SIE NIE UCZYC TO MASZ DO WYBORU UCZELNIE CALEJ WSCHODNIEJ POLSKI :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebek Re: szkoły w których nic się nie robi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 12:45 no i oczywiscie WIT'a :) Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: LATWE studia?? Gdzie? 15.06.06, 12:47 Na Cyprze. Placisz czesne, stawiasz sie na egzaminy i dostajessz dyplom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: LATWE studia?? Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 15:44 stawiam na rzeszowksi;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: LATWE studia?? Gdzie? IP: *.euro-net.pl 15.06.06, 17:00 od cieplej to ty sie odpie.. tylko posluchaj ludzi ktorzy studiuja tam filologie angielska i nikt ci niepowie ze jest latwo i uczyc sie nietrzeba. A ze finanase i bankowosc/zarzadzanie i marketing robia z tej szkoly posmielisko to swiadczy o jakosc studentow uczeszczajacycha na te kierunki. B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: LATWE studia?? Gdzie? IP: *.euro-net.pl 15.06.06, 17:02 O TO STUDENCI KSZTALTUJA POZIOM ZAJEC I TO SWIADCZY O NICH SAMYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: LATWE studia?? Gdzie? IP: *.opticom.pl 15.06.06, 17:12 "od cieplej to ty sie odpie.. " A za chwile "O TO STUDENCI KSZTALTUJA POZIOM ZAJEC I TO SWIADCZY O NICH SAMYCH. " Wlasnie uksztaltowles/as nam obraz wlasnego poziomu, Studencie/Studentko wyzszej uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: LATWE studia?? Gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 17:25 Studiwałam na Uniwerytecie Rzeszowskim prawo i często się uczyłam także nie generalzujcie,a najlepszym studentem prawa w Polsce w ubiegłym roku został kolega z roku,pokonał studentów z UJ i UW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: LATWE studia?? Gdzie? IP: *.euro-net.pl 15.06.06, 21:02 niewiem czy wiesz ale jest cos takiego jak analfabetyzm funkcjonalny, do ktorego ty rowniez sie zaliczasz. I moze tego niezauwazyles/niezrozumiales ale latwosc studiowania odnosnie cieplej moze sie tylko tyczyc Pewnych kierunkow jak Finanase i bankowosc/zarzadzanie i marketing, a na takich kierunkach jak filologia a. to studenci ksztaltuja poziom ktory jest wysoki (jak na uczelnie prywatna). A odnosnie latwych studiow - latwe studia sa dla patafianow ktorzy zyja w swoim swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia85 Re: LATWE studia?? Gdzie? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.06.06, 00:31 ja studiuję na URz prawo i stanowczo zaprzeczam, że nie trzeba się uczyć. Możecie nie wierzyć ale moja rówieśnica na UJ ma 2 razy mniej zajęć, egzaminów i o wiele mniej materiału do zrealizowania. Na URz nie ma możliwości zdać, jeśli naprawdę pożądnie się nie przykuje. O tej uczelni chodzą jakieś mity, podejrzewam, że dlatego że to młody Uniwersytet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gung_ho Re: LATWE studia?? Gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:54 > Możecie nie wierzyć ale moja rówieśnica na UJ ma 2 razy mniej zajęć, egzaminów > i o wiele mniej materiału do zrealizowania. Naprawdę dwa razy więcej "zajęć" ma pozytywne przełożenie na kwalifikacje przyszłego prawnika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaasss Re: LATWE studia?? Gdzie? IP: *.chello.pl 18.06.06, 10:16 UW. jak sie juz dostanie nie sposob wyleciec. wykladowcy sa kochani i bardzo sie staraja zeby studenci mieli duzo terminow, malo zajec, latwe egzaminy i duzo czasu na rozwijanie swoich zainteresowan. a pomimo ze to latwa uczelnia to i tak studiuja na niej najlepsi i najaktywniejsi. nie ilosc zajec i trudnosc egzamnow jest czynnikiem weryfikujacym poziom uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś