Dodaj do ulubionych

konto studenckie- MultiBank czy PKO SA?

IP: 213.155.175.* 19.06.06, 21:15
zastanawiam sie miedzy MultiBankiem - konto Jestem ,a PKO SA- Eurokonto
Student. Mozecie cos doradzic? :/
Obserwuj wątek
    • manros Re: konto studenckie- MultiBank czy PKO SA? 19.06.06, 22:26
      studenckie, nie studenckie,mala roznica. Polecam Mbank, serio
      • Gość: Oskar Re: konto studenckie- MultiBank czy PKO SA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:27
        tylko mbank !!!!! naprawde !!!
    • alex_koz Re: konto studenckie- MultiBank czy PKO SA? 19.06.06, 22:30
      mbank. mam i sobie chwale.
      • manros Re: konto studenckie- MultiBank czy PKO SA? 19.06.06, 22:31
        tylko zebys nie pomylil multibanku z Mbankiem;)
        • Gość: aaasss mBank IP: *.chello.pl 19.06.06, 22:45
          ma najlepsze warunki. mam i nie zmienilabym na inne (chyba ze by dawny LGbank
          wrocil)
          • Gość: Dugo Re: mBank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 23:13
            PKO S.A. Mam i nie narzekam wcale :-)
            • manros Re: mBank 19.06.06, 23:47
              hahaah PKo S.A to najdrozsze shit w kraju
              • Gość: k śląski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 00:47
                a Śląski?
                • Gość: ING ING Bank Śląski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:37
                  Jest opcja student, przez 3 miesiace masz za darmo, pozniej placisz 2 zl miesiecznie za utrzymanie konta. Bardzo dobry bank, mozesz z internetu dokonywac przelewow. Tez wachalem sie miedzy mBank a ING, ale wygral ING ze wzgledu na to, ze ING ma oddzialy a do mBanku sie nie wybierzesz.
                  • Gość: aaasss Re: ING Bank Śląski IP: *.chello.pl 20.06.06, 23:00
                    nie wiem jak gdzie indziej ale w warszawie mbank ma mkioski, ktore dzialaja jak
                    oddzialy troche wiec dla mnie jest idealny.
                    nic nie placi sie za prowadzenie konta przelewy wewnatrz banku 0 zl, poza bank
                    50 gr. w kazdej chwili mozna sprawdzic stan konta itp, zalatwic sprawy smsem
                    lub przez telefon. zadnych minimalnych wplat itp.
    • epifania1 PKO SA :) 20.06.06, 10:33
      Hej! Ja mam Eurokonto student w Banku PeKaO SA i jestem bardzo zadowolona.
      Pieniądze mam na koncie zaraz po wpłaceniu i od razu mogę wypłacać z bankomatu,
      a poza tym bank ten ma dużo bankomatów, to bardzo wygodne dla zapracowanych
      studentów :)
    • Gość: 23 Re: konto studenckie- MultiBank czy PKO SA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:54
      ja mam konto w wbk
      ze wzgledu na brak opłat za prowadzenie konta i karte przez 2lata.
      o PKO słyszałam że zddzierają, a o MultiBanku nic mi nie wiadomo.

Najlepiej przejżeć oferty, porównać i wybrać najlepszą.
    • Gość: ally Re: konto studenckie- MultiBank czy PKO SA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 18:37
      byle nie pko sa, właśnie się stamtąd wynoszę po licznych przejściach. fakt,
      bankomatów sporo, ale najczęściej są zepsute :-) obsługa fatalna, pachnie prl-
      em, w ogóle nie dbają o klientów. 4 zł za miesiąc za prowadzenie konta to dużo.
      polecam mBank, założyłam tam konto i jestem bardzo zadowolona, różnica
      zauważalna od początku
    • n_nicky Re: konto studenckie- MultiBank czy PKO SA? 20.06.06, 19:23
      a ja polecam >30 w BZ WBK
      • Gość: MP Re: konto studenckie- MultiBank czy PKO SA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:51
        Mam konto w PKO i mBanku. Zdecydowanie polecam mBank!!! - nie płacisz za
        prowadzenie, świetna obsługa, duże odsetki. Z PKO chcę zrezygnować. Pozdrawiam
    • Gość: melof WBK konto <30 IP: *.multicon.pl / *.net.pl 20.06.06, 23:05
      dziś sobie załozyłam,nic się za nic nie płaci.a za granica mozna z każdego
      bankomatu w okresie wakacji wypłacic kase za fri.i bankomat mam pod blokiem:D

www.bankier.pl/fo/konta/narzedzia/profil/?produkt_id=11125
    • Gość: ! artykul o bankach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 10:42
      gospodarka.gazeta.pl/pieniadze/1,29577,3425214.html

Zestawienie najdrozszych i najtanszych bankow pod wzgledem prowadzenia konta :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka