Gość: jotka IP: *.satkabel.com.pl 27.01.03, 12:09 Mam zamiar tu studiować, jak jest, na co zwracać uwagę, co jest ważne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiler33 Re: DZIENNIKARSTWO - Wrocław 30.01.03, 14:23 Cześć Jotka ! Ja studiuję zaocznie dziennikarstwo na Uniwerku we Wrocku i jak na razie nie mogę narzekać. Na pierwszym roku co prawda mamy przedmioty ogólne i sporo jest przede wszystkim nauki o języku i komunikacji społecznej ,ale da się jakoś znieść. Wykłady są bardzo ciekawe a profesorowie w podządku , pozwalają podchodzić do kolokwiów do skutku i nikt nie chce nikogo złośliwie udupić. Od drugieego roku zaczyna się prawdziwa zabawa bo rozpoczniemy zajęcia w pracowniach radiowych i prasowych. Póki co stanowimy zgraną komitywę i naprawdę bardzo nam się podoba. Mamy nowy budynek , bardzo funkcjonalny i nowoczesny. Jeśli zatem dziennikarstwo jest Twoją pasją to zapraszamy serdecznie !!! U nas nie trzeba się dużo uczyć , kierunek promuje bardziej ludzi bezpośrednich , wygadanych i interesujących się otaczającym światem. Jeśli chciałabyś spróbować to chętnie służę Ci pomocą. Możesz pisać na mojego maila : kiler3@polbox.com lub kiler33@poczta.gazeta.pl. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję,że zobaczymy się w przyszłym roku :-) Ps. Jesteś z Wrocławia ? Bo ja dojeżdzam na studia 350 km :-) Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotka Re: DZIENNIKARSTWO - Wrocław IP: *.satkabel.com.pl 30.01.03, 22:20 Witam, jestem z Wałbrzycha, więc mam trochę bliżej niż Ty Mam nadzieję, że się spotkamy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiler33 Re: DZIENNIKARSTWO - Wrocław 21.02.03, 23:51 Ja również :-) Serdecznie zapraszam ! Jak już się dostaniesz to daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: DZIENNIKARSTWO - Wrocław IP: 62.233.173.* 04.03.03, 22:50 kiler33 napisał: > Ja również :-) Serdecznie zapraszam ! Jak już się dostaniesz to daj znać kurcze, bylabym bardzo wdzieczna, gdybys mogla powiedziec, jakie sa egzaminy, czy trudno sie dostac, ile jest osob na miejsce, itd. marze o dziennikarstwie od lat i po licencjacie z socjologii w tym roku, startuje wlasnie na dziennikarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvnvb Re: DZIENNIKARSTWO - Wrocław IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 10.05.03, 16:23 nie startuj, nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: DZIENNIKARSTWO - Wrocław IP: 62.233.173.* 11.05.03, 15:15 Gość portalu: cvnvb napisał(a): > nie startuj, nie warto. a moglbys jakos swoja wypowiedz umotywowac? Odpowiedz Link Zgłoś