Dodaj do ulubionych

DZIENNIKARSTWO - Wrocław

IP: *.satkabel.com.pl 27.01.03, 12:09
Mam zamiar tu studiować, jak jest, na co zwracać uwagę, co jest ważne
Obserwuj wątek
    • kiler33 Re: DZIENNIKARSTWO - Wrocław 30.01.03, 14:23
      Cześć Jotka ! Ja studiuję zaocznie dziennikarstwo na Uniwerku we Wrocku i jak
      na razie nie mogę narzekać. Na pierwszym roku co prawda mamy przedmioty ogólne
      i sporo jest przede wszystkim nauki o języku i komunikacji społecznej ,ale da
      się jakoś znieść. Wykłady są bardzo ciekawe a profesorowie w podządku ,
      pozwalają podchodzić do kolokwiów do skutku i nikt nie chce nikogo złośliwie
      udupić. Od drugieego roku zaczyna się prawdziwa zabawa bo rozpoczniemy zajęcia
      w pracowniach radiowych i prasowych. Póki co stanowimy zgraną komitywę i
      naprawdę bardzo nam się podoba. Mamy nowy budynek , bardzo funkcjonalny i
      nowoczesny. Jeśli zatem dziennikarstwo jest Twoją pasją to zapraszamy
      serdecznie !!! U nas nie trzeba się dużo uczyć , kierunek promuje bardziej
      ludzi bezpośrednich , wygadanych i interesujących się otaczającym światem.
      Jeśli chciałabyś spróbować to chętnie służę Ci pomocą. Możesz pisać na mojego
      maila : kiler3@polbox.com lub kiler33@poczta.gazeta.pl. Pozdrawiam
      serdecznie i mam nadzieję,że zobaczymy się w przyszłym roku :-)

Ps. Jesteś z Wrocławia ?
      Bo ja dojeżdzam na studia 350 km :-)

Tomek
      • Gość: jotka Re: DZIENNIKARSTWO - Wrocław IP: *.satkabel.com.pl 30.01.03, 22:20
        Witam, jestem z Wałbrzycha, więc mam trochę bliżej niż Ty
        Mam nadzieję, że się spotkamy :-)))

• kiler33 Re: DZIENNIKARSTWO - Wrocław 21.02.03, 23:51
          Ja również :-) Serdecznie zapraszam ! Jak już się dostaniesz to daj znać
          • Gość: kaśka Re: DZIENNIKARSTWO - Wrocław IP: 62.233.173.* 04.03.03, 22:50
            kiler33 napisał:

> Ja również :-) Serdecznie zapraszam ! Jak już się dostaniesz to daj znać

kurcze, bylabym bardzo wdzieczna, gdybys mogla powiedziec, jakie sa egzaminy,
            czy trudno sie dostac, ile jest osob na miejsce, itd. marze o dziennikarstwie
            od lat i po licencjacie z socjologii w tym roku, startuje wlasnie na
            dziennikarstwo
            • Gość: cvnvb Re: DZIENNIKARSTWO - Wrocław IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 10.05.03, 16:23
              nie startuj, nie warto.
              • Gość: kaśka Re: DZIENNIKARSTWO - Wrocław IP: 62.233.173.* 11.05.03, 15:15
                Gość portalu: cvnvb napisał(a):

> nie startuj, nie warto.

a moglbys jakos swoja wypowiedz umotywowac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka