Gość: hawaii IP: *.zwm.osi.pl 14.07.06, 13:35 gdzie trudniej z matmą i fizyką? śląska polibuda czy krakowska AR? chodzi mi o przedmioty chemiczno-biologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aqq Re: polibuda czy AR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:29 odpowiem ci tak wywalili mnie z politechniki krak (na pierwszym roku) bo niezaliczyłem matmy ciężko było z fizyki ledwo zaliczyłem pierwszy semestr jak gosc robił zadania to to zajmowały kilka kartek głownie całki w dupe dała też geometria i mechanika przedmioty te to główie matematyka np liczenie oporu łożyska. Dostałem się na AR w kraku(teraz 3 rok) i sobie radze dobrze matme zaliczyłem bez przeszkód za pierwszym razem pewnie to że kułem tyle na polibudzie fizyki jak pamiętam jest semestr do przejscia z chemii laborki organiczna i nieorganiczna zależy gdzie pójdziesz na jaki kierunek przedmioty kierunkowe raczej do przejścia na polibudzie większość przedmiotów to matematyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: polibuda czy AR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:43 prawda jest taka, ze to jest kwestia indywidualna. jednemu bedzie łątwiej tu a innemu tam Odpowiedz Link Zgłoś